Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda fujioutlet isimli kullanıcı açmışlar ve uygun fiyatta outlet objektifler olduğunu söylüyotrlar. bu fujioutletten alışveriş yapan varmı aranızda? yani şimdi lenste çizik olan objektifi değil ucuz bedava verseler almam (Belkide bedava verirlerse alırım :)) bu kişi ile alışveriş tecrübesi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuDunyadaTek -- 20 Kasım 2013; 10:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

Arkadaşlar forumda fujioutlet isimli kullanıcı açmışlar ve uygun fiyatta outlet objektifler olduğunu söylüyotrlar. bu fujioutletten alışveriş yapan varmı aranızda? yani şimdi lenste çizik olan objektifi değil ucuz bedava verseler almam (Belkide bedava verirlerse alırım :)) bu kişi ile alışveriş tecrübesi olan var mı acaba?

Ben alışveriş yaptım. Fujifilm Türkiye nin resmi outlet mağazası. Satılan ürünler resmi tr garantili. Çizik ıvır zıvır yoktu benim aldığım lenste. Sıfırdan farksızdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirem -- 20 Kasım 2013; 15:12:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu objektif olunca insan tedirgin oluyor haliyle sağol bilgi için. cumartesi akşam kapanmadan yetişebilirsem gidip bakacağım yorumumu yazarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuDunyadaTek -- 20 Kasım 2013; 16:16:41 >
  • size gelsin fujiciler

http://www.fujifilm.eu/uk/products/digital-cameras/fujifilm-x-magazine/

fujinin online dergisi yeni çıkmaya başladı sıcak sıcak
  • Merhabalar arkadaşlar araştırma yaparken konuyu dikkatlice inceledim. Bimeks Teknosa vb. yerlere gittim herkes Canon nikon diyor sadece bir kişi bana X-Pro1'i anlattı X-Trans sensörden bahsetti araştırdım bayağı bi şimdi kullanan arkadaşlara soruyorum biri bana X-Pro1 mi D7100 mü 70D mi almalıyım açıklayabilir mi ? Bana X-Pro1 + 35mm F/1.4 almalıymışım gibi geliyor aksini düşünen varsa lütfen söylerse sevinirim. ( Önemli olan fotoğraf kalitesi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spessnat

Merhabalar arkadaşlar araştırma yaparken konuyu dikkatlice inceledim. Bimeks Teknosa vb. yerlere gittim herkes Canon nikon diyor sadece bir kişi bana X-Pro1'i anlattı X-Trans sensörden bahsetti araştırdım bayağı bi şimdi kullanan arkadaşlara soruyorum biri bana X-Pro1 mi D7100 mü 70D mi almalıyım açıklayabilir mi ? Bana X-Pro1 + 35mm F/1.4 almalıymışım gibi geliyor aksini düşünen varsa lütfen söylerse sevinirim. ( Önemli olan fotoğraf kalitesi )

al bendende o kadar kafam okadar karışık ki bende ne alsam diye düşünüyorum aslında kafamda e-1 var ama pro-1 de karmakarışık ettı benı bıde burda yayınlanan fotoları görunce aklım sürekli olarak e-1'e dönüyor
  • Merhabalar Fujifilm Dostları

Fujifilm X-E1 Gövde Gümüş Orijinal 3 Yıl Garantili ürünümüzün Outlet Showroom satış fiyatımız 1600 TL Kdv dahildir.

Ürünü incelemek için

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-fujifilm-x-e1-govde-gumus-orijinal-3-yil-garantili-144458673/detay/

İyi Günler Dileriz.

