Şimdi Ara

xsara 2003 1.6sx fren ve direksiyon yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün citroen xsara 2003 model 1.6 sx benzinli lpgli vişne çürüğü renginde 130 000 km de bir araca bakmaya gittim ilk defa böyle bir aracı yakından inceleme ve sürme olanağım oldu yıllardır araştırdığım ve hakkında birçok bilgi sahibi olduğum bir araçtır ama arabayı sürme fırsatım oldu birincisi ani frenleme yaptım hiç mi hiç ani bir duruş sergilemedi benim beklentim 4 üde disk fren bir araçta lak diye yere yapışıp bizi öne savurması ve durmasıydı ama çok geç durdu hiç mi hiç kızaklamadı abs dendir dedim ama fren pedalının ayağıma bir tepkimeside olmaması beni çok hayal kırıklığına uğrattı anlamış değilim neden böyle bütün xsaralarmı böyle acaba ikincisi direksiyon hiç hoşuma gitmedi mesela sola döneceksiniz dönüş için direksiyonu çevirdiğinizde çok yumuşak rahat bir şekilde dönüyor sıkıntı yok ama toparlamaya başlarken birden bir boşluk yapıyor sağa doğru tepkime geliyor yani bir sağa dönüş vuruntusu elinize hissediyorsunuz anlam veremediğim bir mantıksız vuruş tepkimesi otobanda belki bir sıkıntı yapabilirmi bilemiyorum sapma gibi
    neyse nitekimde hiç hoşnut kalmadım ama şunu diyeyim içi harikaydı koltukları mükemmeldi rahattı konforluydu
    dıştan ise güneş yanığı vardı ama ilk defa böyle güneş yanığı gördüm sanki arabaya serpme boya atmışlar zar gibi soyulmuş yer yer avuç kadar kalkıntılar vardı bence güneş yanığı değildi neyse araçta kafamda çok soru işareti kaldığı için almaktan vazgeçtim fiyatıda 15 500 dedi
    yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certeldonanım -- 2 Ağustos 2014; 1:46:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.