Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jimi1984

xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

Şu iki fotoğrafa bittim beni benden aldı o derece. Biz de çekiyoruz diye avutalım kendimizi sağol ya valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fujifilm Genel Müdürlük

> X-Pro1
    http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/firmware/x/xpro1/index.html
    > X-E1
    http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/firmware/x/xe1/index.html
    > X100S
    http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/firmware/x/x100s/index.html
    > X-E2
    http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/firmware/x/xe2/index.html

(Ltf şu anda açmaya çalışmayın bu linkleri. - 20.Aralık.2013 de aktivasyon yapılacaktır)

Syg

Değerli Üyeler,
    yukarda belirttiğim firmware leri indirebilirsiniz. Siteye yüklendi.

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: safirem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhittin Abi

Üstadlar Fujinin bazı usta fotoğrafçılar ile Xpro workshopları düzenlediğini duydum (yurtdışında) . Bilginiz varmı bu konuda ? Türkiye de yapılıyormu bu konuda bir şey

Sn Muhittin Abi,

workshoplar Ocak / Şubat 2014 gibi yeni kayıtlar ile devam edecektir. X serisi kullanıcılarına özel mailing ile ve bu forumda da duyurusunu yapacağız.

Şayet yurtdışından alınmış X-Serisi makineniz varsa ltf kendinizi destek@fujifilm.com.tr adresi üzerinden isim / adres / tel ve kullandığınız ekipmanı bildirerek kayıt ettiriniz.

Şu anda kullanıcılar hariç meraklı olan fotoğraf severler açısından da yoğun ilgi olduğunun farkındayız, ancak workshop kapasiteleri çok kısıtlı (8-10 kişi) ile yapıldığı için bu taleplere cevap veremiyoruz şimdilik.

Ancak workshop kapsamlarını X-Kullanmayan ileri amatörler içinde yapmayı planlıyoruz ilerde. ( X-Workshop adı altında duyurular olacak )

Syg

Ben Amerika'dan almıştım. Iyi oldu bilgilendirdiğiniz. Destek bölümünden kayıt yapayım.
    Workshop hangi illerde planlanacak acaba?
    Ayrıca fuji Türkiye sayfasında fotograf ürünleri bölümünde xf serisini göremiyoruz. Bizi globale yönlendiriyor. Bu konuda Türkçe bir sayfa düzenlemeyi düşünmüyor musunuz?

Sayın Safirem,
    Workshoplar İstanbul, Ankara, İzmir de kesin olacak. Ayrıca Eskişehir, Antalya, Konya ve Trabzon planlamada...

Türkçe web sayfamız düzenleniyor, ancak EU genelinde değişikliğe gidildiği için adaptasyonda geciktik. Sanırım 10 güne kadar güncellenmiş olur sitemiz.

• quote:

Sayın Safirem,
    Workshoplar İstanbul, Ankara, İzmir de kesin olacak. Ayrıca Eskişehir, Antalya, Konya ve Trabzon planlamada...

Türkçe web sayfamız düzenleniyor, ancak EU genelinde değişikliğe gidildiği için adaptasyonda geciktik. Sanırım 10 güne kadar güncellenmiş olur sitemiz.

O zamana kadar Xe2 de gelmiş olacak nede olsa : )))

• Pozlama benzetimi gelmiş, otomatik iso için minimum perde hızı ayarı da çok iyi olmuş. Fujifilm bu güncelleme konusunda çok iyi işler başarıyor. Tebrik etmek lazım. Focus peaking renk değişimi gelmemiş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 19 Aralık 2013; 22:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

quote:

Sayın Safirem,

O zamana kadar Xe2 de gelmiş olacak nede olsa : )))

Ikisi de benim açıdan sevindirici. Izmir'de yaşıyorum. Ilginiz için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayın @Fujifilm Genel Müdürlük,

Forumdaki @fujifilmoutlet kullanıcısı sizin bünyenizde mi acaba?

Bir de X-E2'nin geliş tarihi ve fiyatı hakkında bir bilgi var mı?

Teşekkür ederim.
  • Amerika'da xe2 18-55 1400 dolar, x-e1 900 dolar. Aradaki fiyat farkı 500 dolar. Bu fark Türkiye'de 700 dolar olur vergilerden dolayı. X-e2 giriş fiyatı tahminim 4000 TL olur. Yurtdışı 2000 liraya x-e1 almak bence çok daha mantıklı. 1000 TL fazladan vermeye değecek bir fark yok bana kalırsa. Focus daha hızlı deniyor ama ben videolarda frk göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

Sayın @Fujifilm Genel Müdürlük,

Forumdaki @fujifilmoutlet kullanıcısı sizin bünyenizde mi acaba?

Bir de X-E2'nin geliş tarihi ve fiyatı hakkında bir bilgi var mı?

Teşekkür ederim.

Merhaba First_person,
    @fujifilmoutlet kullanıcısı bizim bünyede, ancak farklı bir birim burası. Ltf onlara ayrı PM atın.
    X-E2 Aralık sonunda bir kaç gün içinde satışa sunulmuş olur.
    Fiyatı da ltf @fujifilmoutlet den veya destek@fujifilm.com.tr den sorunuz.
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Amerika'da xe2 18-55 1400 dolar, x-e1 900 dolar. Aradaki fiyat farkı 500 dolar. Bu fark Türkiye'de 700 dolar olur vergilerden dolayı. X-e2 giriş fiyatı tahminim 4000 TL olur. Yurtdışı 2000 liraya x-e1 almak bence çok daha mantıklı. 1000 TL fazladan vermeye değecek bir fark yok bana kalırsa. Focus daha hızlı deniyor ama ben videolarda frk göremedim.

Sayın madmax50,
    X-E 2 fiyat farkı ABD ye nazaran 400 - 500 TL kadar anca olur. Türkiye de bu ürünlerin 3 YIL Garanti dahilinde satıldığını düşünürsek buna değecektir.

Ayrıca outlet fırsatlarını kollamakta her zaman fayda var, çünkü burada açılmış veya basın tanıtımlarında vs demo yapılmış ürünler ABD fiyatlarının dahi altında Fujioutlet de Türkiye de satılıyor. Aradığınız anda outlete düşmüş ürün yoksa sizi arayabiliyorlarda bir imkan olursa.
    Saygılarımla

• 2900 civarında X-E1 alınmalı mı yoksa x-e2 beklenmelimi?
    aradaki farklar nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m044010

2900 civarında X-E1 alınmalı mı yoksa x-e2 beklenmelimi?

Yalnız body ise fiyat çok uçuk. 18-55mm ile bile falza. Fuji outlette 3.yıl garantili 1650tl ye body satılıyor. Onu düşünebilirsiniz.

Ama ben sensör ve AF iyileştirmesinden dolayı xe2 bekliyorum. Ama seçim sizin. internette xe1 vs xe2 yazıp aratırsanız tüm farklara ulaşabilirsiniz. Bir videoda 30 civarı iyileştirme olduğunu görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m044010

2900 civarında X-E1 alınmalı mı yoksa x-e2 beklenmelimi?

Xe1 düşünsem şu fiyata kaçırmam.
    Fiyat ikinci ellerin bile altında.

• Ankara'nın -7 derece ayazından birkaç kare;

14mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 21 Aralık 2013; 16:15:33 >

• jimi1984 J kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar çok iyi hocam cidden. Tebrik ederim.
  • Fujifilm xe1 Teknosa'da 1599 TL aldım hemen :) Şimdi uygun fiyatlı bir 35mm 1.4 denk getirebilirsem süper olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Fotoğraflar çok iyi hocam cidden. Tebrik ederim.

Teşekkür ederim valla ne diyim bilemedim :) Totom kalktı inceden :D :D

@PHI

Yok hocam ya o kadar da değil :) Ben makinemi sürekli yanımda taşıyorum o yüzden daha şanslıyım

Birde fotoğraf yükleyen az var ya o yüzden sırıtıyordur :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

@PHI

Yok hocam ya o kadar da değil :) Ben makinemi sürekli yanımda taşıyorum o yüzden daha şanslıyım

Birde fotoğraf yükleyen az var ya o yüzden sırıtıyordur :D :D

Facebook, twitter, 500px, instagram. Ne var ne yok hepsini ver hepsini takip edicem.
  • Murat fotoğraf gözün harika. Nerden nasıl ne çekilir bu konuda çok iyisin. İşin sanat tarafıda bu olsa gerek. Yoksa gezip ot gibi fotoğraf çekiyor insan. Makina performansı harika ama işte hakkını senin gibi vermek lazım. Neyse bu kadar gaz yeter sana Fırsatım olsa da İstanbul'a gelip seninle bir hafta sonu takılsak Tarlabaşında

Ot gibi fotoğraflardan bir örnek daha

• 1300 TL yurtdışı sıfır gövde X-e1

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.