Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

________________56mm 1.2? ? ? ? ? ? ? ? ? _______________________

Şaka şaka :) Canon 50mm 1.4f

Bu arada manuel lens kullanmak çok ama çok keyifli ve rahat olmuş.
    Daha önceden en iyisi Nex derdim ama artık Hem Nex hemde Fuji X serisi ile çok ama çok keyifli manuel lens kullanımı :)
    _________________________________________________________________________________________________________
    quote:

Orijinalden alıntı: Ed -

Fuji X Gövde + 23mm 1.4 + 56mm 1.2 şeklinde şukela bir set kurulabiliyor bu formatta. İnsanın ağzının suyunu akıtıyor :)

Ama keşke AF daha iyi olsa ve touch shutter'lı bir tilting LCD olsa. O zaman sokak için klasik bi ekipman olur

Hacı X-E2 çok iyi olmuş AF'de... AF'yi toparlamışlar yani o konuda sıkıntı yok... Dokunmatik ekran bundan sonraki serilerde çıkar belki ama kullanıcıları pek tercih etmez.
    OMD'de de bu sistem çok iyi çalışıyor(zaten her yer net :) ). Fakat Nex sistemde yanlış netleme çok yapıyordu...

Ben 14 + 56mm derim :)

Çok başarılı olur sokak dalgasında :)

@alien_turk

Yok dostum çok ön planda kaldığı için net değil. Denedim de imkansız :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 7 Ocak 2014; 22:54:43 >

• Ben 23 alırdım, daha kullanışlı bi açı. Düşün OM-D'de 14mm kullanıyorum (2x çarpanlı sensör) ama onun geniş kaldığı oluyor. Sokakta çok geniş bana gelmiyor açıkçası. Bir de makineyi gözüme götürdüğüm sürece DSLR'dan ayırıcı bi özelliği yok :) O yüzden tilting LCD ve touch shutter olmadan bana hitap edemedi. Belki X-E3'te gelir :)

Ayrıca kim diyor her yer net

OM-D + 14mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 7 Ocak 2014; 23:43:38 >

• jimi1984 J kullanıcısına yanıt
    56 1.2 mi? En kisa zamanda lens ile ilgili yorumlari rica ediyorum. Malum bu lensi bekleyen cok kisi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanrua O kullanıcısına yanıt
    O mesajın devamını iyi okuyun, arkadaşımız şaka yapmış :) Canon 50 mm f:1.4 ü adaptör ile Fuji' de kullanmış ama yakındır, 1 ay sonra burada test sonuçlar mutlaka çıkar, ya da Fuji Türkiye' ye geldiği vakit merkezlerinde test edebiliriz.
  • Peki beyler bu x20 hakkinda ne dusunuyorsunuz almayi dusunuyorum ama kararsizim...
  • Fuji xe1 isteyen olursa Pazar'a kadar satilik makinem.

• skylineGTR_34 kullanıcısına yanıt
    Ne istiyosun makinaya ???

• quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

O mesajın devamını iyi okuyun, arkadaşımız şaka yapmış :) Canon 50 mm f:1.4 ü adaptör ile Fuji' de kullanmış ama yakındır, 1 ay sonra burada test sonuçlar mutlaka çıkar, ya da Fuji Türkiye' ye geldiği vakit merkezlerinde test edebiliriz.

tmm anlaşılmıştır :) böyle ağır şakalar yapmayın yahu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

tmm anlaşılmıştır :) böyle ağır şakalar yapmayın yahu:)

Heyecanımız sıcak kalsın diye yaptım :)

___________________________________________________________________________________________
    Bu arada Canon adaptör ile birlikte Canon 50mm 1.4f lensi satmayı düşünüyorum :)
    Manuel kullanmayı özledim diye aldım da 14mm'ye o kadar yapıştım ki kullanmıyorum :) Bir de 56mm 1.2 için bütçe

• yeni çıkacak olan 56mm f1.2 lens aynı zamanda macro olacakmı acaba, bilen varmı?
  • quote:

yeni çıkacak olan 56mm f1.2 lens aynı zamanda macro olacakmı acaba, bilen varmı?

Kesinlikle makro olmaz... Safkan portre lensi olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

quote:

yeni çıkacak olan 56mm f1.2 lens aynı zamanda macro olacakmı acaba, bilen varmı?

deme öyle bize onun makrosu lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

quote:

quote:

60mm Macro var :) Akşam lens ile ilgili detaylı olmayan fakat bol fotoğraflı inceleme yazısını eklerim buraya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 9 Ocak 2014; 12:27:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

60mm Macro var :) Akşam lens ile ilgili detaylı olmayan fakat bol fotoğraflı inceleme yazısını eklerim buraya :)

ben 1 taşta 2 kuş vururuz diye düşünüyordum :) fazla uyanığım galiba.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende 60mm var zaten ikinci objektif lazım bunun için makro olacak diye okumuştum dprewiev forumunda yanlış anladım galiba :(

• @Ed -

Cep telefonuyla da o kadar yakından çekince bokeh çıkıyor

Şaka şaka güzel olmuş :)
  • Senin 14'ünün bokehini de görelim o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar bir süredir fuji ekipmanım için çanta arıyorum.ama nedense bir sonuca varamadım.önce thinktank serilerine baktım.retrospective serisinin çok klas bir yapısı var.her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bir seri.düşündüğüm model retrospective 5(pinestone) modeliydi ama içi ne yazık ki ekipmanıma göre dar kalıyor

beğendiğim diğer çanta ise kata dc-443.bu çanta ise biraz kaba ama ekipmanımı alabilecek bir iç alanı var

sizin önerebileceğiniz herhangi bir çanta var mı?
    ekipman:fuji x-pro 1/18-55mm/55-200mm/14mm/35mm

bende bakıyorum. Xe2+2 tane daha lensi alacak çanta bakıyorum. üstteki çok klas görünüyor. günlük için de iyi. Bu soruya verilecek güzel öneriler herkes için faydalı olacaktır.

Bu arada henüz tam anlamı ile seti teset edemedim. Bu nedenle daha sonuç yayınlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar bir süredir fuji ekipmanım için çanta arıyorum.ama nedense bir sonuca varamadım.önce thinktank serilerine baktım.retrospective serisinin çok klas bir yapısı var.her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bir seri.düşündüğüm model retrospective 5(pinestone) modeliydi ama içi ne yazık ki ekipmanıma göre dar kalıyor

beğendiğim diğer çanta ise kata dc-443.bu çanta ise biraz kaba ama ekipmanımı alabilecek bir iç alanı var

sizin önerebileceğiniz herhangi bir çanta var mı?
    ekipman:fuji x-pro 1/18-55mm/55-200mm/14mm/35mm

bende bakıyorum. Xe2+2 tane daha lensi alacak çanta bakıyorum. üstteki çok klas görünüyor. günlük için de iyi. Bu soruya verilecek güzel öneriler herkes için faydalı olacaktır.

Bu arada henüz tam anlamı ile seti teset edemedim. Bu nedenle daha sonuç yayınlayamadım.

bence lowepro bakmalı veya tamrac da olabilir. küçük, dayanıklı ve çok pratik. istanbulda hapaistanbul diye bir yer var, tamrac çantalarının ithalatçıları.
    benim kullandığım bu model, fransadan almıştım ama süper kullanışlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhittin Abi

bence lowepro bakmalı veya tamrac da olabilir. küçük, dayanıklı ve çok pratik. istanbulda hapaistanbul diye bir yer var, tamrac çantalarının ithalatçıları.
    benim kullandığım bu model, fransadan almıştım ama süper kullanışlı

Modeli ne

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.