Şimdi Ara

XULUXu NEDEN BANLADILAR SORUN NEYDİ CVPLARI BURDA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN XULUX NEDEN BU NİKİ ALDIM SÖYLİYEYİM.DÜN ACEMİLER İÇİN TEKNİK YARDIM KISMINDA RESİMLİ TROJAN EĞİTİMİ GÖSTERDİM.SERVERİ YEDİRMEK İÇİN DEĞİL YEDİĞİNİZ TROJANLA KARŞI TARAF NE YAPABİLİR DİYE?AMACIM BİR ACEMİ KULLANICAYA NELER YAPILABİLDİĞİNİ GÖSTERMEKTİ.DİĞER NİKİMİDE BANLAMIŞLAR.(masteryoda)EĞER KÖTÜ NİYETİM OLSA KARŞI TARAFA NASIL YEDİRECEĞİNİZİ ÖĞRETİRDİM DEĞİLMİ?(trojan serveri oluşturma -jpg ile birleştirme ve icq veya mircte IP belirledikten sonra yedirme teknikleri vs)
    AYRICA O BANA KÜFÜR EDEN HERİFİNDE KESİNLİKLE FAKE NİKe KULLANAN BİR ADMİN OLDUĞUNUA EMİNİM ÇÜNKÜ BENİ SUSTURMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYORLAR.BİRİLERİNİN AYAĞINA BASTIM GALİBA
    FORUMDA NEDEN BANLADIĞIMIZA VEYA SİLİNDİĞİMİZİ GÖSTEREN BİR BÖLÜM VARMI YADA VARDA BENMİ BİLMİYORUM?GEREKSİZ ŞEYLERLE BURDAKİ USTALARI ZAMANINDA YİNE KIZDIRMIŞTINIZ.BİR YALNIŞ ANLAŞILMA YÜZÜNDEN AZ DAHA KİTAPGİBİ USTAMIZIDA KÜSTÜRECEKTİNİZ
    BENİ İSTANBUL TOPLANTISINA GELENLER TANIR.ÖYLE ETRAFA CAKA SATAN VEYA HACK YAPMAKLA ÖVÜNEN BİR TARAFIMI GÖRDÜNÜZMÜ?FORUMLARDA KAÇ DEFA KÜFÜRLÜ KONUŞTUĞUMU GÖRDÜNÜZ.BAKIN BAKALIM KAÇ DEFA DANIŞAN KİŞİYE "LAN" DİYE HİTAP ETMİŞİM BİR BAKIN?
    İNADIM İNAT BU FORUMU GERÇEKTAN SEVİYORUM.BEN HACKERPOWERS-FORUMTR(60.000 KİŞİ OLMUŞLAR) TURKEYFORUM(90.000) KİŞİ (kaç kişi burdaki gibi fake nik kullanır tatışılır tabi ona lafım yok)
    HEPSİNE ÜYEYİZ VE ORDADA XULUX VEYA MASTERYODA OLARAK TANINIRIM
    ORNLARDA BİLE BU KADAR YARDIMCI OLMADIM VEYA İLGİ ÇEKECEK KONULAR AÇMADIM
    HERİF ANAMIZA KÜFÜR EDİYOR HAKLI OLARAK KARŞILIK VERİCEM TABİ.SİZİN GİBİ KARŞI TARAFIN ÜYELİĞİNİ BANLAMAYA SAHİP OLSAYDIM BEN DE ONA GÖRE CVP VERİRDİM TABİ
    PEKİ NE OLDU MASTERYODA YI ALDIK ORDADA ACEMİLER İÇİN DİYE ÖZELLİKLE YAZDIM HEMEN BAN
    BURASI EĞER ACEMİLER İÇİNSE VE HAYATINDA TROJAN GÖRMEYEN ARKADAŞLAR VARSA GÖZLERİNİ AÇMAK İÇİNDİR.BURDA DEĞİLDE ALT TARAFI BİR MYNETTEN WEB SAYFASI ALARAKTA YAPABİLİRDİM DEĞİLMİ?İLK DEFAMI RESİMLİ OLAY ANLATIYORUM BİR BAKIN
    BENİ SUDAN SEBEPLERLE ATMAYA ÇALIŞMAYIN.BEN BURDAKİ EMEĞİM EMİN OLUN SİZİN JHÜKÜM VERMENİZDEN DAHA FAZLADIR.BOŞ LAFLARLA GELMEYİN.BENİ BANLAMAK YERİNE ZATEN YAPTIĞINIZ GİBİ TOPİĞİ SİLER ÇIKARDINIZ VEYA PM YOLLAYIP "HOCA YAPMA BÖLE ŞEYLER " DEYİN YETER.
    SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidizeyn -- 18 Nisan 2005, 22:05:43 >

