Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel fiyat tabiki böyle görmek ama 300 TL için bence 3 yıl garantiyi göz ardı etmeye değmez :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: engehosting

Güzel fiyat tabiki böyle görmek ama 300 TL için bence 3 yıl garantiyi göz ardı etmeye değmez :))

Teknosa sitesinde stok yok, mağazalarda bu fiyat geçerliyse çok iyi. Bu yılın en düşük fiyat rekoru bana ait sanırım. 1800 liraya Fujifilmden Türkiye'den aldım 18-55 lensli. 800 liraya lensi sattım, makina 1000 liraya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 22 Aralık 2013; 23:43:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Teknosa sitesinde stok yok, mağazalarda bu fiyat geçerliyse çok iyi.

Aynen öyle mağazalardada geçerli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MReNiSs -- 23 Aralık 2013; 1:23:10 >
  • Ben de elimdeki Nex F3'ün öncelikle kit lens dışındaki lensini satışa çıkardım.

Bendeki cihazın dönebilen ekranı ve videosundan memnunum. XE1'de ise beni tasarım ve manuel düğmeler cezbediyor. Diğer özelliklerine bakmadım bile. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Fotoğraflar çok iyi hocam cidden. Tebrik ederim.

Teşekkür ederim valla ne diyim bilemedim :) Totom kalktı inceden :D :D

@PHI

Yok hocam ya o kadar da değil :) Ben makinemi sürekli yanımda taşıyorum o yüzden daha şanslıyım

Birde fotoğraf yükleyen az var ya o yüzden sırıtıyordur :D :D

Alıntıları Göster
    quote:

xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

Murat epey geliştirdin kendini. Ben de bakıyorum da fuji seni açtı
    Bu arada bu son fotoğrafta lens ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirem -- 23 Aralık 2013; 1:19:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

fark 300 tl değil 50 tl.

Fuji outlette fiyatlarda indirim yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

quote:

fark 300 tl değil 50 tl.

Fuji outlette fiyatlarda indirim yaptı.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-fujifilm-x-e1-govde-siyah-orijinal-3-yil-garantili-144695866/detay

Sıfır ürün ile arasındaki fiyat farkı 300 TL " outlet " dediğin gibi 50 TL...

Ama ben sırf o orijinal fujifilm kutusunu açmak için 300 TL fazla bile veririm ki verdim :)))

• xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx
  • quote:

fotoğraf güzel de sanki s&b çok başarılı değil bu karelerde. Biraz kontrast eksik ve renkler kül renginde gibi görünüyor. Birazcık çalışılması lazım sanırım.

• Hafta sonu ayak üstü çekim yaptım. Öğle vakti -6 derece soğuk ve puslu havada ancak bu kadar çıktı. Kalitesiz ışığı siyah beyazla gizlemeye çalıştım. Makina jpg çıktısını direkt siyah beyaz yaptım. Raw çektim ama acr ile işlemeye üşeniyorum. Yorum için teşekkürler.
  • @safirem

Abi 35mm 1.4 :)

• quote:

Murat fotoğraf gözün harika. Nerden nasıl ne çekilir bu konuda çok iyisin. İşin sanat tarafıda bu olsa gerek. Yoksa gezip ot gibi fotoğraf çekiyor insan. Makina performansı harika ama işte hakkını senin gibi vermek lazım. Neyse bu kadar gaz yeter sana Fırsatım olsa da İstanbul'a gelip seninle bir hafta sonu takılsak Tarlabaşında
    ....

Sen gel giderik ayıpsın :)

• @Jimi1984 Çok iyi Murat. Eline sağlık. Sanki brenizer var gibi :) 3D havasında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar herkeze cok selam, ctesi günü xe2im geliyor inş, su an Londra'dayım 800 sterline aldım makinayı, lense param kalmadı:) 14mm,23mm ve 35mm 3ünden birini almak istiyprum ilk etaptaTürkiye'deki fiyatlarını bilen ve güvenli garantili alabileceğim neresi var yardımcı olurmusunuz ? Burdaki fiyatları inanılmaz pahalı lenslerin, cok selamlar saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhn3 -- 24 Aralık 2013; 0:02:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhn3

Arkadaslar herkeze cok selam, ctesi günü xe2im geliyor inş, su an Londra'dayım 800 sterline aldım makinayı, lense param kalmadı:) 14mm,23mm ve 35mm 3ünden birini almak istiyprum ilk etaptaTürkiye'deki fiyatlarını bilen ve güvenli garantili alabileceğim neresi var yardımcı olurmusunuz ? Burdaki fiyatları inanılmaz pahalı lenslerin, cok selamlar saygılar

14mm n11 üzerinde 1375 TL. Ben 111 TL puan ve %10 indrim koduyla aldım. Kodu forum çek satış bölümünde bulablirsiniz.
  • Cok sagol hocam hemen baktım 1400 fiyat cok iyi, burda 700 sterlin yaklaşık 2400 tlye denk geliyor dediğin siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım sıkıntı olmaz dimi ürün kalitesinde ilgin için cok sagol hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cok sagol hocam hemen baktım 1400 fiyat cok iyi, burda 700 sterlin yaklaşık 2400 tlye denk geliyor dediğin siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım sıkıntı olmaz dimi ürün kalitesinde ilgin için cok sagol hocam

Site sahibinden, gittigidiyor gibi güvenli ticaret sistemiyle çalışıyor. Ürünü alıyorsun sonra onay. Dediğim gibi siteden indirim kodu alın.
  • quote:

Arkadaslar herkeze cok selam, ctesi günü xe2im geliyor inş, su an Londra'dayım 800 sterline aldım makinayı, lense param kalmadı:) 14mm,23mm ve 35mm 3ünden birini almak istiyprum ilk etaptaTürkiye'deki fiyatlarını bilen ve güvenli garantili alabileceğim neresi var yardımcı olurmusunuz ? Burdaki fiyatları inanılmaz pahalı lenslerin, cok selamlar saygılar

Merhaba üstad, X-E2 Fuji Türkiye yetkilileri 2.499 TL perakende satış fiyatı olacak diye bilgi veriyorlar. Yanlış hesaplamadıysam siz makineyi 800 sterlin x 3,41 ( yani 2.728 TL ) ye almışsınız.
    Türkiyeden 230 TL daha pahalıya geliyor bu - yanılıyormuyum ??!
  • Günaydın,
    Fujifilm X-E2 modeli bugünden itibaren resmi olarak satışa sunulmuştur.
    X-E2 modelinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 2.499 TL (KDV Dahil) olarak Avrupa satış fiyatının altında belirlendiği doğrudur.

Bilgilerinize...
  • Özür dilerim eklemeyi unuttum - Tüm X-Serilerinde olduğu gibi X-E2 modelininde 3 YIL GARANTİ uygulamasına dahildir.
    Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.