Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

X-E1 + 14mm 2.8R

• quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

Vay be geldiği gibi gitmiş hepsi :)

X-E1 + 14mm 2.8R

hocam bu fotoğraflarla fujiye çok adam çekersin sen.sen yeteneklisin fotoğraf sanatçısı olabilirsin bence.açıkçası bu işinde biraz yetenek gerektirdiği kanaatindeyim.bazısı dünyayı dolaşır istediği gibi fotoğraf karesi bulamaz bazısıda evinin önünde harikalar yaratır.ben maalesef 1. klasmanda olduğumdan portre fotoğraf çekiyorum...

• @ax

Hacı amaç fuji'ye adam çekmek değil :) Sonuçta bu aletler keyif makinesi :) Ben bugün bu makineden keyif alıyorum çekiyorum yarın başka bir makineden keyif alır onunla çekerim :D :D
    Sonuçta Fujifilm bana makine/lens tedarik etmiyor :) Ha tedarik etse o zaman yanlı olurum :D :D Bu sınıfta Nex 6'yı da kullandım X-E1'de ikisinin de artı ve eksi yönleri vardı... Bana fuji'nin artıları daha yakın ve çekim tarzıma da uygun olduğu için
    onda kaldım :) Bir de fotoğraflarda kendi karakterini bırakıyor namıssız

Aslında iş yetenek değil de zaman ayırma / araştırma / kendini geliştirmeyle alakalı.... Dünyanın en iyi lensleri en iyi makinesi olsun elinde ve ciddi yetenekli / deneyimli ol ama zamanın olmayınca yine bir cacık çıkmaz :)

İşin bir iki lensin olacak ve çekeceğin tek bir dal olsun onda ilerle :) Lenslerin açısına gözün alışsın yeter :) Sonrası gezme / tozma / denk gelme ile alakalı :) Doğru ayarlar ve kompozisyon ile istediğin makine ile istediğin kalitede fotoğraf
    karesi yakalarsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 1 Aralık 2013; 13:04:53 >

• quote:

@ax

Hacı amaç fuji'ye adam çekmek değil :) Sonuçta bu aletler keyif makinesi :) Ben bugün bu makineden keyif alıyorum çekiyorum yarın başka bir makineden keyif alır onunla çekerim :D :D
    Sonuçta Fujifilm bana makine/lens tedarik etmiyor :) Ha tedarik etse o zaman yanlı olurum :D :D Bu sınıfta Nex 6'yı da kullandım X-E1'de ikisinin de artı ve eksi yönleri vardı... Bana fuji'nin artıları daha yakın ve çekim tarzıma da uygun olduğu için
    onda kaldım :) Bir de fotoğraflarda kendi karakterini bırakıyor namıssız

Aslında iş yetenek değil de zaman ayırma / araştırma / kendini geliştirmeyle alakalı.... Dünyanın en iyi lensleri en iyi makinesi olsun elinde ve ciddi yetenekli / deneyimli ol ama zamanın olmayınca yine bir cacık çıkmaz :)

İşin bir iki lensin olacak ve çekeceğin tek bir dal olsun onda ilerle :) Lenslerin açısına gözün alışsın yeter :) Sonrası gezme / tozma / denk gelme ile alakalı :) Doğru ayarlar ve kompozisyon ile istediğin makine ile istediğin kalitede fotoğraf
    karesi yakalarsın :)

Sana D700 daha çok yakışıyordu jimiii

• Çok uzundur iş güç derken sadece D800 le kapalı ortam çekimleri yapsam da Fuji nin değeri bilinmiş sanırım . Çok özlemişim meredi özellikler bir kaç beyefendinin çekimlerini görünce .

Kısa zaman sonra sanırım bende sokaklara çıkıyorum

Işığınız bol olsun .

