Şimdi Ara

Yaani 1 GB Kampanyası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen yaani uygulamasına girdim şöyle bir mesaj geldi
    "
    Yaani kullanim kampanyasi ile 1 ay boyunca yurt icinde gecerli 1 GB internet paketiniz hattiniza yuklendi. Hediye internet paketiniz sadece Yaani kullanimlarinizda gecerli olacak ve kampanya suresi boyunca aylik yenilenecektir. 31.10.2018 06:46 tarihine kadar kullanabilirsiniz. B002"

Şimdi ben bu uygulama içinden DonanımHaber e girsem aceba hediye internetten mi gider ? Yoksa kendi mobil verimden mi anlamadım

Şu kampanya olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nizam-ı Cihan -- 30 Eylül 2018; 18:13:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnterneti Yani ile kullanırsan hediye internetten gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

İnterneti Yani ile kullanırsan hediye internetten gider
    Yani uygulaması icinden donanimhabere giriyorum hocam(misal chrome'dan donanım habere girmek gibi) musteri hizmetleri kendi internetinizden düşer dedi ben anlamadim bunlar lifecelllilere 5GB veriyorlar yaniden simdi sarece arama butonunda gecerliyse asla bitmez ki o 5GB ayrıca saçma olur yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

Yani uygulaması icinden donanimhabere giriyorum hocam(misal chrome'dan donanım habere girmek gibi) musteri hizmetleri kendi internetinizden düşer dedi ben anlamadim bunlar lifecelllilere 5GB veriyorlar yaniden simdi sarece arama butonunda gecerliyse asla bitmez ki o 5GB ayrıca saçma olur yani

Alıntıları Göster
    "Hediye paketiniz yalnızca Yani kullanımlarınızda geçerlidir.," demişler zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer aramadan çıkıp siteye geçersen kendi internetinden gider, evet bir yerde çok saçma çünkü sadece arama ekranında geziniyorsun o hediye ile.

• yaani üzerinden istersen video izle, hediyeden gidiyor, ben denedim

• Yaani uygulaması telefonun da yüklü değil mi? O uygulamayı kapatıp başkasına geçmediğin sürece Yaani içerisinde ister DH ye gir ister Youtube izle farketmez Yaani hediye internetinden gider. Yaani sadece arama motoru değil aynı zamanda internet browser.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tubalingo

Yaani uygulaması telefonun da yüklü değil mi? O uygulamayı kapatıp başkasına geçmediğin sürece Yaani içerisinde ister DH ye gir ister Youtube izle farketmez Yaani hediye internetinden gider. Yaani sadece arama motoru değil aynı zamanda internet browser.
    Aynen bende onu demek istemiştim Yaani Web Tarayıcısı icin geçerli dimi cunku Yaani paketimden 40 mb gitmiş sorguladim sadece arama yaparak gitmiş olabileceğini düşünmüyorum toplamda 10 arama yapmadım çünkü :)

• Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    Evet. Doğru söylüyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben yaani hediyesini normal paket gibi kullanabiliyorum sizdede böylemi ?

• Ben geçenlerde yaaniden girip youtube uygulamasını açtım video izledim biraz yaaniden değil normal paketten gitmiş.. Sizdede öylemi arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: el cordobeslerin ikincisi

Ben geçenlerde yaaniden girip youtube uygulamasını açtım video izledim biraz yaaniden değil normal paketten gitmiş.. Sizdede öylemi arkadaşlar.
    yaaniden basıp youtube uygulaması açılırsa normal paketten gider, yaani içinde kalırsan hediyeden gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: onemlibirisidegil

Ben yaani hediyesini normal paket gibi kullanabiliyorum sizdede böylemi ?
    Nasıl yaani hocam sizde yaani web tarayıcısı içinde kaldığınız zaman farklı sitelere girseniz de yaani den mi gidiyor ?

• Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    Evet normal internet paketi gibi kullanabiliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.