Aylardır yaani kullanım 1gb gözüküyor fakat yaaniyi indiriyorum kullanım hakkı falan vermiyor,hiçbir şey olduğu yok.Aylardır hesabımda da yaani 1gb gözüküyor onu oradan kaldırmak,iptal etmek istiyorum artık,yaani 1gb internet düzmecesini nasıl iptal edebilirim ? |
yaani düzmecesi nasıl iptal ederim ?
-
-
Müşteri hizmetleri yoluyla iptal edebilirsin. -
yaani tarayici icerisinden yaptigin aramalar. izledigin videolar
canli tv kanallari yaani 1 gb kotandan duser.
ben yaani yi kullanmak 1 gb i da kullanmak istemiyorum diyorsan uygulamayi direk kaldirman yeterlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50Byaani tarayici icerisinden yaptigin aramalar. izledigin videolar
ben yaani yi kullanmak 1 gb i da kullanmak istemiyorum diyorsan uygulamayi direk kaldirman yeterlidir.
uygulamayı kaldırdım zaten fakat hesabımda hala 1gb gözüküyor ve aylardır her ay yenileniyor,ne iş anlamadım ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50Byaani tarayici icerisinden yaptigin aramalar. izledigin videolar
bu arada sadece arama yapabiliyordum,yt girip video izlenmiyordu,arama yapıncada kotadan hiç düşmüyordu olduğu gibi kalmış.buga falan mı girdi anlamadım ki.
-
hocam yerinde olsam kaldirmam.
1.cozum yoku uygulamayi tekrar yukleyip gerekli ozinleri verirsin.
mesela ulusal kanallari web adresinden tv izlersen yaani uygulamasi kotasindan dusuyor.
yada yaani tarayicidan youtube.com a gorersen de ayni sekilde kotandan diser
eger dismezse dedigin gibi sistemsel sikinti var
ha ugrasamam bu kadar sdyle dersen en temzi musteri hizmetlerini arayip paleti iptal ettirmektir
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B
hocam yerinde olsam kaldirmam.
1.cozum yoku uygulamayi tekrar yukleyip gerekli ozinleri verirsin.
mesela ulusal kanallari web adresinden tv izlersen yaani uygulamasi kotasindan dusuyor.
yada yaani tarayicidan youtube.com a gorersen de ayni sekilde kotandan diser
eger dismezse dedigin gibi sistemsel sikinti var
ha ugrasamam bu kadar sdyle dersen en temzi musteri hizmetlerini arayip paleti iptal ettirmektirkullanmadığım paketin hesabımda gözükmesi hoşuma gitmiyor hocam o yüzden iptal etmek istiyorum.
-
Hesabım uygulaması üzerinden iptal edebilirsiniz. Ben yapmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: tubikontindetHesabım uygulaması üzerinden iptal edebilirsiniz. Ben yapmıştım.
hesabımdan olmuyor hocam.
-
E ben yaptım hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: tubikontindetE ben yaptım hocam.
o zaman önceden oluyordu ya da herkeste bilerek yapmıyorlar düzmece var.veya bug oldu bilmiyorum,müşteri hizmetlerini arayacağım.
Benzer içerikler
- turkcell ses hattı nedir
- turkcell kodları
- turkcell faturalı hat iptal etme bedeli
- turkcell cayma bedeli öğrenme
- turkcell rahat paket nedir
- ağda kayıtlı değil samsung
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell abone sayısı
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X