• xulux sen beni tanımasanda ben mesajlaroını teknik yardım bölümünde filan okudum senin gibi bilgisayarı iyi bilen arkadaşlara benim gibi acami arkadaşların çok ihtiyacı olacakk
    yerinde olsam gun adlı yönetici ile görüşürdüm
    seni destekliyom saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: urfalı

xulux sen beni tanımasanda ben mesajlaroını teknik yardım bölümünde filan okudum senin gibi bilgisayarı iyi bilen arkadaşlara benim gibi acami arkadaşların çok ihtiyacı olacakk
    yerinde olsam gun adlı yönetici ile görüşürdüm
    seni destekliyom saygılar
    xulux u cod bolumune geri istiyoruz admin goruyor musun KILLIK yapma banlama yetkini olur olmaz yerde kullanma......

• quote:

Orijinalden alıntı: HellFire TR

xulux u cod bolumune geri istiyoruz admin goruyor musun KILLIK yapma banlama yetkini olur olmaz yerde kullanma......

Alıntıları Göster
    xlulux gelsin artık ceza ise artık bitti zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarian91

xlulux gelsin artık ceza ise artık bitti zaten

Alıntıları Göster
    xulux kardeş senı forumda takıp edıyorum ıyı bır ınsansın haklısın admin artık iyice bozdun işi

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

xulux kardeş senı forumda takıp edıyorum ıyı bır ınsansın haklısın admin artık iyice bozdun işi

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    Bencede xulux gerçekten çok iyi biri zaten açtığı topiclerden dh'ya yararlı olduğunu gösteriyor. xulux geri istiyoruz eğer xulux yanlış bir hareketini gördüseniz banlamadan önce bir uyarın çünkü xulux dh'nın eskilerinden ve dh'da ben dahil birçok kişiye elinden geldiği kadar yardım etti; xulux yeniden aramızda göremek istiyoruz saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    Dediklerin doğruysa xulux kardeş, ben bu forumun...

Hele fake nick alan bir admin'se harbi şerefsizdir. Admin'lerin bir tanesinden o nick'in IP-check'ini istiyorum. Yapıp buraya screenshot koyacaksınız.

Milletin fake nick'lerini ortaya çıkarmakta ustasınız. Gerçekten istiyorum bunu...

Ayrıca arkadaşın dediği doğruysa, kötü bir şey yapmamış ki. Sonuçta trojanlar herkesin başının belası.

• quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

Dediklerin doğruysa xulux kardeş, ben bu forumun...

Hele fake nick alan bir admin'se harbi şerefsizdir. Admin'lerin bir tanesinden o nick'in IP-check'ini istiyorum. Yapıp buraya screenshot koyacaksınız.

Milletin fake nick'lerini ortaya çıkarmakta ustasınız. Gerçekten istiyorum bunu...

Ayrıca arkadaşın dediği doğruysa, kötü bir şey yapmamış ki. Sonuçta trojanlar herkesin başının belası.

Alıntıları Göster
    Ayrıca @xulux arkadaşa oyun bölümündeki yardımlarından dolayı teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Ayrıca @xulux arkadaşa oyun bölümündeki yardımlarından dolayı teşekkürler.

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar
    mevlüt hocam bana küfreden adamın IP sini incelemiş ama herhangi biriyle bağlantısını bulamamış(tabi bir resette IP değişebilir)
    gerekenleri konuştuk saolsun derdimizi anladı.aşırı tahrik olduğunu söledim(kimin anasına ailesine laf edilen gözü ban görmez zaten)
    anlayacağınız 23 nisanda xulux bir şey olmazsa geri dönüyor ve bu nikimle yardıma devam edeceğim
    trojan eğitimine ise mynetten alacağım dandik bir site ile göstereceğim ki kimse yalnış anlamasın trojanı küçümsemeyin neler yapılabildiğini anlatacağım ne yapalım burda böle
    yakında haber veririm zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidizeyn

teşekkürler arkadaşlar
    mevlüt hocam bana küfreden adamın IP sini incelemiş ama herhangi biriyle bağlantısını bulamamış(tabi bir resette IP değişebilir)
    gerekenleri konuştuk saolsun derdimizi anladı.aşırı tahrik olduğunu söledim(kimin anasına ailesine laf edilen gözü ban görmez zaten)
    anlayacağınız 23 nisanda xulux bir şey olmazsa geri dönüyor ve bu nikimle yardıma devam edeceğim
    trojan eğitimine ise mynetten alacağım dandik bir site ile göstereceğim ki kimse yalnış anlamasın trojanı küçümsemeyin neler yapılabildiğini anlatacağım ne yapalım burda böle

Alıntıları Göster
    Seni ban'layan zihniyeti kınıyorum...

