Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

Hocam şu geyiği bu konuya taşımayalım bir sürü konu var gidin orada yapın

Hangi geyik? Geyik mi sizce bu?
    Adam geliyor beni kötüleyemezsin arkadaş diip, adamı banlattırıyor... Tepki koyunca da geyik mi oluyor?

Bu konunun silinmediğine dua et sen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

@KayhanKaan

Kimse bulmaya çalışmıyor merak etme

Fotoğraf çekmeyi seviyorum ben :) Bugün fuji ile çekerim yarın Nikon DF ile Hiç bir marka sponsor olmadığı için özgürüm yani

Hadi hazır hepimiz fuji'ye gıcık kapmışken aramızda para toplayalım da bana Nikon DF alak :D :D

Biliyorum hocam o işin latifesi idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

Hocam şu geyiği bu konuya taşımayalım bir sürü konu var gidin orada yapın

• quote:

@KayhanKaan

Fotoğraf çekmeyi seviyorum ben :) Bugün fuji ile çekerim yarın Nikon DF ile Hiç bir marka sponsor olmadığı için özgürüm yani

Hadi hazır hepimiz fuji'ye gıcık kapmışken aramızda para toplayalım da bana Nikon DF alak :D :D

Valla hacı benden duymuş olma ama senin için Fuji misyoneri diyorlar, japonların maşası olmuş diyorlar... Tüm bu olayların arkasında senin olduğunu söylüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SebastianTR

quote:

@KayhanKaan

Valla hacı benden duymuş olma ama senin için Fuji misyoneri diyorlar, japonların maşası olmuş diyorlar... Tüm bu olayların arkasında senin olduğunu söylüyorlar

Keşke öyle bir şey olsa moruk :( Valla sürekli gezer fotoğraf çeker üstüne "En büyük fujiiii başkaaa büyük yoook" diye topikler açardım

@Zommby

Arif abi doğum günüm 9 Şubat

Eğer o pahalı gelirse Fujifilm 56mm 1.2'ye de fitim abi

• Madem bu kadar Fuji muhabbeti dönüyor :D Biraz fotoğraf ekleyeyim :)

Fujifilm X-E1 + 14mm 2.8R

xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

• Hocam helal olsun,iyi vakit ayırıyorsunuz yalnız elinizde çok alışmış eski fotolara göre inanılmaz gelişme var.Yarışmalara katılıyor musunuz? Durumlar nedir oralarda?
  • BLoWeR kullanıcısına yanıt
    o ap ayrı bir konu zaten! bu konuyuda delik deşik etmesinler benim derdim o. şimdi yazacaksınız burda yok fuji böle yok banlanan böyle diye bu sefer bu konuyuda deşmeye başlayacaklar. hazır açılmış bir sürü konu var orda devam edin. Burda gerçekten çok iyi paylaşım yapıyor arkadaşımız ona karşıda ayıp etmeyelim dimi. bir şeye kızarken başka birinede haksızlık etmemizin alemi yok. zaten baksana admin kaldırmış fuji konusunu. biraz sakin olmak lazım öfke ile kalkan zararla oturur. jimi1984 çok iyi gözü olan biri burada yayınladıkalrı çok ilgimi çekiyor ve zevkle bakıyorum hepsine. lütfen bu konuda gereksiz yere tartışma çıkarmayalım.
  • quote:

dostum gerçekten çok iyi bir kompozisyon gözün var ve ışığı çok iyi vurguluyorsun. gençliğim geldi aklıma bizde okuldayken siyah beyazda vurucu etkiyi veren kareler için çok uğraşırdık ama bizim zamanımızda dijitaller yoktu bütçemizde kısıtlı olduğu için agrandizör de elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışırdık :) hey gidi günler eskilere taşıdı beni bu kareler eline sağlık. keşke vaktim olsada bende kendimi 20 sene önceki gibi sokaklara vursan çekim yapabilmek için.

özellikle bu iki kare çok iyi olmuş eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuDunyadaTek -- 11 Aralık 2013; 19:49:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Hocam helal olsun,iyi vakit ayırıyorsunuz yalnız elinizde çok alışmış eski fotolara göre inanılmaz gelişme var.Yarışmalara katılıyor musunuz? Durumlar nedir oralarda?

