Şimdi Ara

Ya Acil Yardım edin KasperSky yüzünden Pc cöktü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar gecen gün kaspersky ile pcmi taratırken bende alısakanlık olmus direk buldugu virüsü sil e tıkladım ve baslat cubugu kayboldu ctrl+alt+delete yardımı ile görev yöneticisinden tekrar explorer.exe yi calıstırmaya calıstıgımda dosya bulunamadı hatası alıyorum ne yapmam lazım yardımınızı bekliyorum
    biraz arastırma yaptım windows cd sini takıp onaracakdım ama otamatik calıstırda acılmıyor ve ben masaüstündeki hic bi simgeye tıklayamıyorum cünki yoklar.

Yardımınızı bekliyorum

Bi sorunumda pc e format atmaya baslarken bios dan cd yi görmeye ayarlıyorum ve kaydedip cıkıyorum pc reset atıyo cd yi görmeden direk iste windows normal sekilde calıssın gibi yazılar cıkıo iste birini seciyorum gene cd yi görmüyo yardımlarınızı bekliyorum lütfen yardım edinnn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aR1F -- 11 Mayıs 2009; 10:20:47 >

• 1. soruyla ilgili sanırım güvenli kip te açmayı denemedin.denediysen ve sonuç almadıysan 2. olarak explorer.exeyi başka bir bilgisayardan indirip diske atmaya ve birşekilde eksik dosyanın yerine atmaya çalış.benim aklıma gelenler bunlar.

2. olarak tek cd'de oluyorsa büyük ihtimal autorun özelliği bozuktur.başka boot cd'lerde oluyorsa sana tavsiyem

bilgisayar açılırken hemen F8'e basman çıkan ekranda esc'ye basıp arkasından tekrar hızlıca ESC'ye basman.çıkan ekranda cd-dvd sürücünü seçip enter la.cd yine çalışmazsa bozuktur.
  • tmm saol kardesim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.