Şimdi Ara

Xsara genel sohbet ve Sorunları çözme alanı (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
20
Favori
171.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben aranıza yeni katıldım :) ve bi kaç sorum var istanbul içinde oturuyorum
    xsara mın fren balatalarında sorun var çok geç ve sağalm tutmuyor.orjinal balatalar ı nereden temin edebilirim bilginiz varmı ve farlarım ve sağ aynam elektriğe bğlanmamış ayarlıyamıyorum xsara bakan ustalar nerededir.sanko sanayi sitesine yakınım sanko da bildiğiniz yer varsa benimle paylaşırmısınız.
  • ya herkes xsaraları sattı yada kimsenin aracında sorun yok
  • 1999 model citroen xsara aldım. radyatörün yanındaki depoya antifiriz dolduruyoz ama bir gün sonra yarı civarlarında inmiş oluyor daha da aşağı inmiyor. deponun üzerinde seviyeyi gösteren bir yazıda yok. burada bu arabadan tam olarak anlayanda yok. borularını ve bağlantı yerlerini kontrol ettirdim birşey yok. kapağı ve contasıda sağlam. acaba kapağın içindeki yaydan yapabilirmi.
    yoksa su seviyesi normal de ben boşunamı uğraşıyorum.
    bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim. korkudan arabaya binemez oldum.
    cevaplarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ural acar

1999 model citroen xsara aldım. radyatörün yanındaki depoya antifiriz dolduruyoz ama bir gün sonra yarı civarlarında inmiş oluyor daha da aşağı inmiyor. deponun üzerinde seviyeyi gösteren bir yazıda yok. burada bu arabadan tam olarak anlayanda yok. borularını ve bağlantı yerlerini kontrol ettirdim birşey yok. kapağı ve contasıda sağlam. acaba kapağın içindeki yaydan yapabilirmi.

XSARA KULLANAN KİMSE YOKMUUUUUUUUU ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ural acar -- 24 Kasım 2010; 7:03:50 >

• quote:

1999 model citroen xsara aldım. radyatörün yanındaki depoya antifiriz dolduruyoz ama bir gün sonra yarı civarlarında inmiş oluyor daha da aşağı inmiyor. deponun üzerinde seviyeyi gösteren bir yazıda yok. burada bu arabadan tam olarak anlayanda yok. borularını ve bağlantı yerlerini kontrol ettirdim birşey yok. kapağı ve contasıda sağlam. acaba kapağın içindeki yaydan yapabilirmi.

geçenlerde aracın su eksilttiğini ve aracın hararet yapma havasında olduğunu farkettim, yeni bir radyatör kapağı ile sorun çözüldü. Kapak 18 tl peugeot 307 radyatör kapağı.

• s.a arkadaslar opel vectra 98 2.0 kullanıcısıyım aracımı seviyorum bana göre o yaşta bi araç için çok çok seri
    fakat sıkıstıgım icin satmak zorundayım tahmini 12 12.5 veriyorlar ve citroen almayı düsüyorum yorumları ısrarla sıkılmadan okudum yol tutus konusunda üzerine söylenecek laf yok ama su hidrolik süspansiyon sadece cx c5 c6 xm ve xantia da varmıs diye bi üyemizin yorumunda okudum
    2 3 milyarı ayırıp 10 milyara xsara ve xantia almayı düsünüyorum ancak xsarada su süspansiyon muhabbeti yok sizce deger mi? ve xantiaya göre nasıldır ?malum 10binlik bi araba olacagı icin benzinli ve 1.nesil xsara olacak tahminimce
    bi yardım edin dizel bisey alana dek kullanmak istiyorum ki o da tahminen 5 yıl sonra gibi görünüyor
    unutmadan vectranın verdigi keyfi verir mi ve kasa 1 ile kasa 2 arasında mühim farklar var mı ?
    çok teşekkür ediyorum simdiden özellikle alper ve ümit kardesin yorumlarını ısrarla bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Citroxsara

quote:

geçenlerde aracın su eksilttiğini ve aracın hararet yapma havasında olduğunu farkettim, yeni bir radyatör kapağı ile sorun çözüldü. Kapak 18 tl peugeot 307 radyatör kapağı.

Yardımın için sağol radyatör kağını değiştirdim sorun halloldu.
    benim araçta su seviyesini gösteren çizgi yok. senin arabada varsa seviyenin nerelerde olduğunu tarif ederseniz sevinirim.

