Şimdi Ara

y510p ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • y510p alıp da battlefield 4 full ayarlarda 2 saat falan test edebilecek var mı ısı degerleri ne olacak acaba ?

• battlefield 4 ilk test edilecek oyunlardan değil, 680m'de ultra da oynanmıyor oyun, 750m sli'de mi ultra da oynanacak ? İlginçsiniz.
  • Cihazda Turbo boost sorunu oldugu icin battlefield 4 performansı bence en önemli olan full ayarlarda dedigimse cihazın akıcı bi sekilde calıstırabildigi en yuksek ayar. High da oynanabilecek fps veriyor bildigim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

battlefield 4 ilk test edilecek oyunlardan değil, 680m'de ultra da oynanmıyor oyun, 750m sli'de mi ultra da oynanacak ? İlginçsiniz.

İlginçlik yok kart maksimum hangi ayarlarda oyunu açıyorsa akıcı şekilde oynatiyorsa o ayarlar ısınması için yeterlidir. Kart ultrada diyelimki ultrada 20 fps verdi highda 45 fps verdi diyelim. Demekki kartin limiti high ayarlar. Low ile high arasinda tabii ki ısı farkı olur. Stress test en garantisi lakin lenovo ona dayanamaz. Bence ısı değerleri ölçecek arkadaş soğutucu alıp öyle ölçsün. 1.5 2 saat sonra ki değerleri ben size söyleyeyim yabanci forumlarda 96 derecelerden bahsediliyor. Ayrıca çoğu kişi ultrabay slotundaki kartta thermal macun sürülmediğini söylüyor. Macunu sürenler 10 dereceye yakin düşüşten bahsediyorlar macun hiç yoksa bu deger mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

quote:

battlefield 4 ilk test edilecek oyunlardan değil, 680m'de ultra da oynanmıyor oyun, 750m sli'de mi ultra da oynanacak ? İlginçsiniz.

İlginçlik yok kart maksimum hangi ayarlarda oyunu açıyorsa akıcı şekilde oynatiyorsa o ayarlar ısınması için yeterlidir. Kart ultrada diyelimki ultrada 20 fps verdi highda 45 fps verdi diyelim. Demekki kartin limiti high ayarlar. Low ile high arasinda tabii ki ısı farkı olur. Stress test en garantisi lakin lenovo ona dayanamaz. Bence ısı değerleri ölçecek arkadaş soğutucu alıp öyle ölçsün. 1.5 2 saat sonra ki değerleri ben size söyleyeyim yabanci forumlarda 96 derecelerden bahsediliyor. Ayrıca çoğu kişi ultrabay slotundaki kartta thermal macun sürülmediğini söylüyor. Macunu sürenler 10 dereceye yakin düşüşten bahsediyorlar macun hiç yoksa bu deger mümkün.

Yok mu kimse şu bilgisayarı test edecek bi kişi 10 dk bf 3 oynamıs 80 derece görmüş de 10 dk yeterli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg88

quote:

quote:

Yok mu kimse şu bilgisayarı test edecek bi kişi 10 dk bf 3 oynamıs 80 derece görmüş de 10 dk yeterli degil

Alıntıları Göster
    Alanlardan ses seda yok bende siparisi verdim yarından sonra elimde olacak ne isterseniz denerim.

• Bu arada baba bi soğutucu önerirseniz sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mchi

Bu arada baba bi soğutucu önerirseniz sevinirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-%283-port-usb%29/productdetails.aspx?I_ID=46879
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/xigmatek-npc-d212-shield-12---17-aluminyum-notebook-sogutucu-%282-port-usb%29/productdetails.aspx?I_ID=57214
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/thermaltake-cl-n0015-cl-n0015-massive23-lx-10-17-23cm-mavi-led-fanli-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656

Ben bunlardan birini öneririm hangisi hoşuna gittiyse onu al derim.

Teşekkür ederim. Bu 3 ürün arasındaki fiyat farklılıkları soğutmada farklılık gösterirmi. Yoksa yan özellikleri yüzündenmi biri diğerinin 2 katı fiyatı?

• quote:

quote:

quote:

Bu arada baba bi soğutucu önerirseniz sevinirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-%283-port-usb%29/productdetails.aspx?I_ID=46879
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/xigmatek-npc-d212-shield-12---17-aluminyum-notebook-sogutucu-%282-port-usb%29/productdetails.aspx?I_ID=57214
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/thermaltake-cl-n0015-cl-n0015-massive23-lx-10-17-23cm-mavi-led-fanli-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656

Ben bunlardan birini öneririm hangisi hoşuna gittiyse onu al derim.

