Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

Xe2 outlette 2200 :)

Daha ne olsun

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-fujifilm-x-e2-govde-orijinal-3-yil-garantili-outlet-148222379/detay

Merhaba,
    bazı üyeler PM den yazıyor ve outlet ürün fiyatına yeni ve açılmamış makine alabilirler mi diye sormaktalar. Bu yüzden bu konuyu burada yazma ihtiyacı duydum.
    Outlet ürünleri her hangi bir sebepten dolayı (basın topl. veya teşhir amaçlı vs) ambalajı açılmış ürünlerdir. Yani bu anlamda sıfır değildir. Garantileri 3 Yıldır.
    Bu tarz ürünler genelde web de ilan edilir ve çok kısa sürede satılır ve davamı o üründe adetli olmaz.

Bilginize sunarım

• Daha geleli kaç gün oldu outlete düşmüş, ihtiyacı olan kaçırmasın.
  • Değerli Üyeler,

sizin bir konuda fikrinizi burada almak istiyoruz.
    Bildiğiniz gibi X-Workshoplar a herkese açık şekilde Ocak ayı itibariyle tekrar başlayacağımızı duyurmuştuk. Bu X-Workshoplarda X-Pro1, X-E1, X-E2 lens ve ekipmanları ile belirli konular üzerinde
    profesyonel bir fotoğrafçı refakatinde workshop çalışmaları yapılıyor.

1)Bu tür workshoplarda hangi konular üzerinde bilgi edinmek, çalışmalar yapmak isterdiniz ?
    2)Stüdyo/Atölye çalışması mı yoksa, serbest dış mekan çalışmaları mı tercih ederdiniz ?
    3)Workshop çalışmalarını hafta içi veya hafta sonu mu tercih edersiniz ?

Burada bu tür çalışmalar hakkında beklentilerinizi de genel olarak yazabilirseniz bizim konu ile ilgili ekibimize değerli fikirlerinizi aktarmamıza yardımcı olursunuz.

Şimdiden teşekkür ederim...

Saygılarımla
  • Sayın yetkili Ankara'da yaşan bir Fuji X-e1 sahibi olarak görüşlerim;

1. Fotoğraf çekim teknikleri, kompozisyon, ışık gibi konularda çalışmalara katılmak isterim.
    2. Aynasız makinaların genel kullanım alanı sokaklar olduğu için sokak çalışmalarını tercih ederim.
    3. Genelde çalışan insanlarız hafta sonu çok daha uygun olacaktır.

Böyle bir ayrıcalık sunduğunuz için teşekkür ederim.
  • 1) Portre çekimi ve ışık (genel) bilgisi
    2) İç/Dış fark etmez pek (stüdyo düzeni ilgimi çekerdi)
    3) of course - hafta sonu

bu workshoplar paralı mı olacak ???
  • birde sayın FGM - Nikon takımımı da getirebilirmiyim workshop a ??
  • Işık, kompozisyon, sokak fotoğrafçılığı konuları iyi olur.
    Çekim model ile yapılacaksa sokak/studyo fark etmez. İki güne yayılabilir. ilk gün bir yerde sohbet, seminer vs teknik bilgi olabilir. İkinci gün atolye çalışması.
    Tabiki hafta sonu :)
    Ve karadenizi de düşünün derim.
  • Arkadaslar kuzenim acil olarak xe2 almak istiyor sıfır olarak İstanbul'da nerden bulabilir fujifilm outlette stokta varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhn3 İ kullanıcısına yanıt
    şu anda stoklarında var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safirem

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Wifi özelliğini hiç kullanmadım nex-6 ile. Çok güzel bir özellik gibi gelsede nex başlığında kullananı da görmedim. Ayırca nex üzerinde felaket şarj tüketiyordu yine öyle olacaktır zira wifi devresi ciddi güç çekiyor. Fujinin ilk el atması gereken donanım güncellemesi pil olmalıydı. Ben ebay üzerinden 1900mah pil aldım eski pile göre neredeyse %50 fazla gidiyor. 10 dolarlık pili Çinliler yapıyorsa fujide yeni kapasitede pil sunmalıydı.

X-E2'de en önemli fark bana kalırsa çözünürlüğü artırılmış ve büyütülmüş arka ekran. Netleme hızıyla ilgili çok video izledim yok abi fark. Olsaydı zaten kesinlikle x-e2 düşünürdüm zira makinanın en zayıf halkası netleme hızı. Dediğiniz gibi lensler çok önemli. Ben bütçesi geniş olmayana x-e1 ve kalan parayla ekstra lens almasını tavsiye ederim.

Arka ekran konusunda xe1 gayet ideal çözünürlükte bence. Yüksek çözünürlüklü ekranların handikapı var bence. Makinadan bakınca süper çektim diyorsun ama pc'ye atınca hayal kırıklığı yaşayabiliyor insan.