• Sistem makineleri arasında bir ustalık eseri:

Fujifilm X-E1

Birçok fotoğraf ustasının küçük boyutlu ve hafif olmasına rağmen uzlaşmasız iyilikte bir resim niteliği sunan fotoğraf makinesi talebine Fujifilm, yeni tanıttığı Fujifilm X-E1 sistem makinesi modeli ile cevap verdi.Daha önce X-Pro1 modelinin tanıtımı ile aynasız sistem makinelerini yepyeni bir nitelik seviyesine yükselten Fujifilm, bu modelin “küçük kardeşi” olan X-E1 modeli ile küçük boyutlu ve aynasız sistem makineleri sınıfında da yepyeni standartlar oluşturdu.
    X-E1 modelinin donanımı fotoğrafçıların, makinenin küçük boyutları ve hafifliğine rağmen en üst düzeyde fotoğraf çekmelerini mümkün kılmaktadır. X-E1 modelinde, X-Pro1 modelinde de kullanılan 16 Megapiksel APS-C X-Trans CMOS ışık algılayıcı görev yapar. Yüksek çözünürlüklü OLED bakaç sâyesinde konunun algılanması ve planlanması daha rahat olur. İçinde flaşı da barındıran kesif gövdesi ile seyahatlere çok elverişli olan X-E1 modeli, X bağlantısı vâsıtası ile birinci sınıf Fujinon XF objektiflerini kullanabilmektedir. XF objektif çeşitlerinin, 10 adete kadar arttırılması planlanmıştır. Yeni tanıtılan XF 18-55 optik kaydırmalı (zoom) objektif ile kullanıldığında hızlı ve zıtlık yöntemli otomatik netleştirme sistemi, 0,1 sâniye netleştirme hızına ulaşmakta ve böylece hiçbir konunun kaçmasına müsaâde etmemektedir.
    Fujifilm X-E1 modeli gümüş ve siyah renklerde sunulmaktadır.

FUJIFILM FINEPIX X-E1 nitelikleri

- 16,3 Megapiksel APS-C X-Trans CMOS ışık algılayıcı
    - EXR İşlemci Pro
    - FUJINON XF objektifleri için X türü bağlantı
    - Yüksek çözünürlüklü OLED bakaç (2,36 milyon piksel)
    - 7,1 cm Sıvı kristal ekran (LCD) (460.000 piksel)
    - Dâhilî ve açılan flaş
    - Hâricî flaşlar için flaş bağlantısı (Fujifilm TTL)
    - Küçük boyutlu gövde
    - Film benzetim kipleri (PROVIA, velvia, ASTIA, Tek renkli, Sepya, ProNeg. S, Pro.Neg. H)
    - Tam HD video çekimi (1080p)
    - Türkçe kullanım özelliği

Sâbit odak uzaklıklı, geniş açılı objektif

Fujifilm X-Trans CMOS ışık algılayıcının çok yüksek başarımından mutlak olarak faydalanacak biçimde yapılandırılmış olan bu birinci sınıf geniş açı objektifi, 23mm (35mm eşdeğer) odak uzaklığı ile manzara çekimlerinden portrelere kadar çok geniş bir alanda kullanıma elverişlidir. Resmin merkezinden kenarlarına kadar yüksek çözünürlükten ödün vermeyen ve mükemmel düzeyde sunduğu zıtlık ile bu objektif, görkemli sonuçlar sunmaktadır. Yüksek başarımlı optik donanım sâyesinde sapmalar, asgarî düzeye indirilmiştir ve böylece sayısal düzeltmeler gereksiz hâle gelmektedir. 1.4 gibi çok yüksek ışıklılığı ile bu objektif, özellikle az ışıklı ortamlarda yapılan çekimler için çok uygundur. Sekiz kümede toplanmış, asferik dâhil 11 mercekten oluşan objektifin diyafram mekanizması yedi adet yapraktan oluşmaktadır; böylece neredeyse mükemmel yuvarlaklıkta bir diyafram açıklığı oluşmakta ve çok güzel bulanıklık etkinlikleri gerçekleştirilebilmektedir.