• merhaba arkadaşlar;
    Bir abimize 99 model xsara aldık..
    yanlız şu var abimiz uzaktan kumandalı anahtarı bozulmuş(sustalı) şimdi anahtarı ankarada nereden buluruz yada internette satan bir firma vs var mı?
    yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

quote:

quote:

Yardımın için sağol radyatör kağını değiştirdim sorun halloldu.
    benim araçta su seviyesini gösteren çizgi yok. senin arabada varsa seviyenin nerelerde olduğunu tarif ederseniz sevinirim.

radyatör kapağının altında yaklaşık 2-3 parmak aşağısı olması lazım tam olarak hatırlamıyorum açıkçası.

• Arkadaşlar aşagıdaki resimde gördügünüz parça benzinli 2000 model xsara aracımdan çıkan bozuk bsi kutusumuymuş neymiş onun resmi bu parçadan nerde bulabilirim bana yardımcı olabilcek arkadaslara minnettar olacagım ben servise de gösterdim 2500 ytl falan gibi bişeyler çıkardılar okadar olmasa gerek diye düşünüyorum ne yapmalıyım saygılar!!!

Xsara genel sohbet ve Sorunları çözme alanı
  • 1.4 HDI teknik verilerini yazabilir misiniz?
    Beygir?
    Tork?
    Yakıt ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oprema

1.4 HDI teknik verilerini yazabilir misiniz?
    Beygir?
    Tork?
    Yakıt ?

70 hp
    160 Nm
    Ş.i: 5,8 Ş.d:3,8
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacgoksu

Arkadaşlar aşagıdaki resimde gördügünüz parça benzinli 2000 model xsara aracımdan çıkan bozuk bsi kutusumuymuş neymiş onun resmi bu parçadan nerde bulabilirim bana yardımcı olabilcek arkadaslara minnettar olacagım ben servise de gösterdim 2500 ytl falan gibi bişeyler çıkardılar okadar olmasa gerek diye düşünüyorum ne yapmalıyım saygılar!!!

Xsara genel sohbet ve Sorunları çözme alanı

arkadaşım selamlar istanbulda oturuyor isen ikitelli de parçacılar var çıkma parça satanlar orada bulabilirsin ama onlarda işin kurdu olmuşlar piyasadan çok az alt fiyatına veriyolar bilgin olsun;)

• arkadaşlar 98 model xsaram var 3 tane sorunum yardımcı lursanız sevinirim.
    1. Geri vitese geçişte zorlanma ve atma yapıo ve 1. vitese zor geçiyor.
    2. Araçta anlamsız bir titreme var rölanti motoru dediler ama anlamadım.
    3. Yasının verdiği yorgunluktandır diye düşünüyorum amatisörler cok lak lak ses çıkartıyor.
    bunları ne kadar çözeriz??.bide ankarada bu iş için iyi bir usta var mı bildiğiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan0606

arkadaşlar 98 model xsaram var 3 tane sorunum yardımcı lursanız sevinirim.
    3. Yasının verdiği yorgunluktandır diye düşünüyorum amatisörler cok lak lak ses çıkartıyor.
    bunları ne kadar çözeriz??.bide ankarada bu iş için iyi bir usta var mı bildiğiniz.

Rolanti motoru arızalıysa biraz pahalıya gelebilir. Tahminen 350-400 tl (Fiyatın braz daha altında veya üstündede olabilir)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihan0606

arkadaşlar 98 model xsaram var 3 tane sorunum yardımcı lursanız sevinirim.

Rolanti motoru arızalıysa biraz pahalıya gelebilir. Tahminen 350-400 tl (Fiyatın braz daha altında veya üstündede olabilir)

http://www.bora-oto.com/PEUGEOT-Rolanti-duzenleyici-rolanti-ayarlayici-motoru-relanti-hava-ayar-sensoru-PEUGEOT-406-18-PEUGEOT-PARTNER-19-D-DIGER-18-MODELLER-OE-NO-PSA-19204-X,PR-480.html

arkadaşım yukarıdaki link de daha uygun fiyata var bi bak istersen...

• teşekkürler arkadaşlar peki diğer sorunları nasıl çözeriz?var mı bildiğiniz bir usta? ya da fiyat konusunda yardımcı olabilir misiniz?malum ustalar baya şişkin söylüyor fiyatları:(
  • arkadaşım yerinde olsam internetten istanbuldaki fiyatlara bakar kargo ile getittiririm tamam bir iki gün beklersin ama arada ciddi fiyat farkı olur en iyisi ustaya baktır arızalı parçaları söylesin sana sen istanbul'dan sipariş et
    benim aracım için malzeme aldığım yer bağcılar organize sanayi sitesi yedsan diye biryer fiyatları oldukça iyi (212) 671 80 45-671 80 46 bi ara görüş istersen...
  • teşekkürler arkadaşlar bakalım bu hafta ciddi bir toplama yapcaz 2 sene daha binicez inşallah:D
  • Arkadaşlar aranızda xsara vts kullanan varmıdır
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.