Şimdi Ara

<<<Xtrap Ve Start Çözümüü<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar bilirsiniz kafelerimizde hiç xtrap hata vermiyor verdiği zamanda 3 -4 kere deniyişde girio kafemizdeki abilerimiz sayesinde xtrap ve strat çözümümüz. %100 geçioo daha önce milletin verdiği çözümlerin hepsi 1 --- 2 kere oluyo sonra yine aynı :/ ve size verdiğim programlar oyuna rahatçe girebilirsiniz ... ((( http://dosyam.net/?id=52k6vp ))) burda sol tarafta download vardır ordan rahatlıkla indirebilirsiniz...

çözüm:: ındırdıkten snra içindeki xtrapczm yi kopyalayıp c de ki ko klasörünün içine atın ve açın ...

• nickin sana baya uymuş
  • haha yürü canım hadi ne bilelim trojen olmadığını tarat resim koy indiriyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetXx

haha yürü canım hadi ne bilelim trojen olmadığını tarat resim koy indiriyim

XTRAPIN ORJİNAL DOSYASINDA TROJAN VAR BİLİP BİLMEDEN ATIP TUTMA 4 ADET VİRUS ÇIKIO
  • quote:

Orjinalden alıntı: supernovacan92

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetXx

haha yürü canım hadi ne bilelim trojen olmadığını tarat resim koy indiriyim

XTRAPIN ORJİNAL DOSYASINDA TROJAN VAR BİLİP BİLMEDEN ATIP TUTMA 4 ADET VİRUS ÇIKIO

İyi öyleyse sen bir indir bakalım hacklenmezsen bizde indiririz
  • HElall olsun kardeşş çoook sağol vallaha bş kere sorun bile vermedi taramadan geçirdim trojet yok ama az virüs var onun da içini taradım sağlam çıktı çooook sağoll ne bikere hata ne bikere de xtrapp helal olsunnn.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: demir92

HElall olsun kardeşş çoook sağol vallaha bş kere sorun bile vermedi taramadan geçirdim trojet yok ama az virüs var onun da içini taradım sağlam çıktı çooook sağoll ne bikere hata ne bikere de xtrapp helal olsunnn.....

Fake sin be fake,biz mal mıyız?Az virüs çıktı ne demek oluyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.