Optik yapı 8 kümede 11 öğe (1 asferik mercek)
    Odak uzaklığı (135mm eşdeğer) f= 23mm (35mm)
    Resim açısı 63,4°
    En büyük açıklık F1.4
    En küçük açıklık F16
    Diyafram yaprakları adedi 7 (yuvarlağa yakın diyafram açıklığı)
    Diyafram basamakları 1/3 EV (22 basamak)
    Netleştirme menzili Normal: 0,6m – sonsuz Makro: 28cm - sonsuz
    Azm. betimleme ölçeği 0,1 kat
    Azm. çap x Uzunluk ∅ 72,0mm x 63,0mm
    Ağırlık (kapak ve güneşlik hâriç) yakl. 300 gr
    Filtre çapı ∅ 62

Fujifilm X-E1 Gövde + XF18-55mm R F2.8-4 + Fujifilm XF23mm 1,4R
    Outlet Satış Fiyatı 4000 TL KDV dahil

Outlet Fırsat Üründür
    Kutu İçeriği :
    Türkçe kullanım kılavuzu
    Fotoğrafçılık Eğitim Ki
    Fujifilm Türkiye Garanti Belgesi
    Fujifilm Türkiye Faturası
    USB Kablo
    Batarya ve Şarj Aleti

Bu ürünler Fujifilm showroomlarında, Basın toplantılarında veya Fuarda sergilenmiş ürünlerdir. orijinal aksesuarları tamdır herhangi bir tamir, hasarlı vs.. ürün satışı yapılmaz. Sadece estetiği bozmayacak hafif kılcal çizikler olabilir. Bu ürün size Fujifilm Türkiye tarafından adınıza kesilmiş faturası, garanti belgesi ve kutu üzerinde orijinallik hologramı ile gelecektir.
    Orijinal üründür ve Fujifilm Türkiye olarak 2 sene garantimiz altındadır. Fujifilm markalı ürünler için Türkiye sınırları içinde Fujifilm Türkiye'den başka teknik servis verebilecek yetkili bir kuruluş mevcut değildir.
    xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXxxXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXxxXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXxxXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujifilmoutlet -- 3 Aralık 2013; 12:43:27 >

• x-pro 1+14 mm

• Müthiş kareler ozgüradam ... tebrik ederim gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhittin Abi

Müthiş kareler ozgüradam ... tebrik ederim gerçekten

teşekkürler
  • Arkadaşlar x-e1 satmak isteyen olursa her türlü lens alternatifi ile alınıktır.

Not: Amerika 18-55 kit fiyatı 900 dolardır. Bu fiyat referans alınarak tekliflerinizi pm ile iletin lütfen.

Ekleme: Az önce Fujifilm Türkiye yetkili İsmail beyden x-e1 18-55 kit alınmıştır. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 5 Aralık 2013; 15:31:41 >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz vaktiyle vizörü kötü, fokusu yavaş, ekranı kötü vs gibi nedenlerle XE-1'inizi satmamış mıydınız? Bunların düzeltildiği XE-2 çıktı, gerçi mutlaka haberiniz vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

Hocam siz vaktiyle vizörü kötü, fokusu yavaş, ekranı kötü vs gibi nedenlerle XE-1'inizi satmamış mıydınız? Bunların düzeltildiği XE-2 çıktı, gerçi mutlaka haberiniz vardır.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 11 Aralık 2013; 1:29:51 >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

Ben d600 kullanıyorum. Fujiyi kuzene aldık az önce fujifilm outletten.

Ben nex-6 seven biriyim ama x-e1'de 1800 liraya kaçmaz 18-55 ile. Ben 2400'e 2.el almıştım vakti zamanında.

Vayyy be, çok iyi fiyatmış. Outlet ürünmüydü ? (açılmış yani )
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 11 Aralık 2013; 1:30:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Xpro1 almak için iade edilmiş aynı gün. 12 taksitle 1775 tl oldu.

Açılmış veya iade ürün yakalamak lazım walla - hayırlı olsun gerçekten, iyi denk gelmiş
  • 2.el fiyatlarıda 1700'lere gerileyecektir. Amerikada 18-55 kit 900 dolar. Birkaç haftaya buraya gelmeye başlar.
  • xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

14mm
  • quote:

14mm

çok çok iyi.
  • Ustanın çekimi ve ışığı çok iyi üstad... eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.