arkadşlar bilirsiniz kafelerimizde hiç xtrap hata vermiyor verdiği zamanda 3 -4 kere deniyişde girio kafemizdeki abilerimiz sayesinde xtrap ve strat çözümümüz. %100 geçioo daha önce milletin verdiği çözümlerin hepsi 1 --- 2 kere oluyo sonra yine aynı :/ ve size verdiğim programlar oyuna rahatçe girebilirsiniz ... ((( http://dosyam.net/?id=52k6vp ))) burda sol tarafta download vardır ordan rahatlıkla indirebilirsiniz...
çözüm:: ındırdıkten snra içindeki xtrapczm yi kopyalayıp c de ki ko klasörünün içine atın ve açın ...
nickin sana baya uymuş
haha yürü canım hadi ne bilelim trojen olmadığını tarat resim koy indiriyim
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetXx
XTRAPIN ORJİNAL DOSYASINDA TROJAN VAR BİLİP BİLMEDEN ATIP TUTMA 4 ADET VİRUS ÇIKIO
quote:
Orjinalden alıntı: supernovacan92
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetXx
XTRAPIN ORJİNAL DOSYASINDA TROJAN VAR BİLİP BİLMEDEN ATIP TUTMA 4 ADET VİRUS ÇIKIO
İyi öyleyse sen bir indir bakalım hacklenmezsen bizde indiririz
HElall olsun kardeşş çoook sağol vallaha bş kere sorun bile vermedi taramadan geçirdim trojet yok ama az virüs var onun da içini taradım sağlam çıktı çooook sağoll ne bikere hata ne bikere de xtrapp helal olsunnn.....
quote:
Orjinalden alıntı: demir92
HElall olsun kardeşş çoook sağol vallaha bş kere sorun bile vermedi taramadan geçirdim trojet yok ama az virüs var onun da içini taradım sağlam çıktı çooook sağoll ne bikere hata ne bikere de xtrapp helal olsunnn.....
Fake sin be fake,biz mal mıyız?Az virüs çıktı ne demek oluyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme