Şimdi Ara

Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
147
Favori
194.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

İlk mesaj güncellenmiştir. Bugüne kadar bu konuya atılan tüm mesajlar birleştirilmiştir. Kişilere göre düzenlemeye çalıştım. Aynılarını sildim, Kimilerini birleştirdim. Uğraştırdı ama güzel oldu. Bundan sonra eklenenler olursa ilk mesajı güncellerim artık.

İyi yapmışsın.Sayfa sayfa dolaşıp,aynı şeyleri görmek zaman kaybıydı.

• Bahsi geçen Simpson ailesinin Türk Gemisine düştüğü bölüm çarşamba günü e2'de saat 21.00'de yayınlanacak.Kıbrıs ve haşhaş muhabbetleri sansürlenerek.Bölümün ismi Mobile Homer , 16x13.
    Bölümün konusu :

quote:

Homer’ın geçirdiği kaza Marge’ı çok endişelendirir ve ona hayat sigortası yaptırmak ister. Ancak sigorta şirketine gittiklerinde Homer’ın "sigortalanamaz" olduğu söylenince Marge kendi bütçelerinden gelecek garantisi olarak para biriktirmeleri gerektiğine karar verir.

Ardından başka bir bölüm daha yayınlanacak.İsteyen izlesin , bilgilendireyim dedim.

Not : Altyazısı da yok sanırım internette , bir ara izlerim diye kesip atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold3528 -- 28 Temmuz 2009; 13:52:51 >
  • Gi Joe Rise of Cobra
     Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri

Orijinalden alıntı: OnuR
    Filmin konusunda yazılmıştı geçende ben de orada görmüştüm, şimdi Imdb'de oyuncu listesine baktım da ne göreyim.
    http://www.imdb.com/title/tt1046173/fullcredits
    Turkish N.A.T.O. General - Duncan Bravo

Türk diye koydukları tip hintliden farksız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33365371/tm.htm

• cnb-e de yayınlanan moonlight dizisinde bir bölümde bir vampiri öldürtmek için tutulan tetikçinin geçmişinde afganistanda yeşil bereliler görev almış diye bir çeviri yayınladı çeviri ne kadar doğru bilmiyorum ama aynen öyle yazıyordu...
  • The Net 2.0 filmi de komple İstanbulda geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Gi Joe Rise of Cobra

Orijinalden alıntı: OnuR
    Turkish N.A.T.O. General - Duncan Bravo

Türk diye koydukları tip hintliden farksız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33365371/tm.htm

Türk diye ya arap ya hintli koyulur Türk koyulcak değildi ya!

• age of empires 3 osmanlı karakterlerin türkçe konuşması

Jackie chan afrikada mıydı neydi helikopter düşerken kendilerine tanıtanlardan biri "Türkiyedenim" diyordu

Kurtlar İmparatorluğu
    http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/325769.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

Bahsi geçen Simpson ailesinin Türk Gemisine düştüğü bölüm çarşamba günü e2'de saat 21.00'de yayınlanacak.Kıbrıs ve haşhaş muhabbetleri sansürlenerek.Bölümün ismi Mobile Homer , 16x13.
    Bölümün konusu :

quote:

Homer’ın geçirdiği kaza Marge’ı çok endişelendirir ve ona hayat sigortası yaptırmak ister. Ancak sigorta şirketine gittiklerinde Homer’ın "sigortalanamaz" olduğu söylenince Marge kendi bütçelerinden gelecek garantisi olarak para biriktirmeleri gerektiğine karar verir.

Ardından başka bir bölüm daha yayınlanacak.İsteyen izlesin , bilgilendireyim dedim.

Not : Altyazısı da yok sanırım internette , bir ara izlerim diye kesip atmayın.

O bölümü internetten indirdim sırf bu sahne için.Türklere kıbrısı bölen ve kültür asimile eden biri gibi konuşuyor.Bakın o saçmalıkları bile geçtim çünkü dizide bahsi geçen kaptana sinirleniyor diyelim.Ama gidipte yine fes takan arkada halıda oturupda arap müziği çalan tek kaşlı adamın olduğu haşhaş ve hindi muhabbetinin geçtiği 2 dakka bile sürmeyen bir animasyon var + değer katacak hiçbir şey yok.

Ekleme=Yazmayı unutmuşum bayrağıda yamuk yumuk çizmişler zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 30 Temmuz 2009; 13:13:18 >

• The Hangover da 20-30 dk civarı evlendiren adam yanında çalışan kızdan baklava istiyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

The Hangover da 20-30 dk civarı evlendiren adam yanında çalışan kızdan baklava istiyor!

Yunanlılar çaldı baklavayı Türklerin yaptığını bilmiyordurlar bile.
  • Hocam az önce Chuck tekrar izlerken 1. sezon 9. bölümde farkettim.

Hani şu sandviçci kız Lou dükkanında Chuck'ın hatırladıkları Stavros demetrios adında bir adamın kaçak malları Türkiye üzerinden Avrupaya taşıdıgının bir haritası...

• Ayrıca "Laff A Lympics" adlı çizgi filmde Türkleri kötülemenin dibine vurulmuş artık İstanbul surlarla çevrili bir çöle dönmüştür.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/1582/gercek-kotuler-kazaniyor-laff-a-lympics-istanbul

İşte o rezalet video.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Ayrıca "Laff A Lympics" adlı çizgi filmde Türkleri kötülemenin dibine vurulmuş artık İstanbul surlarla çevrili bir çöle dönmüştür.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/1582/gercek-kotuler-kazaniyor-laff-a-lympics-istanbul

İşte o rezalet video.

İlk mesajda var. Lütfen ilk mesajda arama yapmadan eklemeyin. Konu kalabalıklaşıyor

Ctrl+F kombinasyonuna Laff yazınca çıkıyor mesela.

•  Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri

Haha bu resmi ben çekmiştim , kızın poposuna bakıyodu adam hatta
  • Elim belim bağlı diye süper bir filmde de türk öğelerinden var
  • Bi tane filmde bi adam vardı bara gidiyordu sonra kenan diye bi Türk arkadaşı geliyordu tek bunu hatırlıyorum
  • Filmde ya da dizide değil ama oyunda(CoD 4) , Sgt Onur , Pvt Onur diye karşımıza çıkıyodu .

• bilmiyorum verildimi ben ilk sayfayı okudum rastlamadım yada gözümden kaçtı.steven spielberg in yönettiği the terminal filminde tom hanks katherine zeta jones u havaalanının üst katında yemeğe çıkarmıştı.konuşurlarken bir tanesi yanılmıyorsam ay çöreği istedi ve zeta jones ay çöreğinin tarihçesini anlattı. romanyada bulunduğunu türklerin bir gece buraya baskın yaptığını ve tam o anda ayın hilal şeklini aldığını söylüyordu tabi bunun ay çöreğiyle bağlantısını hatırlamıyorum tekrar izlemem lazım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.