Şimdi Ara

Xsara genel sohbet ve Sorunları çözme alanı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
20
Favori
171.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • citroenim.net e bak istersen. fiyatlar ölmüş.bulursan xsara2 al.
  • adres sansürlenmiş tekrar boşluk bırakarak yazar mısın?
  • www.c i t roenim.net
  • teşekkürler..
  • Ejdehar

arkadaşım xsara2 almanı tavsiye ederim. SX Xsara 2'ler için geçerli bir donanım zaten.. ayrıca 1.6 16v motorda 2'lerde var. xsara1'lerde 90 beygirlik motor var...
    ayrıca sandığın gibi 16v olan değil , 8V. olan xsara1'lerdeki motor daha ffazla yakıyor ayrıca performansı da daha zayıftır bu motorların.. tabi donanımı da 2'lere göre daha zayıftır... 2002 modelden sonrasına bakabilirsin..
  • teşekkürler cevabın için...
  • arkadaşlar 2001 model Xsara 2 , 1600 motor 110 beygir yol bilgisiyarlı bilinen şu modelini almayı düşünüyorum, bu arabanın ederi nedir sizce?
  • güncelleştirilme çalışmaları
  • herkese selam arkadaşlar bende çok temiz 87 000 xzara 2 var doblo gibi araçlarlada takas seçeneğim olabilir ilgilenen arkadaşlara duyrulur.
  • bende 2003 model var işine yararsa satabilirim sana.
  • http://www.sahibinden.com/bayrama_ozel_75_binde_orjinal_acilll-34WQQaXQQ14349515WQQpXQQdisplayitem

böyle 2002 model bir aracı 13500'e alabilirsin.. kışa doğru fiyatlar biraz daha ucuzlayabiilir.. bazı modellerde ABS yok veya klima yok.. ABS ve klimalı olmasına dikkat et... almak istediğin kasa yukardakinden değil mi?
  • ben de birşey sorayım arkdaşlara.. ağır bakımları hangi km.de yapılıyor xsara2'nin? mesela triger kayışı vs.. kaç bin km.de değişiyor?
    ben triger için her 60000km.de değişiyor diye biliyorum ama doğru mudur?

mesela 60000km. ise 60binde hangi parçaların kontrol edilmesi ve değişmesi gerekiyor?
    servise gidip bakım yaptıran arkadaşlar bilirler diye soruyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 16 Eylül 2009; 13:12:10 >
  • evet eranyum benim dediğim model bu güzel araba ama ben max 12 000 tl düşünüyorum bakalım biraz daha beklicem kışa doğru şimdiden araştırıyorum. servis olayı bizim için önemli tabi samsunda citroen serisi var mı acaba?
    yorgun kral link var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smalci

2001 model xsara sahibiyim aracın bsi kutusunda sorun var değiştirmek istiyorum çıkma olarak buldum ancak bunun tekrar araca göre programlanması gerekiyormuş bunu yapabilen varmı? servisler bu işe girmek istemiyor biz yapmıyoruz diyorlar acaba gerçekten yapılamıyormu yoksa başka sebeplerden (yenisini satmak için vb.) yapmakmı istemiyorlar. Şuan aracım 2de bir anahtarı tanımıyor göstergeler gidiyor geliyor bisürü hata veriyor kafayı yemek üzereyim :(:(

Merhaba arkadaşımın aracında da BSI sorunu var hiç çalışmıyor. Elektronikçiler yapamadı. Çıkmasını nereden bulabiliriz. Bilgi rica ediyorum

Selamlar,
  • yukarıda da bahsedilmiş , istersenn c i t r o e n i m . n e t adresine gir ( aralarına boşluk koydum sansurlenmesin diye ) oradan daha kolay cevap bulabilirsin , sağ olsun arkadaşlar ilgileniyolar.
  • kardeş fiyatı biraz abartmışsın yaa. 14.5
  • harbi bu fiyat ne böyle , bu fiyata full Xsara 2 2004 hdi alırsın :)
  • Arkadaşlar valla internetten biraz araştırdım ona göre bi fiyat yazdım ama .Sizce ne olmalı fiyat?Araba oldukça temiz?Ne dersiniz İzmir'e göre?
  • arkadaşım eğer ciddi satıcıysan ve satma niyetindeysen fiyatı biraz düşermez lazım.. bu fiyata da bekleyebilirsin, ancak bu fiyata çok fazla arayan olacağını sanmıyorum.

gerçekten satılmasını istiyorsan ve acelem yok diyorsan 13, çabuk satılsa iyi olur diyorsan 12,5 yazarsın, pazarlık payı da bırakabilirsin. bu yazdığım rakamlar belki sana düşük gelmiş olabilir, ancak piyasası böyle, hatta ben izmir'i düşünerek fiyatlarını bir miktar yüksek de yazdım. yanlış anlaşılmasın ben xsara kullanıcısıyım zaten, senin arabanın fiyaatını düşürmek gibi bir niyetim yok.

ancak satmayı düşünüyorsan 14'e biraz zor satılır. bir de yaza kadar bekleyebilirsen mayıs'tan itibaren 2. el fiyatları bariz şekilde artıyor. o zamana kadar bekleyebilirsen daha iyi fiyata satabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.