Şimdi Ara

Ya Kardeşim Yada Ben Ruh Hastasıyız Ciddi Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde de hep kavga ederiz ya saka yapmamdan yada onun sacma isteklerinden 12 yasinda kiz cocugu kendisi.
    yarin ki sinav icin eve geldim evde urfadan gelen baklava vardi 3 3 kalmisti 1 1 biraktim ama az biseyde kirptim yemek icin kendinme omlet yaparken geldi okuldan bakti baklava az kafayi yedi aldi etrafa firlatti al ye ayi falan diye saydirdi kizmasi bagirmasi tamamda firlatmasini hic beklemiyordum sonra beni ittirdi kafam cama giriyodu itmesini beklemesem.
    neyse bende kızdım tamam kız cocugu ve kucuk diye vurmak istemiyorumda bu sefer bende o atmasina falan sinirlenmistim bide az kalsin kafami kiracak olmasinin etkisiyle duvara itip bogazini sıktım 1 2sn falan neyse hemen bıraktım gitti odami dagitti annemi aradi sikayet etti sonra yine gelip vurdu bisey yapmadim buzdolabini falan kapagini acip carptirdi.
    Kardesim ruh hastasimi yoksa ofke kontrol sorunumu var bende ofke kontrol sorunu var bazen beynim yaniyo gibi gozum donuyor sorun ne

• Okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vratyas

ikinizde hastasınız

Sakin olmaya calisiyorum yerimde olsan napardin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DannyD

quote:

ikinizde hastasınız

gidip baklava alın

Ha bide yere attigi baklavalari alip yedim
  • Psikolaga gitmekte yarar var birde Türkçe profesorune falan görünürseniz iyi olur gibi
  • Regl dönemindedir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ikinizde hastasınız

gidip baklava alın

Ha bide yere attigi baklavalari alip yedim

kız daha 12 yaşında normal karşıla

tamam kardeşim bir daha olmaz de git baklava al düzelir

Isim yoktu gidip baklava alacam yeter 2 tane baklava iste adam olsaydi

• O kızı evlendirmeyin yoksa 97 yerinden bıçaklar kocası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

O kızı evlendirmeyin yoksa 97 yerinden bıçaklar kocası.
    Döv arada (ciddiyim)

Benim de aynı yaşta kız kardeşim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

Bende kocasinin ellerini keser elsiz birakir ormana atarim hayvanlar ziyafet ceker
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

Bende kocasinin ellerini keser elsiz birakir ormana atarim hayvanlar ziyafet ceker

Alıntıları Göster
    Kardeşin ruh hastası değil dayak istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

Döv arada (ciddiyim)

Yav erkek olsa dover yarim saat odaya kilitlerim adam olurda kız cocugu geliyo vuruyo kendimi savunurken bile bi yeri aciyo hafif dokunsam agliyor vursam cok cani acir kizlar bizim gibi degil mesela sen bana gelip agzima yuzume yumruk saydirsan 2 3dk aci hissederim oda aglatacak kadar olmaz 2 3dk sonra gelip hadi gel bf4 oynayak desen gelirim erkeklerle kizlar bi degil
  • Git, kadayıf al da kardeşin gerçek tatlı görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thesis Statement -- 25 Mayıs 2015; 14:38:24 >
  • quote:

quote:

Döv arada (ciddiyim)

Yav erkek olsa dover yarim saat odaya kilitlerim adam olurda kız cocugu geliyo vuruyo kendimi savunurken bile bi yeri aciyo hafif dokunsam agliyor vursam cok cani acir kizlar bizim gibi degil mesela sen bana gelip agzima yuzume yumruk saydirsan 2 3dk aci hissederim oda aglatacak kadar olmaz 2 3dk sonra gelip hadi gel bf4 oynayak desen gelirim erkeklerle kizlar bi degil

Mevzu nasıl ne ara BF4 e bağlandı hayretle okudum bu postu

• ailecek psikoloğa gidin
  • Çok dalgaya alarak yazmışsın yorumlarını csb galiba ama eğer gerçek olayı dalgaya alarak yazıyorsan sen haksızsın. Benim de küçük kız kardeşim var o doğduğunda 5 yaşındaydım, doğduğu günü hatırlıyorum hala ve o zamandan beri onun hiç bi hakkını yemedim, kendimin olan bi çok şeyi de ona verdim. Ciddi söylüyorum eve 2 çikolata alınırsa ikisini de kardeşime ayirirdim. Senin yerinde olsam çok pişman olurdum lan zayıf ve de ailenden olan birinin hakkını nasıl yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

quote:

quote:

Döv arada (ciddiyim)

Mevzu nasıl ne ara BF4 e bağlandı hayretle okudum bu postu

Alıntıları Göster
    İlk çocuğu erkek olan aileden nedense hiç hayır beklemiyorum ben. İlk çocuğum kız olmazsa hayatım hep aksiliklerle dolu geçecekmiş gibi geliyor yazayım dedim. Hem bir çocuğun gelişiminde kardeşinde büyük etkisi var, ikinci çocuğun abisi olacağına ablası olsun daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Çok dalgaya alarak yazmışsın yorumlarını csb galiba ama eğer gerçek olayı dalgaya alarak yazıyorsan sen haksızsın. Benim de küçük kız kardeşim var o doğduğunda 5 yaşındaydım, doğduğu günü hatırlıyorum hala ve o zamandan beri onun hiç bi hakkını yemedim, kendimin olan bi çok şeyi de ona verdim. Ciddi söylüyorum eve 2 çikolata alınırsa ikisini de kardeşime ayirirdim. Senin yerinde olsam çok pişman olurdum lan zayıf ve de ailenden olan birinin hakkını nasıl yersin

Ne birakcam lan iki taneyse kendi hakkimi yerim kardesimin hakkinin yarisini yerim
  • genetik de geç boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_slayer69

genetik de geç boşver
    Kardeşim seninki normal sinir hastalıgıda kardeşini çok şımartmışsınız heralde biraz terbiye ver büyüyünce düzelir zaten nasıl yapcanıda bilmiyom sadece öneri verdim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.