Şimdi Ara

Xz Premium / Sıvı teması / Hakem heyeti / Acillll çok önemli!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bişey sorcam acil cevap verebilirmisiniz, Xz Premium kullanıyordum ve sıvı teması oldu, kvk ve Teleservice garanti dışı bıraktı bende hakem heyetine gittim şimdi bilirkişi telefonu istiyor rapor için, kvk yada teleservice cihazı açmış ve arka kapak yapışkan contasını yapıştırmamış cihazın açıldığı belli olacak gibi duruyor, şimdi bu sorun benim aleyhime olur mu, bilirkişi cihaz yetkisiz açılmış diyebilir mi yoksa servis açmıştır diyip önemsemez mi??

(şu resimde ki yapışkan bant tekrar yapıştırılmamış ve küçük kopuklar var)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikle sıvı teması durumu bir kullanıcı hatası olarak işlem görüyor elektronik cihazlarda.

Sorunuzun cevabı için ise, siz zaten bunu servise gönderdiyseniz onlar cihazı açtılar demektir. Yani cihazın bir contasının eksik olmasının problem olacağını düşünmüyorum ben bilirkişi konusunda

• Cihaz ip68 sertifikasına sahip yani 1.5m derinlikte 30 dakika sıvı temasına maruz kalacağını sony ürün sayfasında taahhüt ediyor demektir! Bunu şikayet talebinize mutlaka eklemeliydiniz yada ekleyiniz!

Xz Premium / Sıvı teması / Hakem heyeti / Acillll çok önemli!!!!

ürününün satış esnasında sıvı geçirmez olduğunu ispat yükümlülüğü sony dedir. Teleservice in ürünü açmış olması durumu değiştirmez hakkınızı sonuna kadar arayın!

• Cihazın ıp sertifikasını zaten belirttim, fakat olumlu bi sonuç çıkacağını hiç sanmıyorum cihazın açılması benim üzerime kalacak gibi geliyor çünkü servis açtığı zaman tekrar yapıştırmak zorunda ama yapmıyorlar, olumsuz sonuç çıktığı zaman yapabileceğim başka bişey olurmu yoksa hakem heyeti son şansımmıydı??

• quote:

Orijinalden alıntı: fxxxxxx

Cihazın ıp sertifikasını zaten belirttim, fakat olumlu bi sonuç çıkacağını hiç sanmıyorum cihazın açılması benim üzerime kalacak gibi geliyor çünkü servis açtığı zaman tekrar yapıştırmak zorunda ama yapmıyorlar, olumsuz sonuç çıktığı zaman yapabileceğim başka bişey olurmu yoksa hakem heyeti son şansımmıydı??
    Durum nedir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.