Outlet Ürün Nedir ?
    Bu ürünler Fujifilm showroomlarında, Basın toplantılarında veya Fuarda sergilenmiş ürünlerdir. orijinal aksesuarları tamdır herhangi bir tamir, hasarlı vs.. ürün satışı yapılmaz. Sadece ambalajı açılmış olan bu ürünler "Sıfır Ürün" diye tabir edilen ürünler değildir bu açıdan. Bu ürün size Fujifilm Türkiye tarafından adınıza kesilmiş faturası, garanti belgesi ve kutu üzerinde orijinallik hologramı ile gelecektir.
    xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

• ben optik vizör istediğim için pro 1 aldım eğer optik viör takıntınız yok ise aslında ikisi de temel olarak aynı makine gibi.
  • Bir kaç yeni fotoğrafta ben paylaşayım.
    Saygılar..
    xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXxxXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXxxXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

• quote:

Orijinalden alıntı: fujifilmoutlet

Merhabalar Fujifilm Dostları

Fujifilm X-E1 Gövde Gümüş Orijinal 3 Yıl Garantili ürünümüzün Outlet Showroom satış fiyatımız 1600 TL Kdv dahildir.

Ürünü incelemek için

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-fujifilm-x-e1-govde-gumus-orijinal-3-yil-garantili-144458673/detay/

İyi Günler Dileriz.

Outlet Ürün Nedir ?
    Bu ürünler Fujifilm showroomlarında, Basın toplantılarında veya Fuarda sergilenmiş ürünlerdir. orijinal aksesuarları tamdır herhangi bir tamir, hasarlı vs.. ürün satışı yapılmaz. Sadece ambalajı açılmış olan bu ürünler "Sıfır Ürün" diye tabir edilen ürünler değildir bu açıdan. Bu ürün size Fujifilm Türkiye tarafından adınıza kesilmiş faturası, garanti belgesi ve kutu üzerinde orijinallik hologramı ile gelecektir.

Foruma hoş geldiniz. İlanlarınızı sahibiden.com'da takip ediyorum.

Xe2 ne zaman gelecek Türkiyeye, ve Türkiye satış fiyatı ne olacak. Arada bilgilendirirseniz çok seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

ben optik vizör istediğim için pro 1 aldım eğer optik viör takıntınız yok ise aslında ikisi de temel olarak aynı makine gibi.

Optik vizör ayrı bir tat üstadım. Hak veriyorum buna. Leica M serisi kullananlar değerini ve faydalarını bilir kesinlikle...
  • Bu Fujinin outlet mağazası nerede ? Anadolu yakasında mı ?
  • Merhaba Fujifilm Dostları

Fujifilm Outlet Showroom Mağazamızın Bilgileri aşağıdaki gibidir.

FUJIFILM Dış Ticaret A.Ş.
    Mahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cad. No: 9 Bağcılar 34218 Istanbul
    Outlet Showroom : showroom@fujifilm.com.tr
    0212 709 92 94

İyi Günler Dilerim

• arkadaşlar gittigidiyor üzerinden fujifilmoutletten xf 55-200 lensi satın aldım.world puanı da hesaplayınca uygun bir fiyata geldi.lenste sıkıntı yoksa iyi bir fiyata almış olacağım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar gittigidiyor üzerinden fujifilmoutletten xf 55-200 lensi satın aldım.world puanı da hesaplayınca uygun bir fiyata geldi.lenste sıkıntı yoksa iyi bir fiyata almış olacağım sanırım

Hadi bakalım hayırlı olsun.

Lensle ilgili görüş ve düşüncelerini bizimle paylaşırsan çok keyifli olur :)

Bol bol da fotoğraf görmek isteriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar gittigidiyor üzerinden fujifilmoutletten xf 55-200 lensi satın aldım.world puanı da hesaplayınca uygun bir fiyata geldi.lenste sıkıntı yoksa iyi bir fiyata almış olacağım sanırım

Hadi bakalım hayırlı olsun.

Lensle ilgili görüş ve düşüncelerini bizimle paylaşırsan çok keyifli olur :)

Bol bol da fotoğraf görmek isteriz :)

teşekkürler jimi.elimden geldiğince örnek fotoğraf yüklemeye çalışacağım

• fuji x-pro 1+xf 14mm

fuji x-pro1+18-55 mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 25 Kasım 2013; 10:18:55 >

• Çok iyi gerçekten... 14mm ile bir kaç örnek daha mümkün mü üstadım ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.