Şimdi Ara

Ya telefonum dinleniyor,ya da paranoyaklaştım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Samsung chat 335 marka cep telefonu kullanıyorum.Fakat ilginç bir durum ile karşı karşıyayım ve sorun telefondan kaynaklı değil.Telefonumun dinlendiğini düşünüyorum.Bunun nedenlerine gelirsek.Telefonumun ekran ışığı durduk yere yanıyor.İlk başlarda ilgilenmemiştim.Fakat bir gün bir arkadaşımın evinde bu ekran aydınlanması olmadan önce telefonumun yanındaki hoparlörlerden parazit sesi geldi ve ışık yandı.Fakat ekranda her zamanki gibi hiç bişey yoktu.Bu beni tedirgin etti.Telefonla konuşurken kendi sesimi duyuyorum.Bu uzun zamandır var.Bunun da dinlenmeye ait bir belirti olduğunu öğrendim.Bu kendi sesimi duyma olayı her zaman olmuyor.Hat babamın üzerine kayıtlı.Babama sordum o da kendi sesini duyduğunu söyledi kendisi k 750i kullanıyor ilk sahibi telefonun.Biz kendi halinde insanlarız neden böyle bir durum olsun ki?Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

Merhaba arkadaşlar.Samsung chat 335 marka cep telefonu kullanıyorum.Fakat ilginç bir durum ile karşı karşıyayım ve sorun telefondan kaynaklı değil.Telefonumun dinlendiğini düşünüyorum.Bunun nedenlerine gelirsek.Telefonumun ekran ışığı durduk yere yanıyor.İlk başlarda ilgilenmemiştim.Fakat bir gün bir arkadaşımın evinde bu ekran aydınlanması olmadan önce telefonumun yanındaki hoparlörlerden parazit sesi geldi ve ışık yandı.Fakat ekranda her zamanki gibi hiç bişey yoktu.Bu beni tedirgin etti.Telefonla konuşurken kendi sesimi duyuyorum.Bu uzun zamandır var.Bunun da dinlenmeye ait bir belirti olduğunu öğrendim.Bu kendi sesimi duyma olayı her zaman olmuyor.Hat babamın üzerine kayıtlı.Babama sordum o da kendi sesini duyduğunu söyledi kendisi k 750i kullanıyor ilk sahibi telefonun.Biz kendi halinde insanlarız neden böyle bir durum olsun ki?Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Aynı şeyler bana da oluyor,Hattım babamın üstüne kayıtlı,durup dururken telefonun ekran ışığı yanıyor,kendi sesim kendime geliyor vs. bir kaç şey daha mevcut.Babam siyasi bir partinin yönetim üyesi.

Ulan dinleniyor muyum yoksa ben ? Aklımın ucundan bile geçmemişti şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 12 Nisan 2012; 0:46:16 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar.Samsung chat 335 marka cep telefonu kullanıyorum.Fakat ilginç bir durum ile karşı karşıyayım ve sorun telefondan kaynaklı değil.Telefonumun dinlendiğini düşünüyorum.Bunun nedenlerine gelirsek.Telefonumun ekran ışığı durduk yere yanıyor.İlk başlarda ilgilenmemiştim.Fakat bir gün bir arkadaşımın evinde bu ekran aydınlanması olmadan önce telefonumun yanındaki hoparlörlerden parazit sesi geldi ve ışık yandı.Fakat ekranda her zamanki gibi hiç bişey yoktu.Bu beni tedirgin etti.Telefonla konuşurken kendi sesimi duyuyorum.Bu uzun zamandır var.Bunun da dinlenmeye ait bir belirti olduğunu öğrendim.Bu kendi sesimi duyma olayı her zaman olmuyor.Hat babamın üzerine kayıtlı.Babama sordum o da kendi sesini duyduğunu söyledi kendisi k 750i kullanıyor ilk sahibi telefonun.Biz kendi halinde insanlarız neden böyle bir durum olsun ki?Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Telefon arızasıdır. Hattınızı başka cihaza takıp bir süre öyle deneyin, sıkıntı kalmadığını göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

Aynı şeyler bana da oluyor,Hattım babamın üstüne kayıtlı,durup dururken telefonun ekran ışığı yanıyor,kendi sesim kendime geliyor vs. bir kaç şey daha mevcut.Babam siyasi bir partinin yönetim üyesi.

Ulan dinleniyor muyum yoksa ben ? Aklımın ucundan bile geçmemişti şimdiye kadar.

Benim de babam siyasi bir muhalefet partisinde ilçe yönetiminde söz sahibi bir insan.Rahat ol saklayacak birşeyimiz yok diyor ki haklı da.Ama kuşku işte.Tedirgin oluyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHD

quote:

Telefon arızasıdır. Hattınızı başka cihaza takıp bir süre öyle deneyin, sıkıntı kalmadığını göreceksiniz.

Başka telefonda da aynı durum oluyor.Ben de ilk başta dediğiniz gibi düşünüyordum.Fakat aile fertlerimin hepsinin aynı durumu yaşaması ve bu dediklerimin sadece belirli yerlerde değil her yerde yaşanması beni tedirgin ediyor.Mesela sadece evdeyken olsa baz istasyonlarından falan diyebilirim.Ki evim İzmir'in göbeğinde.Numaralar hat taşıma işlemi ile operatör değişimi de yaşadı.Ki eski operatörde iken de aynı durum vardı.

• gidin helallik alın fazla yaşamazsınız
  • Tamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50 Cent

gidin helallik alın fazla yaşamazsınız

:D :D

anlattıklarına göre dinleniyor gibi görünüyorsun ama uzman birine sorsan daha iyi olur eger gercekten dinleniyorsan ve bundan rahatsızsan adliyeye gidip dilekce ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.