Bildirim
xXXx METAL GEAR SOLİD ONLİNE OYNAYANLAR xXXx
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım forumda tek ben oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macdomald -- 21 Mayıs 2010; 8:34:43 > -
gerçekten de hiç MGS online oynayan duymadım forumda, herkes varsa yoksa MW2, BC2, KZ2 online oynuyo, hadi en fazla UNCHARTED 2 oynarlarquote:
Orijinalden alıntı: Macdomald
Sanırım forumda tek ben oynuyorum. -
Sanırım çok zor bir oyun olduğu için bende ilk başta inanılmaz zorlanmıştım.Fakat öle öle alışıyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
gerçekten de hiç MGS online oynayan duymadım forumda, herkes varsa yoksa MW2, BC2, KZ2 online oynuyo, hadi en fazla UNCHARTED 2 oynarlar
Alıntıları Göster -
aslında aşırı popüler bi oyun, hatta çogu kişinin ps3 ü alma sebebi ama online oynayan pek yok...quote:
Orijinalden alıntı: Macdomald
Sanırım çok zor bir oyun olduğu için bende ilk başta inanılmaz zorlanmıştım.Fakat öle öle alışıyorsun.
Alıntıları Göster -
Online'ı indirdim ama sırf şu Konami aktivasyonu yüzünden oyuna girememiştim sinir etmişti beni kullanıcı adı parola kısmı bu yüzden girmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
aslında aşırı popüler bi oyun, hatta çogu kişinin ps3 ü alma sebebi ama online oynayan pek yok...
Alıntıları Göster -
online olara ködül almıştı sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: LifeisJustaGame
Online'ı indirdim ama sırf şu Konami aktivasyonu yüzünden oyuna girememiştim sinir etmişti beni kullanıcı adı parola kısmı bu yüzden girmiyorum.
Alıntıları Göster -
bende de var ama hiç online oynamadım şu şifre olayı nasıl oluyor biri açıklarsa bende bir denerim forumdan ikinci el almıştım kitapcığın arkasında bir sürü ID şifre bişeyler yazıyor ama hiç denemedimquote:
Orijinalden alıntı: bigbooss
online olara ködül almıştı sanırım.
Alıntıları Göster -
ben oynuyordum. 5 level olmuştum. ff13 alınca ona sardırdım mgs online yarım kaldı. arada sırada girerim ama Turk clanındayım.quote:
Orijinalden alıntı: cemus
bende de var ama hiç online oynamadım şu şifre olayı nasıl oluyor biri açıklarsa bende bir denerim forumdan ikinci el almıştım kitapcığın arkasında bir sürü ID şifre bişeyler yazıyor ama hiç denemedim
Alıntıları Göster -
quote:
bende de var ama hiç online oynamadım şu şifre olayı nasıl oluyor biri açıklarsa bende bir denerim forumdan ikinci el almıştım kitapcığın arkasında bir sürü ID şifre bişeyler yazıyor ama hiç denemedim
İlk bir KONAMI ID alıyorsun sonra birde GAME ID alıyorsun bunun neresi zor anlayamadım zaten oyuna her girdiğinde yazmak zorunda değilsin.Auto yapıyorum ben.Her girdiğimde otomatik oyuna giriyorum gerisi basit zaten.Birde Konami ve Game ıd alırken country kısmını ingiliz yapın.
KONAMI ID:
https://id.konami.net/quick/MailAddressEntry?site_
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macdomald -- 21 Mayıs 2010; 13:43:56 >
-
hımm yok zor demedim zaten kıtapçığa yazan arkadaş karışık yazmış ID leri ondan kafam karıştı ben kendime yeni bir ID oluştrurum burdan artık saolquote:
Orijinalden alıntı: Macdomaldquote:
İlk bir KONAMI ID alıyorsun sonra birde GAME ID alıyorsun bunun neresi zor anlayamadım zaten oyuna her girdiğinde yazmak zorunda değilsin.Auto yapıyorum ben.Her girdiğimde otomatik oyuna giriyorum gerisi basit zaten.Birde Konami ve Game ıd alırken country kısmını ingiliz yapın.
