Bildirim
XS harici disk sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ürünü alırken bostancı vatan' da arıza durumunda birebir değişim yaptıklarını söylemişlerdi, değiştirmeni öneririm. Mağazadan yapılabiliyormuş.. -
Ürünü hemen değiştirmenizi tavsiye ederim. Eğer diskte bir problem varsa değişim yapılacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: Dead_smile
arkdaslar dun vatandan xs 400 gb 2.5 inc harici hard disk aldım. HDD'yi bilgisayara takıp içine birseyler atamaya çalıstım kopyalayamadı bir turlu bende format atım dedim ama formatı tamamlayamadı, sonraki denemelerimde de bir turlu tamamlanamadı şimdi HDD yi kullanamıyorum ne yapabilirim?
-
Şu mesajları keşke daha önceden okusaydım da almasaydım 2 tane xs aldım ikiside mi bozuk çıkar ya... -
quote:
Orjinalden alıntı: ucandeve
Şu mesajları keşke daha önceden okusaydım da almasaydım 2 tane xs aldım ikiside mi bozuk çıkar ya...
Çok büyük bir şansızlık olmuş -
bende ekim ayında almıştım vatan dan bi sorun çıkmadı. Sadece alan arkadaşlara ilk önce format atmalarını sonra içine verileri kopyalamalarını tavsiye ederim. Ben vir takım veriler yuklemiştim ve 3-5 gün sonra biçimlendirme istedi ve yapmak zorunda kaldım -
Arkadaş 400 gb xs bende de var, ne biçim alet anlamadım, verilerim diken üstünde duruyor 3 kere sebepsiz yere çöktü ve her an çökebilir her çöküşte saatlerce veri kurtarmaktan bıktım! yeni ve sağlam bir hdd alıncaya kadar bir köşeye kaldırdım aleti...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frodoozan -- 15 Eylül 2010; 13:40:09 > -
usb kabluna dikkat et derim, iki diskin bozuk olma sansi yuzde sifira yakindir. Ben 3 kere toshiba disk degistirmistim, 3 metre usb kablosu kullaniyordum, o sekilde calismiyormus. bazi usb kablolari neddendir bilinmez herzaman calismiyor elimde var oyle bir iki tane kisa kablo. bazi disklerde calisiyor baazilarinda calismiyor.
once degisik bir usb kablosuyla dene derim.
bu arada;
xs diskin o siyah pvc kutusu elinde olan arkadas var mi? bana cok lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tongun -- 21 Mayıs 2011; 11:11:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X