Şimdi Ara

xxx Yokmu bu .erefsizlere bir tokat atacak. xxx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yokmu PKK .erefiszlerinin sitesine bir tokat atacak. su siteyi tesadüfen gördüm ve tüylerim diken diken oldu. TÜRK Hackerlara ve Hacker arkadaşı olan herkese sesleniyorum. Lütfen bu siteyi ortadan kaldırın ve orada bir BÜYÜK TÜRK BAYRAĞI'nı dalgalandırın.
    Yönetim arkadaşlardan da ricam bu yazıları lütfen kaldırmayınki herkes bu konuyla ilgilensin ve bu siteyi ortadan kaldırsınlar. İlgilenen sağduyulu TÜRK'lerden ALLAH razı olsun.
    http://www.hpg-online.com

• siz de o şerefsizlerin sitelerinin reklamını yapmayın. HAckerlar halletsin varsa.
  • ben reklam falan yapmıyorum. kaç kişi bu sitenin varlığından haberdarki. düşmanını tanımayan kişi onlarla nasıl savaşabilirki? ben hackerlara ulaştırılsın diye veriyorum bu linki.
  • Lanet olsun hepsine...
  • türkiye de hacker yok daha doğrusu türk hacker yok
  • Bunlar adam olmaz pis kokuşmuş insanlar.... Şerefsiz yaratıklar.... Yer yüzünde yerleri yok neymiş kürdistan kuracaklarmış... Ziktirin gidin lan bu lafım onlara...

Sinirlendim Gene
  • ya bunlar ne kadar şerefsiz
    az daha monitörü kıracaktım
    bunların hepsini bi yere toplayıp havaya uçurmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bekchir Türk hacker yok demişsin ama ben bundan 2-3 ay önce yine böyle şerefsizlerden bir sitenin göçertilip yerine dalgalanan ŞANLI BAYRAĞIMIZI koymuştu. çok iyi hatırlıyorum bunu. lütfen bir an önce halledin. yokmu sesimizi duyan...
  • Soyunun bilmem neyine.....................O dağlık arazilere kesinlikle kimyasal silah kullanılmalı.Sonra da vahşi hayvanlara yem edilmeli bu köpeklerin cesetleri.
  • admalara bak yaw şehitler albümümüymüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 12 Temmuz 2005, 15:25:47 >
  • onun bunun çocukları bunlar ya. ateşkes bittiğinden beri yani haziran ayından bugüne ya 114 yada 144 şehit vermişiz. hortladı gene bunlar. kafalarını kesip kazığa saplayıp o kazıklardan da yol yapmak lazım. ulan gene acayip dellendim.

• walla geçenlerde hürriyette okumuştum bi hacker gurubu wardı bööle işlerle uğraşan işşallah sesimizi duyarlar aslında onnarın mailini falan bilsek bööle durumlarda irtibata geçer yardım isteriz ama ben daha adlarını bilmiom daha doğrusu unnuttumişşallah sesimizi duyarlar çünkü baya pırofesyonel çalışıolarmış gazetedeki röportajı okuyan warsa bilir

• www.internetinkaranlikyuzu.com üyeydim ama, şifremi unutmuşum.Burada hackerlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazan2 -- 12 Temmuz 2005, 15:42:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mocobain

bekchir Türk hacker yok demişsin ama ben bundan 2-3 ay önce yine böyle şerefsizlerden bir sitenin göçertilip yerine dalgalanan ŞANLI BAYRAĞIMIZI koymuştu. çok iyi hatırlıyorum bunu. lütfen bir an önce halledin. yokmu sesimizi duyan...

doğrudur ben de hatırlıyorum ama onlar hacker deil işte lamer...
    neyse önemli olan kelimeler değil o şerefsizlerin sitesinin çökertilmesi
    bunu yapabilenler kesin vardır ama p.çler yenisini açıyolar...
    bunu önlemenin bi yolu olmalı,işte onu yapacak adam yok...

• vayy adi şerefsiz insanlar ya bunların videoları felanda var dağlarda çekilmiş ya ben bızım su TSK anlıyamıyorum herifler dağlarda yerlerinide biliyorlardır illaki neden baskın yapmıyorlar turkıyede bınlerce asker var operasyon duzenleyın kurutun soyunu i...nelerin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.