KONAMI ID:
https://id.konami.net/quick/MailAddressEntry?site_
Alıntıları Göster
-
valla ben oynuyorumda level 1 yani adamlar aşmış herhalde level atlamak için zırt pırt ölmemek lazımquote:
hımm yok zor demedim zaten kıtapçığa yazan arkadaş karışık yazmış ID leri ondan kafam karıştı ben kendime yeni bir ID oluştrurum burdan artık saol
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 21 Mayıs 2010; 15:02:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hsnoztrk
valla ben oynuyorumda level 1 yani adamlar aşmış herhalde level atlamak için zırt pırt ölmemek lazım
Arkadaş psn ver eklim.Bu arada oyun çok zor size tavsiyem kendi levelinize yakın kişilerle oynayın.Oyunu öle öle anlıyorsunuz.Ben Level 16 olana kadar 2000 kere öldüm.Sonra karakteri sildim yeniden başladım.Birde ilk başta TDM oynayın.Sonra Level 10 veya 12 olduğunuzda TSNE oynayın.Free Battle seçeneğinden OTACON odasına gidin orada daha çok oyuncu var. -
psn= karakartal80quote:
Orijinalden alıntı: Macdomaldquote:
Orijinalden alıntı: hsnoztrk
valla ben oynuyorumda level 1 yani adamlar aşmış herhalde level atlamak için zırt pırt ölmemek lazım
Arkadaş psn ver eklim.Bu arada oyun çok zor size tavsiyem kendi levelinize yakın kişilerle oynayın.Oyunu öle öle anlıyorsunuz.Ben Level 16 olana kadar 2000 kere öldüm.Sonra karakteri sildim yeniden başladım.Birde ilk başta TDM oynayın.Sonra Level 10 veya 12 olduğunuzda TSNE oynayın.Free Battle seçeneğinden OTACON odasına gidin orada daha çok oyuncu var.
Alıntıları Göster
-
oyunu ben de birazdan online deneyecegim.quote:
Orijinalden alıntı: ZelHaS
psn= karakartal80
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi del piero 10 -- 15 Haziran 2010; 19:39:49 > -
arkadaşlar bende online takılmaya başladımda mgo'ya.. bu nicklerin yanlarında bazılarında işaretler var ya onların anlamlarını nasıl öğrenebiliriz? bir de şu boğazından yakalama ve sonra bıçaklama işini izah etsin biri bana..quote:
Orijinalden alıntı: del piero 10
oyunu ben de birazdan online deneyecegim.
Alıntıları Göster
(bu arada single player oynamadan direk online moda dadanınca ben bu cahillikte ondan gelme :) ) -
alper keşke satmasaydın ps3 online kapışırdıkquote:
Orijinalden alıntı: Umi_TR
arkadaşlar bende online takılmaya başladımda mgo'ya.. bu nicklerin yanlarında bazılarında işaretler var ya onların anlamlarını nasıl öğrenebiliriz? bir de şu boğazından yakalama ve sonra bıçaklama işini izah etsin biri bana..
(bu arada single player oynamadan direk online moda dadanınca ben bu cahillikte ondan gelme :) )
Alıntıları Göster -
benle kapış hocamhatta şu an oyundayımquote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
alper keşke satmasaydın ps3 online kapışırdık
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 31 Ağustos 2010; 1:27:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: umutheyo
arkadaşlar bende online takılmaya başladımda mgo'ya.. bu nicklerin yanlarında bazılarında işaretler var ya onların anlamlarını nasıl öğrenebiliriz? bir de şu boğazından yakalama ve sonra bıçaklama işini izah etsin biri bana..
(bu arada single player oynamadan direk online moda dadanınca ben bu cahillikte ondan gelme :) )
istersen önce oyunu oyna daha sonra online takıl işaretlerde gösterdiğin başarılar filan takım oyununda filan -
umutheyoquote:
Orijinalden alıntı: ZelHaSquote:
Orijinalden alıntı: umutheyo
istersen önce oyunu oyna daha sonra online takıl işaretlerde gösterdiğin başarılar filan takım oyununda filan
Alıntıları Göster
işaretler onlinede ki oyuntarzına göre çıkan işaretler mesela iyi bıçak kullanıyorsan köpek balığı çıkar ama sonrasında başka türlü oynarsan başka şekile geçersin böle bir sürü değişik stile şekiller çıkıyor herhangi bir özelliği yok sadece karşı taraf yani diğer oyuncular senin oyun tarzını görüyor
bıçakla boğaz kesmek için bıçağının lv lini maximum yapmalısın itemdem bıçağını seç bıçak oyunlarına gir sürekli bıçakla öldürünce yada bıçakla bayıltınca bıcağının lv li artar maximum olunca itemden hem tutmayı hem bıcağı sececen ozaman düşmenı tutunca boğazını keser
Benzer içerikler
- mediamarkt uk
- psn kardeşliği
- gta 5 görev gelmiyor
- ps3 cd okumuyor
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- telegram indirim kanalları
- farming simulator 25 ne zaman çıkacak
- direksiyon seti
- silent hill 2 ps4
- efootball türkçe spiker
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X