Bende X-h1 için L bracket arıyorum ama yok illa yurt dışı sanırım seçenekler. |
xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (504. sayfa)
-
-
Fuji güzel makina yapıyor. Fakat Lensler çok pahalı. Canon'un çok uygun lensleri var ama Fuji lenslerde video için stabilizasyon mu var ondan mı, diğerlerinden ekstra mı kaliteli, fiyat niye yüksek anlamıyorum:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 29 Ekim 2021; 11:29:11 > -
Arkadaşlar selamlar.
X-T20 ile aranıza katılmış bulunuyorum.
Daha önce Pentax K10D kullanıyordum. Fujide yeniyim. Batarya sorunum var. Ankara'daki güvenilir bir tamirci var mı cihazı şöyle bir elden geçirsek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. Ankara'da Fujifilmshop Showroom mevcut hocam. Oraya götürün isterseniz. Hatta Aralık ayında bakım günü var kayıt olursanız teknik servis ekibi de orada olacak bahsi geçen günde.
fujifilmshop.comFujifilm GFX ve X Sistem Bakım Günleri - Ankarahttps://fujifilmshop.com/katalog/urun/fujifilm_gfx_ve_x_sistem_bakim_gunleri_-_ankara -
-
Çok güzel olmuş hocam, Emeğinize sağlık.
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
📷Fujifilm X-T30 / XF16-80mm
🔍Camera Raw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 7 Aralık 2021; 10:14:24 >
-
gfx 50s ii aldım yanında 50mm lens ile.lens fiyatları uçtuğu için pentax 645 lenslerinden almak istiyorum.Fuji ile kullanmam için adaptörü türkiye'de bulma şansım var mı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bana DM atar mısınız iletişim bilgileriniz ile birlikte.
-
Elimde samyang 100mm makro lens var. Bunu satıp fujifilm 80mm makro lens almayı düşünüyorum. Takas yapabileceğim yer arıyorum. Böyle lens takası yapan biryer biliyor musunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba xt4 kullanıcısıyım bu focus kaçırma olayına çıldırmaya başladım başına gelen ve çözüm sunabilcek var mı? satıp sonye geçicem cok az kaldı sabrımın sonlarındayım
-
Bedava yakın bir fiyata takas yaparlar. O nedenle tek seçenek ilan açıp satmak.
-
Herkesin bildiği Sirkeci/Hayyam Pasajı var ama arkadaşın dediği gibi çok dip fiyattan alırlar kuvvetle muhtemel.
Lens için ne kadar istiyorsunuz hocam?
-
Fiyat düşünmedim daha. İkinci eli ne kadardır bilmiyorum.
Anladım. Ben de fiyatları nedir pek bilmiyorum
Manuel lens ile fotoğraf çekerken ayarlardan lenssiz foto çekmeye izin ver seçeneğini aktive ediyoruz. Bir de lensin kaç mm olduğunu giriyoruz.
Şimdi 100mm manuel lens ile fotoğraf çekerken ayarlarda lensi 100mm olarak mı girmek gerekiyor? Yoksa crop sensör olduğundan mm değerini fullframe'e karşılık ne geliyorsa onu mu girmek gerekiyor?
Lensiniz kaç mm ise o değeri girmelisiniz. Örneğin 58mm helios bir manuel lensi kullanmak istediğinizde 58mm değerini girmeniz gerekir.
-
Hastasıyım bu Fuji makineye. Kullandıkça daha çok seviyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X