Şimdi Ara

Y 550 Fn-Ctrl tuşlarının yerini değiştirmeyi isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sol köşede Ctrl tuşu yerine Fn tuşunun bulunması bana göre oldukça büyük bir problemdi. Hatta kimilerine göre satın almama sebeb bile olabiliyor.(programcılar)
    Bu sorunun çözümünü sanırım buldum problem yaşayan arkadaş sayısı çoksa benim gibi paylaşabilirim. Teşekkürler..

• bende sırf bu yüzden klavye tuş takımını değiştirmeyi düşünüyorum açıkcası çözümünü paylaşırsan sevinirim....
  • Ben alıştım artık , yapıcak birşey yok Çözümü paylaşmak için neden aynı sorunu yaşamış birilerini bekliyorsun ki ? Sen paylaş , ihtiyacı olan ulaşsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 27 Şubat 2010; 21:36:25 >
  • harbiden neden öyle yapıyorlar?çok farklı geliyor insana.
  • quote:

aynı sorunu yaşamış birilerini bekliyorsun ki ? Sen paylaş , ihtiyacı olan ulaşsın..

Al benden de o kadar..
  • Bu problem hiç bir third party yazılımla düzelmiyor. Sadece yeni bir optimize biosla düzeliyor. Aşağıdaki linkteki soru işaretlerini kaldırın indirin ve biosunuzu flashlayın. Sadece Y550 modeli için geçerlidir. Kullanımı kolaydır fakat herhangi bir sorun olursa kalıcı zarar verebilir. Bizzat kendim yaptım, problem olmadı ve benim için bu büyük dertten kurtuldum. Y550 kullanıcılarına büyük bir nimet olduğunu düşünüyorum hayırlı uğurlu olsun : )

http://???dep???osit???fil???es.com/en/fil???es/mbqzr0rml
  • Neyse ben alışmıştım zaten , Y550'si olup da bu probleme maruz kalan arkadaşların çok işine yarayacaktır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözümünü paylaşmıcakmısın :D?
  • merhaba aşağıdaki foruma gir kendine uygun olan biosu indir kur ctrl fn tuşları yer değiştirmiş olacaktır ben 5 aydır bu şekilde kullanıyorum y550 modelinde yeni bios çıktıkça modifiye bekleyeceğiz yapımcı arkadaştan

Ahanda Burda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.