Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar Pazar gunu itibari ile FUJI X-E1 sahibiyim ve cok memnunum bu boyutta bu performans...

X-E1 almamda fikirlerini ve tecrubelerini dürüst bir sekilde paylaşip karar vermeme yardımcı olan jimi1984, Ubeyd ve FGM YE cok teşekkür ediyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoo

Evet arkadaslar Pazar gunu itibari ile FUJI X-E1 sahibiyim ve cok memnunum bu boyutta bu performans...

X-E1 almamda fikirlerini ve tecrubelerini dürüst bir sekilde paylaşip karar vermeme yardımcı olan jimi1984, Ubeyd ve FGM YE cok teşekkür ediyorum..

Hayırlı olsun. Ben hala Xe-2 bekliyorum.
  • merhaba,
    xe-1 için ilk alınması gereken en kullanışlı lens sizce hangisi. heryerde 35mm çok övülüyor. bende karar vermekte zorlanıyorum. tavsiyeniz çok yardımcı olabilir.
  • Murat bu başlığı yeni gördüm ve kesin senin davasını satmış bir hain olduğuna karar verdimacilen aforoz edilip klavyenin tuşlarının sökülmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dementor-1 -- 17 Aralık 2013; 17:45:41 >
  • Fotoğrafçılığa olan aşkım her zaman artıyor arkadaşlar.

xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

Ottoman by Mark Coffin, on Flickr

X-E2 & 35mm 1.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 17 Aralık 2013; 18:10:16 >

• : ))))
  • Böyle modeller karşısında fotoğrafçılık için mesleğimi bile bırakırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

Orijinalden alıntı: antique

quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

Bu akşam 35mm 1.4 ile çıktım özlemişim keratayı :)

bu fotoğraf nefis olmuş

bence de çok güzel fotoğraf

+1

• Üstadlar Fujinin bazı usta fotoğrafçılar ile Xpro workshopları düzenlediğini duydum (yurtdışında) . Bilginiz varmı bu konuda ? Türkiye de yapılıyormu bu konuda bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhittin Abi

Üstadlar Fujinin bazı usta fotoğrafçılar ile Xpro workshopları düzenlediğini duydum (yurtdışında) . Bilginiz varmı bu konuda ? Türkiye de yapılıyormu bu konuda bir şey

bu workshoplar makine piyasaya ilk çıktığında yapıldı sanırm tanıtım amaçlı
  • Arkadaşlar bir önerim var. Bildiğiniz gibi Fuji x-e1 için düzenli olarak firmware çıkararak bazı eksiklikleri gidermeye çalışıyor. Hazır Fujifilm Türkiye foruma daha çok ilgi gösterirken bizde makinada gördüğümüz eksiklikleri Fuji Türkiye'ye iletsek mutlaka Japonyayla iletişime geçecek ve yeni yazılımda gerekli düzenlemeler yapılacaktır. Maddeler halinde yazılımsal olarak yapılabilecek istediğimiz özellikleri çıkaralım ve bir liste oluşturalım.

X-E1 gövdesinde olmasını istediğim özellikler

1. Pozlama benzetim modu
    2. Manuel focus sırasında %100 büyütme
    3. Focus peaking renklendirme ve yoğunluk artırımı
    4. AEL tuşuna kısayol atanabilmesi.
    5. Yön tuşlarına kısayol atama
    6. Fotoğraf ön izleme sırasında menü tuşuyla %100 yakınlaştırma
  • @madmax50

Hacı ,

1. Çok önemli cidden... Manuel mod'da çekim yapan arkadaşım bu konuda bayağı üzülmüştü :(
    2. %100 büyütme zaten var hacı :) Gövde arkasındaki teker var ya... Ona bastır büyütme yapıyor.
    3. Bu ay sonundaki güncelleme de gelecek diye biliyorum :)
  • Çok saol abi, ben o tekerin üzerine basıldığını bile bilmiyordum. Şimdi focus peakingde biraz daha etkin oldu %100 büyütme olunca. Şimdi önemli mesele bu pozlama benzetimi. Elektronik vizörün en büyük nimeti bu zaten, çekeceğini tam görebilmek.
  • Değerli Üyeler,

firmware hakkında X-Pro1, X-E1, X100s ve X-E2 modelleri için 20.Aralık 2013 de bu link de yeni yazılımlar Tokyo merkez tarafından yüklenmiş olacak. http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/

(1) X-Pro1 : 3.10 (current 3.01)
    (1) X-E1 : 2.10 (current 2.00)
    (2) X100S : 1.10 (current 1.03)
    (3) X-E2 : 1.10 (current 1.00)

Talepleriniz hakkında şu anda bilgi sahibi değilim ama halledilmemiş konulara yardımcı olacağızdır.

