Şimdi Ara

Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
147
Favori
194.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri
  • Kung fu Panda

Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri

• süper ot filminde herkez duvarda jamaica bayrağının yanında türk bayrağının olduğunu söylüyo bi en göremedim 50 kere izlememe rağmen
  • Güncelleme enfes olmuş, ellerine sağlık dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Güncelleme enfes olmuş, ellerine sağlık dostum.

Uğraştırdı ama. Güzel oldu. Teşekkür ederim :)
  • Ben bu başlığı ilk kez görüyorum yahu

İlk sayfaya bakabildim sadece biraz. Bilmiyorum listenizde var mı;

The Crow filminin birincisinde, serseri çetesinden biri bir Türk marketine giriyordu, arkadan "parmağında yüzükler, kolunda bilezikler" müziği geliyor.

Bir de, 4 tane uzaylının, insan kılığında bir evde yaşamaya başlamalarını anlatan bir dizi vardı. Aralarındaki en yaşlı olanı, Türkçe bir cümle söylemişti bir bölümde, hiç unutmam o sahneyi, şok olmuştum

• Zaten ilk sayfaya bakman yeterli olur dostum. Tümü ilk sayfaya alındı arkadas tarafından...
  • müthiş bir çalışma olmuş
  • The Godfather daki Türk lakaplı uyuşturucu işinden bi adam vardı.
    Don Vito yu vurduruyordu...

terst adamdı
  • chuck dizisinde bir bölümde kadın 4-5 dilde merhaba diyordu. Türkçe de merhaba demişti
  • Lost Dizisinde Benjamin Lines karakteri araplara türkçe biliyor musunuz dedi (türkçe olarak söyledi)
    Buhar Deneyi filminde de Türk hamamı olan oteller araştırılıyordu. Film hemen hemen baştan sona hamamda geçiyo (gerilim filmi)
  • Bahsettiğim dizinin adı 3rd Rock From The Sun'mış.. Ama ne kadar arasam da Türkçe sahneyi bulamadım.
  • az önce TV'de gördüm. Jack Hunter Kayıp Hazine filmi var ve oyunculardan biri Mehmet Polat
  • Bugün Nurse Jackie dizisini izlerken farkettim dizinin 9. bölümünde beyin ölümü gerçekleşmiş bir hasta geliyordu hastaneye ve o sırada jackie'de kimliğini öğrenebilmek için hastanın cebinden çıkardığı şeylere bakarken peta nın kartını görüyor ve orda sanırım o petaya üye olan ülkelerin bayrakları var. Türkiye'de bayrağı olan ülkelerden biri.

Bu da videosu:

watch?v=jfVkt2ua2cU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 17 Ağustos 2009; 23:28:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Laxori

az önce TV'de gördüm. Jack Hunter Kayıp Hazine filmi var ve oyunculardan biri Mehmet Polat

O film araplarla falan alakalı. Tarık falan da vardı. Ama araptı hepsi. Türk değildi galiba.
  •  Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri
  • harikasın valla çok iyi bir arşiv cidden hoş ve anlamlı geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

vay be...
  • How i met your mother da bi bölümde hatırlamıyorum bölümü.Robin Türk lezbiyenlere benziyorum demişti.
  • Buffy Vampir avcısınının son bölümlerinde

Dilsiz keşişi Türkçe büyüyle konuşturuyorlardı

Şöyle bişiydi

Dilsin adam dilsiz adam söyle bana devamıda vardı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.