Teşekkür ederim hacı ama zaman ayıramıyorum :( Zamanım olunca param olmuyor gezmek için param olunca da zamanım olmuyor :D
    Yarışmalar'da iş yapmıyor benim fotoğraflar ne yazık ki... Çok katıldım fakat tık yok :) Sonuçları görünce de sinirim bozulduğundan katılmıyorum :)
    Bir fotoğraf derneğine üye olur çevre yaparsam belki sergileme mergileme alırım :) Kendi çevrelerindeki insanlara derece veriyorlar :) Kimin neyin ne olduğu
    bilinsin diye :) Tanınmamış kişilere bir cacık yok çok nadir yani :)

@BuDunyadaTek

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Bu işin yaşı yok ki bakkala çakkala giderken bende çekiyorum :) Genelde hep aynı yerler :)
    Teşekkür ederim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Hocam helal olsun,iyi vakit ayırıyorsunuz yalnız elinizde çok alışmış eski fotolara göre inanılmaz gelişme var.Yarışmalara katılıyor musunuz? Durumlar nedir oralarda?

Teşekkür ederim hacı ama zaman ayıramıyorum :( Zamanım olunca param olmuyor gezmek için param olunca da zamanım olmuyor :D
    Yarışmalar'da iş yapmıyor benim fotoğraflar ne yazık ki... Çok katıldım fakat tık yok :) Sonuçları görünce de sinirim bozulduğundan katılmıyorum :)
    Bir fotoğraf derneğine üye olur çevre yaparsam belki sergileme mergileme alırım :) Kendi çevrelerindeki insanlara derece veriyorlar :) Kimin neyin ne olduğu
    bilinsin diye :) Tanınmamış kişilere bir cacık yok çok nadir yani :)

@BuDunyadaTek

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Bu işin yaşı yok ki bakkala çakkala giderken bende çekiyorum :) Genelde hep aynı yerler :)
    Teşekkür ederim :)

demek ki bakkala nerede gittiğinde önemli :) gel bizim sanayi sitesinde bakkala git bakalım buna benzer bişeyler bulabiliyormusun:) gerçekten çalışmaların kalitesi artarak geliyor yeni kareleri bekliyoruz.

• Alınık 14mm lens.
    Pm lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 12 Aralık 2013; 23:15:09 >
  • SATILIK FUJİ SET

fuji xpro1 (1200 cekimde)

fuji 14mm f2.8

fuji 23mm f1.4

fuji 35mm f1.4

hepsi kutulu türkiye garantilidir..

ayrı ayrı satımayacaktır..

çizik darbe düşme yoktur..

makine ve 14mm 2-3 ay once alındı 35mm bir sene once alınmış 23mm ise bir hafta once alındı

fiyatı: 5800 tl

satma sebebi memnuniyetsizlik degil leica m9 alacak olmamdır veya m9 ile takas olur ;)
  • bjksk B kullanıcısına yanıt
    Bence ayrı ayrı satın, daha çabuk gider, güzel setmiş bu arada, M9 tabiki de çok daha mantılı ama lens fiyatlarını da göz önüne almak lazım bence :)
  • govdeyi alın diger lenslerin taliplileri hazır
  • n11.com üzerinde 14mm lens aldm.

www.n11.com
    Lens & Objektif - Lens Fiyatları & Çeşitleri - n11.com
    http://www.n11.com/fujifilm-xf14mm-f28-r-sifir-P17135283

1379 TL fiyatı var. Forum çek böümünde %10 indirim kodu alabilir, world kart ile ödeme yapıp 111 TL puan alabilirsiniz. 137 TL indirim+111 TL puan lens 1120 liraya gelmiş oldu.
    Düşünenler 2. el ile uğraşmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjksk

SATILIK FUJİ SET

fuji xpro1 (1200 cekimde)

fuji 14mm f2.8

fuji 23mm f1.4

fuji 35mm f1.4

hepsi kutulu türkiye garantilidir..

ayrı ayrı satımayacaktır..

çizik darbe düşme yoktur..

makine ve 14mm 2-3 ay once alındı 35mm bir sene once alınmış 23mm ise bir hafta once alındı

fiyatı: 5800 tl

satma sebebi memnuniyetsizlik degil leica m9 alacak olmamdır veya m9 ile takas olur ;)

Lensler gercekten göz kirpiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

n11.com üzerinde 14mm lens aldm.

www.n11.com
    Lens & Objektif - Lens Fiyatları & Çeşitleri - n11.com
    http://www.n11.com/fujifilm-xf14mm-f28-r-sifir-P17135283

1379 TL fiyatı var. Forum çek böümünde %10 indirim kodu alabilir, world kart ile ödeme yapıp 111 TL puan alabilirsiniz. 137 TL indirim+111 TL puan lens 1120 liraya gelmiş oldu.
    Düşünenler 2. el ile uğraşmasın.

Bu kampanya da iyiymiş. Xe2 yi henüz Türkiye'ye ne zaman gelecek ki. Spotta gören var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jimi gün geçtikçe daha iyi oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Jimi gün geçtikçe daha iyi oluyor

Yok be moruk :)

Eğleniyoruz işte :)

Bu akşam 35mm 1.4 ile çıktım özlemişim keratayı :)

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.