Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M@rvelous

http://www.mirrorlessrumors.com/new-fuji-x-w1-gets-leaked

Güzel derleme ama fake bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujifilm Genel Müdürlük

quote:

Orijinalden alıntı: alien_turk

Martı resmi X-e2 ile çekilmişse Af hızı gerçekten iyi.

APS size ve daha büyük sensör içeren makinelerde en hızlı AF X-E2 de... 0,08 sn

Çok iddialı olmuş. Aynasız APSC'ler içinde diyelim biz buna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

quote:

Çok iddialı olmuş. Aynasız APSC'ler içinde diyelim biz buna.

Eylül 2013, bilgi CIPA dan. Tüm makineler kast edilmekte. Ofiste bir döküman olacaktı bununla ilgili daha detaylı bilgi veririm. Avrupadaki basın topl. bu hızın üzerine çok düşüyorlar.

• quote:

quote:

14mm f2.8 objektif ile. O objektif odaklarken neredeyse içindeki lens elemanları oynamıyor bile (geniş açı). Olympus "en hızlı biz odaklarız" derken 12-50mm gibi kompleks bir objektifi baz alıyor mesela.
    Yalnız, XPro1 ve XE1'e göre ciddi ilerleme var XE2'de. Her nesilde X serisi gelişiyor, Fuji'nin DSLRlike makineleri gibi yerinde saymıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğim gibi tam bir bakayım ofiste... 14 mm ile fokus teknik tasarım olarak daha hızlı bu doğru...

• quote:

quote:

internette yaptıgım arastırmalarda, inceleme sitelerindeki (Stevehuff, photographyblog vb) yorumlarda sürekli af hızınının gelissede omd e-m1 gibi hızlı olmadığı yazıyor. yani teorikte en hızlı olsada pratikte sorun var gibi. Gerci jimmi nin cektigi marti resmi cok iyi. bir baska sitede ise hareket halindeki taksi iyi cıkmamıstı

• Bence XE-1'in en zayıf yeri fokus, ileride sırf bunun için XE-2 alabilirim. Gerçi şimdilik XE-1 ve 35 mm ikilisi ile mutluyuz bir iki örnek fotoda benden

xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

• Arkadaşlar, xe1 ile kullanılabilecek, uygun fiyatlı, çarpanı ile birlikte 30 mm altında, küçük boyutlu manuel lens tavsiyeniz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agasarca -- 4 Ocak 2014; 23:21:42 >
  • yeri degil ama ilgilenen olursa hafta sonuna özel

fuji xpro1 :1750 tl

fuj 35/1.4 :700 tl

HEPSİ İÇİN 2400 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjksk -- 5 Ocak 2014; 16:12:43 >
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrolifer -- 5 Ocak 2014; 0:46:00 >
  • Sony nex ile fuji arasında kaldım. Arada ciddi fiyat farkları var sizce bu fiyatlara göre hangi seçenek daha mantıklı?

Fuji x-e2 +18-55: 1300 Euro
    Fuji x-e1 +18-55: 1000 Euro

Sony nex 7+ 18-55: 829 Euro
    Sony nex 6+ 16-50: 650 Euro

Fiyat farkları gerçekten muazzam. X-e2 fiyatına sıfır Nikon d600 body satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Sony nex ile fuji arasında kaldım. Arada ciddi fiyat farkları var sizce bu fiyatlara göre hangi seçenek daha mantıklı?

Fiyat farkları gerçekten muazzam. X-e2 fiyatına sıfır Nikon d600 body satılıyor.

Sn BenGiDer, bu fiyatları nereden aldınız bilmiyorum ama Türkiyede satış fiyatları daha düşük. Hatta outlet ürünlerinde verdiğiniz fiyatların çok daha altında alınması mümkün. Sony nex için bilemiyorum....
    Saygılar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Sony nex ile fuji arasında kaldım. Arada ciddi fiyat farkları var sizce bu fiyatlara göre hangi seçenek daha mantıklı?

Sn BenGiDer, bu fiyatları nereden aldınız bilmiyorum ama Türkiyede satış fiyatları daha düşük. Hatta outlet ürünlerinde verdiğiniz fiyatların çok daha altında alınması mümkün. Sony nex için bilemiyorum....
    Saygılar

Fiyatları amazon.de'den aldım. Maalesef Türkiye'den alma şansım yok. Almanya fiyatları bana çok yüksek geldi nex serisi ile aralarında uçurum var hadi nex'i geçtim ama d7100 ve eos 70d'den bile 100 Euro pahalı x-e2 adeta FF makinelerle yarışıyor.

Türkiye fiyatlarında bir inceleyeyim olmadı gelecek birilerini bulursam rica ederim. Peki benim merak ettiğim X-e1 ve x-e2 nex sistemlerinden gerçekten bu kadar üstün mü? Maalesef internette detaylı bir karşılaştırma bulamadım.

• @BenGiDer bahsettiğiniz fuji fiyatları Avrupa da fnac da falan vardır sanırım. Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz?
  • @BenGiDer
    Ikisinin de üstün yanları var. Imaj kalitesi sizin için önemliyse xe1 veya xe2 alın derim. Fuji alırsanız da Türkiye'de çok daha uygun fiyata alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirem -- 5 Ocak 2014; 17:07:35 >
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Ikisininde avantajlari var ancak sahsi fikrim (iki cihazida kullandim) fujinin daha keyifli bir cihaz oldugudur. Sony 16-50 lensi hic begenmedim ve nex alacak olsam zeiss lensler ile alirdim.

• Cevaplar için teşekkür ederim. Sanırım en iyisi bir süre bekleyip Türkiye'den gelecek birilerine bakmak. Olmazsa nex 6 almak. Almanya için fiyat farkı çok fazla geldi bana.

Nex için 16-50 ile ilgili bir çok olumsuz yorum okudum nex alırsam 18-55 ile alırım sanırım. Zeiss'lerin fiyatları bir hayli yüksek. Nex için voigtlander 35mm de düşünebilirim sonrası için.

• Dünya tersine döndü - insanlar Almanyadan gelip Türkiyede makine almayı düşünür oluyor
  • X-E2 + 14mm 2.8 + 60mm Macro 2.8

• Fotoğraflarınızın takipçisiyim efenim :) son seri yine harika!!!!

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.