Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buraya bir bak

https://www.youtube.com/watch?v=MzilT6o9dtw&feature=youtu.be ben bu yöntemleri kullanıyorum. Umarım işine yarar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • switel kullanıcısına yanıt

Ekrandan kontrol ediyorsanız tam netliği görmek mümkün değil, özellikle de güneşli ortamda. Açık diyaframda ekrandan netlemek için MF assist yeterli değil.

Vizörden bakmak ve vizördeki zoom özelliğini kullanmayı tavsiye edebilirim. Sfreik düzlemde netleyen, açık diyaframda huysuz at gibi davranan objektiferde MF assist olmadan veya split MF assist ile vizörden netlemek, vizör zoomu kullanmak gerekiyor. Öyle ki MF assist "peak" çizgileri de kontürlerin görünmesini engelleyebiliyor. Ancak planar netleyen objektifler ve kısık diyafram ayarlarında yeterli.

• NevNiyaz N kullanıcısına yanıt

isteyen varsa hemen satarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: floydrose

Bana 2. Kamera lazım ama Mart ayında alabileceğim. X-T5 icin erken bari yeni sensörlü kamera alayım diyorum ama hiç ses yok :) x-h1 tasarımına hayranım :))

Bende en çok tasarımından dolayı tercih ettim diyebilirim tamam özellik olarak çok güzel ama hemen hemen X-T2 ile çok benzer özellikler var sensör aynı zaten, Biraz daha kibar olacak şekilde gelirse yeni bir sensör ile X-H2 gerçekten çok güzel olur bence'de, Yakın zamanda tanıtılsa en azından güzel olurdu :)

• xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

Fuji X100F (Snapseed HDR)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • X-T30 II Stoklara Girdi.

- X-T30'da 1.04Mnokta LCD ekran varken X-T30II'de 1.68Mnokta çözünürlüğünde bir LCD ekran var.

- X-T30II'nin AF özellikleri daha gelişmiş. X-T4 ile benzer bir performans sunuyor. Yüz göz takip, düşük ışıkta netleme ve netlik hızı X-T30'a göre seviye atlamış durumda.

- X-T30II'de Classic Neg ve Eterna Bleach Bypass film simülasyonları ile Clarity, Tone Curve, Beyaz dengesi için White Priority ve Ambience Priority, Monochromatic Color, Colour Chrome FX Blue imaj değişkeni özellikleri geldi.

- X-T30II@de HDR özelliği eklendi.

- X-T30II'de 4K çözünürlükte artık 30 dakika çekim yapılabiliyor. Eskiden 10dk. ile kısıtlıydı. Ayrıca yeni modelde FHD 240fps çekim özelliği var. Eskiden bu 120fps ile sınırlıydı.

• GullyFoyle kullanıcısına yanıt

Bunların içinde en iyisi hangisi hocam.

X-T30 II vs X-S10 vs daha çıkmadı ama yeni X-H1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

X-S10'u X-T30 II 'ye her türlü tercih ederim. Titreşim engelleme de var çünkü. H1'in yeni versiyonu bu rakamlara pek yakın olmayacak. O yüzden karşılaştırmaya katmak pek sağlıklı olmaz bana kalırsa ortada net bir bilgi dahi yok çünkü.

fuji xt3 - lens fujinon 16-80mm

• Manavgat - İbradı yolu. Cumhuriyet tarihinin en büyük orman yangınının yaşandığı bölge. Yangından arta kalanlar. (çekim tarihi 23.09.2021)

xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

• Yerleşim yerlerine ne kadar yaklaştığı açıkça gözükmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitex -- 21 Ekim 2021; 18:19:16 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitex -- 21 Ekim 2021; 18:24:21 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitex -- 21 Ekim 2021; 18:29:33 >

Yanmış ağaçların kesim işlemleri başlamış.

Bu şekilde yeşeren ağaçlar, yanmaya dayanıklı türler. Çam ağaçlarından yeşeren yok ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitex -- 21 Ekim 2021; 18:40:43 >

• Yaklaşık 60km bu şekilde gittikten sonra, aşağıda gördüklerim kararan içimi biraz da olsa ferahlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitex -- 21 Ekim 2021; 18:43:44 >

• Göz alabildiğine siyah-kahverengi her yer. Bu yolda gitmek gerçekten insanın içini karartıyor. Gördüklerimin ne kadarını fotoğraflarla yansıtabildim bilmiyorum ama gerçekten içler acısı. Bu ormanların kendini yenilemesi 300-400 yılı bulur tabi. Ama sonunda yeniler. Tek tesellimiz bu.

Not 1: Fujifilm Antalya'daki arkadaşların verdikleri XF 10-24mm F4 R OIS Lens için kendilerine buradan çok teşekkür ederim.

Not 2: Elbette yüzlerce fotoğraf var ama hepsini burada paylaşmam mükün değil. Olabildiğince seçemeye çalıştım ama gerçekten seçmek bile başlı başına bir iş.

Not 3: Fotoğrafların hepsi orijinaldir, hiç bir düzenleme yapılmamıştır.

• vitex kullanıcısına yanıt

Çok güzel hocam fotoğraflar emeğinize elinize sağlık, Paylaşım yaptığınız bir mecra varmı xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx 

Bir iki tanede ben atayım gelmişken.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

İlk kez burada paylaştım, paylaşmayı düşünmedim hiç şimdiye kadar. Belki bundan sonra düşünebilirim.

• Merhabalar. X-H1 gövde arayan varsa bana DM den ulaşsın arkadaşlar. Yönlendirebilirim. (İstanbul-Anadolu yakasında)

• Arkadaşlar, fujifilmde lens değişimi hatta body değişimi yapan bir yer var mı? Lensi veya body'i değiştirmek istediğimde illa sarı siteden mi satmam gerekiyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.