Teşekkür ederim. Bu 3 ürün arasındaki fiyat farklılıkları soğutmada farklılık gösterirmi. Yoksa yan özellikleri yüzündenmi biri diğerinin 2 katı fiyatı?

Bence thermaltake alın derim. Xigmatek in incelemesini yabancı bir site görmüştüm performansı iyi lakin taşıması zor. Zalman da 23 cm fan var Thermaltake te de 23 cm fan var. Bana sorarsanız ikisi de usb den besleniyor hava akımı farkı ne kadar olabilir ki diye düşünüyorum. Sonuçta fan boyutları aynı.

• quote:

Alanlardan ses seda yok bende siparisi verdim yarından sonra elimde olacak ne isterseniz denerim.

Güle güle kullan güzel sonuclarını bekliyoruz.
  • quote:

quote:

Güle güle kullan güzel sonuclarını bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Kargoya vermeyi unutmuş saftirikler. Yarın elimde olacak ürün.

Bişey sorucam açtım kullandm ürünü test ettim beğenmedim diyelim. 7 gün içinde iade hakkı geçerli değilmi ürüne sorun verilmediği taktirde. Yoksa kutuyu açtın bittimi.

• quote:

Kargoya vermeyi unutmuş saftirikler. Yarın elimde olacak ürün.

Bişey sorucam açtım kullandm ürünü test ettim beğenmedim diyelim. 7 gün içinde iade hakkı geçerli değilmi ürüne sorun verilmediği taktirde. Yoksa kutuyu açtın bittimi.

Alıntıları Göster
    7 gün içinde istediğin gibi iade hakkın var, yan çizerlerse tüketici mahkemesine başvurup bütün ücreti kitleyip daha fazla para alma hakkında var. O yüzden o problem değil ancak gelen kargo belgesini her ihtimale karşı saklamayı unutma, sonuçta orada resmi olarak hangi tarihte ürünün eline geçtiği yazıyor. Diyelim 5 gün geçti, ürün fiyatları ucuzladı, perakende zincirlere geldi ve fiyat kırıldı veya 24gb ssdli versiyonu perakende mağazalara geldi, hemen kardeşim ben bunu iade ediyorum beğenmedim deyip, parasını iade alma hakkında sahipsin.

• quote:

7 gün içinde istediğin gibi iade hakkın var, yan çizerlerse tüketici mahkemesine başvurup bütün ücreti kitleyip daha fazla para alma hakkında var. O yüzden o problem değil ancak gelen kargo belgesini her ihtimale karşı saklamayı unutma, sonuçta orada resmi olarak hangi tarihte ürünün eline geçtiği yazıyor. Diyelim 5 gün geçti, ürün fiyatları ucuzladı, perakende zincirlere geldi ve fiyat kırıldı veya 24gb ssdli versiyonu perakende mağazalara geldi, hemen kardeşim ben bunu iade ediyorum beğenmedim deyip, parasını iade alma hakkında sahipsin.

Teşekkür ederim.
  • mchi M kullanıcısına yanıt
    benimkinide kargoya vermeyi unutmuşlar heralde :D notebookadresi.com dan mı aldın sende ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omuryildiz35

benimkinide kargoya vermeyi unutmuşlar heralde :D notebookadresi.com dan mı aldın sende ?

eet :)
  • Oyun indiriorum suan bi kac bisi acik en yuksek 60 derece. Makinada ses sifir. Lol indi. Gw2 de bIter brzdan. Ss leri koyarim
  • quote:

Oyun indiriorum suan bi kac bisi acik en yuksek 60 derece. Makinada ses sifir. Lol indi. Gw2 de bIter brzdan. Ss leri koyarim

Tamam bir de kucakta kullanmak mümkün mü sıcaklık açısından ona da bak :)
  • quote:

quote:

Oyun indiriorum suan bi kac bisi acik en yuksek 60 derece. Makinada ses sifir. Lol indi. Gw2 de bIter brzdan. Ss leri koyarim

kucakla aleti dion yani.olur :)
  • quote:

quote:

quote:

kucakla aleti dion yani.olur :)

Alıntıları Göster
    680m ile 770 m arasında bi fark yok ayrıca 765m full ayarlarda 20 fps vermiş sadece ultrada iyi fps alınabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.