• quote:

teşekkürler arkadaşlar

Alıntıları Göster

6 gün sonra xulux yeniden aramızda...

• quote:

Orijinalden alıntı: çaDo

6 gün sonra xulux yeniden aramızda...

Alıntıları Göster
    ben bu foruma fazla uzun zmndır girmiorm ama gördüüm kdrıyla fazla yardımsever insanlar hep banlanıo, küfür eden adamlar duruo, ne sorunun olsa yardım edenler banlanıo, anlamış deilim şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

ben bu foruma fazla uzun zmndır girmiorm ama gördüüm kdrıyla fazla yardımsever insanlar hep banlanıo, küfür eden adamlar duruo, ne sorunun olsa yardım edenler banlanıo, anlamış deilim şahsen

Alıntıları Göster
    ADAM HARBİ BİR EMEKÇİ 1200 E YAKIN YAZI YAZMIŞ VE HEMEN HEMEN HEPSİNDE DE MİLLETİ BİLGİLENDİRMİŞ KİMSEYLE ABUK SABUK KONUŞMAMIŞ ŞU AYIRIMI YAPIN ARTIK VERECEKSENİZ VERİN KARDEŞİM ADAMIN NİCKİNİ ADAMIN NE ÜÇ GÜN BEŞ GÜN DİYE OYALIYORSUNUZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmX

ADAM HARBİ BİR EMEKÇİ 1200 E YAKIN YAZI YAZMIŞ VE HEMEN HEMEN HEPSİNDE DE MİLLETİ BİLGİLENDİRMİŞ KİMSEYLE ABUK SABUK KONUŞMAMIŞ ŞU AYIRIMI YAPIN ARTIK VERECEKSENİZ VERİN KARDEŞİM ADAMIN NİCKİNİ ADAMIN NE ÜÇ GÜN BEŞ GÜN DİYE OYALIYORSUNUZ.

Alıntıları Göster
    xulux u bnde destekliyorum.. bu forumda çok emeği var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

Yo ben kfür yazmışım bilmeyerek beni de banladılar.. Yarın açılıyo ban ama bu nick'de de bi kamyon post oldu nası yapsak ki?Adminler post aktarması yaparlar miki?

• quote:

Orijinalden alıntı: morbid

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: morbid

katılıyorum ve bende destekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NarkotiC_

quote:

Yo ben kfür yazmışım bilmeyerek beni de banladılar.. Yarın açılıyo ban ama bu nick'de de bi kamyon post oldu nası yapsak ki?Adminler post aktarması yaparlar miki?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NarkotiC_

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_2598862/tm.htm

Şurayı oku da bir gör. Seni şikayet ettiler. Bence açılman zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobius

quote:

Orjinalden alıntı: NarkotiC_

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_2598862/tm.htm

Şurayı oku da bir gör. Seni şikayet ettiler. Bence açılman zor.

Alıntıları Göster
    desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar
    Allah hepimizi bilgisayar konusunda muzaffer etsin
    herşey daha ileri düzeydeki türkiye içindir yoksa bu forumda acemilerin eliden tutmamak ve ustalık taslamak olmaz değilmi?
    23 nisanda gerçek nikimle beraberim inş.
    doğrusu desteğinizi ve sevenlerimi gördükçe göğsüm kabarıyor(asla şımarmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidizeyn -- 17 Nisan 2005, 19:48:34 >

• quote:

desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar
    Allah hepimizi bilgisayar konusunda muzaffer etsin
    herşey daha ileri düzeydeki türkiye içindir yoksa bu forumda acemilerin eliden tutmamak ve ustalık taslamak olmaz değilmi?
    23 nisanda gerçek nikimle beraberim inş.
    doğrusu desteğinizi ve sevenlerimi gördükçe göğsüm kabarıyor(asla şımarmıyorum)

Alıntıları Göster
    xulux agabey sen burdasın
    inşallah asıl adınla gene aramızda olursun bizi yannız bırakma

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.