Bu bahsettiğiniz ekran çözünürlüğü ile değil ekranın küçük olması ile alakalı bir durum. 1920X1080p bir monitör 2 milyon pixel çözünürlük sunar ama yinede 1 milyon piksellik fotoğraf makinesi ekranında fotoğraflar daha güzel gözükür ekran küçük olduğu için.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Sayın yetkili Ankara'da yaşan bir Fuji X-e1 sahibi olarak görüşlerim;

1. Fotoğraf çekim teknikleri, kompozisyon, ışık gibi konularda çalışmalara katılmak isterim.
    2. Aynasız makinaların genel kullanım alanı sokaklar olduğu için sokak çalışmalarını tercih ederim.
    3. Genelde çalışan insanlarız hafta sonu çok daha uygun olacaktır.

Böyle bir ayrıcalık sunduğunuz için teşekkür ederim.

Sn madmax50, Sn Muhittin Abi,
    teşekkürler görüşleriniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhittin Abi

birde sayın FGM - Nikon takımımı da getirebilirmiyim workshop a ??

Neden olmasın iyi bir karşılaştırma olur sistemler arasında aslında... ama X-Pro1 de yanınızda olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujifilm Genel Müdürlük

Saygılarımla

Sayın FGM tanıtımlarda ürün çekimi üzerine de çalışmalar olacak mı? ve semineri kim verecek belli mi? birde seminerde test için objektif verecek misiniz mesela 56mm yoksa sadece eğitimci bize gösterip gidecekmi ?

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuDunyadaTek -- 26 Aralık 2013; 10:42:01 >
  • quote:

Işık, kompozisyon, sokak fotoğrafçılığı konuları iyi olur.
    Çekim model ile yapılacaksa sokak/studyo fark etmez. İki güne yayılabilir. ilk gün bir yerde sohbet, seminer vs teknik bilgi olabilir. İkinci gün atolye çalışması.

Ayıp ettiniz Yasin bey, eşim Karadenizli olduğu için enişte oluyorum o bölgede
    Trabzon kesinlikle planlamalarımız içinde yer alacak - Hiç merak etmeyin. Organizasyon içinde sizden destek olmanızı rica edeceğiz mutlaka.
  • Workshop için Türkçe bir karşılık lazım galiba. Şimdi aklıma gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

quote:

Saygılarımla

Sayın FGM tanıtımlarda ürün çekimi üzerine de çalışmalar olacak mı? ve semineri kim verecek belli mi? birde seminerde test için objektif verecek misiniz mesela 56mm yoksa sadece eğitimci bize gösterip gidecekmi ?

edit: ekleme

Sayın BuDunyadaTek,
    ürün çekimleri konusu aslında sürekli merak edilen ve sorulan bir workshop. Şu anda dört aylık genel planlamayı oluşturuyoruz ve ürün çekimi hakkında iki workshop (Ankara, İstanbul) planlamada var.
    Ürün çekimi ve diğer workshoplar ile ilgili farklı profesyoneller ile görüşüyoruz. Her bir fotoğrafçı çalışmalara katıldığı workshopların uzmanı olacak - buna özen gösteriyoruz.
    Test için tüm ekipman ve lensler workshop da olacak ve bazı katılımcılar ise kendi ekipmanlarını da kullanabilecekler. 56/f1,2 çok sorulan ve beklenen bir lens, ancak workshoplarda bulunması elimizde olunca mümkün
    olacaktır Şubat gibi...
    Workshoplar bedelsiz olacaktır, ancak boş kayıt yapılmasının önüne geçebilmek için tarafımızdan verilecek hesaba 50 TL yatırılıyor ama workshopa geldiğinizde bu 50 TL katılımcıya geri ödeniyor.
    Bu şekilde haber vermeksizin katılmayan kişileri önlemiş oluyoruz ve kısıtlı olan workshop yerlerini bekleyenler de bu fırsatlardan yararlanmış oluyorlar.

Yakın zamanda buradan ve fotoğraf dergilerinden vs tüm program, tarih ve şehirler açıklanacak.

Saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Workshop için Türkçe bir karşılık lazım galiba. Şimdi aklıma gelmiyor.

Aslında haklısınız sayın ozturert,
    güzel ve doğru kullanılan Türkçe ye özen gösteren kişileriz. Workshop un anlamı "atölye" dir. X-Fotoğraf Atölyesi olabilir mesela...
    uyarınız için teşekkür ederim - bunu eğitim kolundaki arkadaşlarımla mutlaka paylaşacağım.
    Saygılarımla..
  • quote:

quote:

Işık, kompozisyon, sokak fotoğrafçılığı konuları iyi olur.

Ayıp ettiniz Yasin bey, eşim Karadenizli olduğu için enişte oluyorum o bölgede
    Trabzon kesinlikle planlamalarımız içinde yer alacak - Hiç merak etmeyin. Organizasyon içinde sizden destek olmanızı rica edeceğiz mutlaka.

OO süper. Benim seti hemen alıp biraz alışalım o zaman. : )
    Her türlü yardımcı oluruz. Sıkıntı yok. Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Workshop için Türkçe bir karşılık lazım galiba. Şimdi aklıma gelmiyor.

Abi sen burdamıydın M43 başlığına hiç gelmiyorsun artı bende sana mesaj atacaktım neden gelmiyorsun özledik diye.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.