Şimdi Ara

Yabancı dili olup para kazanmak isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir2512a -- 10 Kasım 2018; 15:23:30 >

• Niye fake hesap kullanıyorsun o zaman?
  • Ortak olacak kişiye gerekli bilgilere verilecek rahat ol fakr hesapmis seninki realmi ? Veya bu forumdaki kaç kişinin hesabı Real hesap ? Anlamadığım iş nerede saçma insan var gelip beni buluyor anlasmami yaptınız ne yaptiniz
  • arkadaş büyük iş adamıdır haberiniz olsun 30 tane site açmış
  • Sıfırdan makale yazımı mı düşünüyorsunuz yoksa sizin yazdığınız makalelerin çevirisi mi? Sonuçta döviz kurları/ekonomi herkesin bilgisi olduğu bir alan değil makaleyi yazacak ve bu alanda tecrübesi olan bir kişiyi bulmak zor olu düşüncesindeyim.
  • Makaleler ne ile ilgili olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Sıfırdan makale yazımı mı düşünüyorsunuz yoksa sizin yazdığınız makalelerin çevirisi mi? Sonuçta döviz kurları/ekonomi herkesin bilgisi olduğu bir alan değil makaleyi yazacak ve bu alanda tecrübesi olan bir kişiyi bulmak zor olu düşüncesindeyim.
    Sıfırdan makalede olabilir Türkçe bir makalenin İngilizceye hatasız ceviriside olabilir kategorisi döviz kurları olmayacak yanlış anlamışsın kategoriyi birlikte belirliyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Makaleler ne ile ilgili olacak ?
    Bize en çok kazanç bırakacak bir kategoride site acicam onun için ortak olacak kişiyle birlikte araştırıcı az bu konularda gerekli bilgiyi vericem. Detaylı bilgi isteyen Skype göndersin konuşalım
  • size muhtemelen şunu diyecektir ki daha önce 48349890234 kere örneği var,
    yhaa şuan kazanmıyo ama kazanırsak kazandımızı bülüşürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

size muhtemelen şunu diyecektir ki daha önce 48349890234 kere örneği var,
    yhaa şuan kazanmıyo ama kazanırsak kazandımızı bülüşürüz
    Almışsın eline bı tane muahaha deli gibi yorumlar yazıp egleniyorsun tebrik ederim tabi herkesin eğlence anlayışı farklıdır bundan sonra sana cevap vermiyorum konularına yorum yazma.
  • ana dilim fransızca , ingilizce %90 seviyesinde , yuzde 50lık ispanyolcam var ilgilenirseniz pm den görüşebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir2512a

Almışsın eline bı tane muahaha deli gibi yorumlar yazıp egleniyorsun tebrik ederim tabi herkesin eğlence anlayışı farklıdır bundan sonra sana cevap vermiyorum konularına yorum yazma.

Alıntıları Göster
    senin elinede verelim nir muahaha
    ben bu sisteme dahil olmak istiyorum
  • Pm üzerinden görüşebiliriz İngilizce öğretmeniyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.