Şimdi Ara

ya işlemcim bozuk ya anakart acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemcimi temizlerken 2 pim ini yamultum 0.5 kaleme düzeltim fakat işlemci 90 C le çalışıo pc yi açtımda exloler hata verio vürüs zannettim fakat pc restart çekiyor ve pc yi yeniden açtımda pc den ekran gelmedi işlemci 90 C 1 gün sonra kasayı yeniden açtım kasadan ses gelmiyor ekran kartı fanı dönmüyor anakartımı bozuk şlemcimi PLS..... işlemci AMD ATHLON 2

• İşlemciyi yakmış olabilirsin. Fanı düzgün taktın mı? Fanı takmanı geçtim, niye temizlemek için işlemciyi söktün ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

İşlemciyi yakmış olabilirsin. Fanı düzgün taktın mı? Fanı takmanı geçtim, niye temizlemek için işlemciyi söktün ki

pc çok aşırı kasıodu pcyi açıodum 5 dk sonra kendine geliyrdu bide fandan araba sesi gibi ses geliyordu ekran çizgi çizgiydi yani ekran gittigidecek dedim termal yağımı kurudu işlemcinin diye baktım kurumamış
  • bide işlemcide yanık olsa iz kalırdı pimleri tam yamuk yok bide yanık olsa yanık kokusu olur ayrıntılara baktım pls yardım anakart bozuksa 2 ay sonra pc toplicam ona göre cevap verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darqexet

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

İşlemciyi yakmış olabilirsin. Fanı düzgün taktın mı? Fanı takmanı geçtim, niye temizlemek için işlemciyi söktün ki

pc çok aşırı kasıodu pcyi açıodum 5 dk sonra kendine geliyrdu bide fandan araba sesi gibi ses geliyordu ekran çizgi çizgiydi yani ekran gittigidecek dedim termal yağımı kurudu işlemcinin diye baktım kurumamış

Birden fazla sorun var muhtemelen. Ekranın çizgi çizgi olması ekran kartının gidici olduğunu gösterir genellikle İşlemci fanını söktükten sonra yeni termal macun sürdünüz mü? Ve fanı düzgün takabildiniz mi, 90 derecelere ulaşmasının sebepleri.

• sorun ekran kartında degil işlemci asırı hızlanıor ve son günler bilgisayar açıldığında anakattan ses gelmesi gerek ama gelmio herşeyi söktüm işlemciye yeni termal ya koydum galiba anakartan
  • quote:

sorun ekran kartında degil işlemci asırı hızlanıor ve son günler bilgisayar açıldığında anakattan ses gelmesi gerek ama gelmio herşeyi söktüm işlemciye yeni termal ya koydum galiba anakartan

Yanlış bilmiyorsam Athlon II eski bir seri, ömrü dolmuş da olabilir, anakartın arızalanmasından daha çok ihtimal veriyorum buna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi bide benim pc 8 yıllık anakartta eski yani işlemci bozulması =anakartın değişmesi 7 yıllık başıma masraf çıktı artık çalıştım haftalığı yemicem asus anakart + amd işlemci filan alırım para sınırlı :D
  • hla yardım istiom nasıl karlı çıkarım :D pls..
  • kasa topla de toplicam sen bana ne alam onu söle hocam
  • Dostum fan dönmeden çalıştıysa işlemci %80 yanmıştır ama bir ihtimal şunu dene tüm parçaları sök yeniden tak gümüş içeren termal macunlar var ondan sür BU ÇOK ÖNEMLİ!!!!
    Sonra fanı iyi taktığından emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kasa topla de toplicam sen bana ne alam onu söle hocam

En mantıklısı ikinci el bölümündeki sistem ilanlarını araştırıp, olduğunuz şehirde olan bir satıcıdan görerek ve deneyerek ikinci el olarak temin etmenizdir.

İkinci el pazarında PhenomII sistemler oluyor sürekli, biri ile anlaşabilirsiniz mutlaka.
  • bi bakam öle yapcaz galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.