Bilgilerinize sunar bol fotoğraflı günler dilerim ...

Syg
  • > X-Pro1

> X-E1

> X100S
    www.fujifilm.com
    Firmware for X100S / X100S Black | Fujifilm Global
    http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/firmware/x/x100s/index.html

> X-E2

(Ltf şu anda açmaya çalışmayın bu linkleri. - 20.Aralık.2013 de aktivasyon yapılacaktır)

Syg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujifilm Türkiye Mrk. -- 18 Aralık 2013; 14:54:51 >

• Teşekkürler haber için. Bu arada küçük bir ricam var lütfen Türkçemiz için Ltf, Syg gibi kısaltmalardan kaçınalım.
  • quote:

Üstadlar Fujinin bazı usta fotoğrafçılar ile Xpro workshopları düzenlediğini duydum (yurtdışında) . Bilginiz varmı bu konuda ? Türkiye de yapılıyormu bu konuda bir şey

Sn Muhittin Abi,

workshoplar Ocak / Şubat 2014 gibi yeni kayıtlar ile devam edecektir. X serisi kullanıcılarına özel mailing ile ve bu forumda da duyurusunu yapacağız.

Şayet yurtdışından alınmış X-Serisi makineniz varsa ltf kendinizi destek@fujifilm.com.tr adresi üzerinden isim / adres / tel ve kullandığınız ekipmanı bildirerek kayıt ettiriniz.

Şu anda kullanıcılar hariç meraklı olan fotoğraf severler açısından da yoğun ilgi olduğunun farkındayız, ancak workshop kapasiteleri çok kısıtlı (8-10 kişi) ile yapıldığı için bu taleplere cevap veremiyoruz şimdilik.

Ancak workshop kapsamlarını X-Kullanmayan ileri amatörler içinde yapmayı planlıyoruz ilerde. ( X-Workshop adı altında duyurular olacak )

Syg

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

bu workshoplar makine piyasaya ilk çıktığında yapıldı sanırm tanıtım amaçlı

Sn ozguradam,

bu tarz workshoplar kullanıcılar için - yani satış sonrası için planlanan aktivitelerdir.
    Bu konuda amaçlanan - satılmış olan makinelerin profesyonel fotoğrafçı ve iyi derecede makinelere hakim olan kişiler tarafından anlatımını sağlayarak en iyi düzeyde kullanıcıların bu makinelere hakim olmasını sağlamak.

Aslında satış öncesi için pek workshoplar yapılmadı, çünkü gelen insanlar pek bir şey soracak halde olmuyorlar workshoplarda makineleri olmadığı için...

Syg

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Sayın madmax50,

Çok teşekkür ederim uyarınız için. Türkçemizin düzgün kullanılması için normalde dikkatli olan bir insanım ve ürünlerimizin kullanım kılavuzlarına kadar dil bilgi kurallarına dikkat ederiz ve ilgili arkadaşları mutlaka uyarırım.

Bir daha olmayacaktır

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujifilm Genel Müdürlük

quote:

Sn Muhittin Abi,

workshoplar Ocak / Şubat 2014 gibi yeni kayıtlar ile devam edecektir. X serisi kullanıcılarına özel mailing ile ve bu forumda da duyurusunu yapacağız.

Şayet yurtdışından alınmış X-Serisi makineniz varsa ltf kendinizi destek@fujifilm.com.tr adresi üzerinden isim / adres / tel ve kullandığınız ekipmanı bildirerek kayıt ettiriniz.

Şu anda kullanıcılar hariç meraklı olan fotoğraf severler açısından da yoğun ilgi olduğunun farkındayız, ancak workshop kapasiteleri çok kısıtlı (8-10 kişi) ile yapıldığı için bu taleplere cevap veremiyoruz şimdilik.

Ancak workshop kapsamlarını X-Kullanmayan ileri amatörler içinde yapmayı planlıyoruz ilerde. ( X-Workshop adı altında duyurular olacak )

Syg

Ben Amerika'dan almıştım. Iyi oldu bilgilendirdiğiniz. Destek bölümünden kayıt yapayım.
    Workshop hangi illerde planlanacak acaba?
    Ayrıca fuji Türkiye sayfasında fotograf ürünleri bölümünde xf serisini göremiyoruz. Bizi globale yönlendiriyor. Bu konuda Türkçe bir sayfa düzenlemeyi düşünmüyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.