Haha bu resmi ben çekmiştim , kızın poposuna bakıyodu adam hatta
Bu arada film yapoyosun dogru durust yap benımde gozume çarpmıştı rusya türkiye sınırı
the mumy diye bir çizgi film vardı büyük kısmı mısırda ve ingilterede geçiyordu ama 1 bölümde türkiyede bir madende geçiyordu
Yazıldı mı bilmiyorum ama yazıldıysa affola.
Başrollerde Samuel L. Jackson ve Eugene Levy nin oynadığı (2005) tarihli "The Man" (Adamım) adlı sinema filminde Eugene Levy'nin canlandırdığı karakter Andy Fiddler yanlış hatırlamıyorsam İstanbul'a halı satın almaya ya da halı kaçakçılığı yapmaya gelmişti. Elimde filmin kopyası olmadığı için fazla emin değilim...
Hindi koymadıklarına dua edelim
quote:
Orijinalden alıntı: Yigit`
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Gi Joe Rise of Cobra
Orijinalden alıntı: OnuR Turkish N.A.T.O. General - Duncan Bravo
Türk diye ya arap ya hintli koyulur Türk koyulcak değildi ya!
taken (96 saat) filminden, ilk mesajda göremedim
yazılmışmı bakmadım ama star trek sonunda isimlerin yazdığı yerde türk vardı ismini not almıştım ama o kağıdıda çöpe attım sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: SaatciSylar
Var aslında ilk mesajda. Ama filmin ismi yazmıyor. İtimat yazıyor. Ctrl+F yazıp "itimat" aratınca çıkıyor. Bi ara tekrar bi düzenleme daha yapmam lazım ilk mesaja
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Orijinalden alıntı: SaatciSylar
Var aslında ilk mesajda. Ama filmin ismi yazmıyor. İtimat yazıyor. Ctrl+F yazıp "itimat" aratınca çıkıyor. Bi ara tekrar bi düzenleme daha yapmam lazım ilk mesaja
o değil de arkadaki şişe büyük EFE rakı değil mi ya ? ben ilk önce onu kastettin zannettim.
Prison Break'te geçen Erol Tabak abimizi herkes duymuştur heralde. bir de Baba filminin ilk serisinde Türk lâkaplı bi herif var, "Türkiye'de uyuşturucu işi yapıyormuş" diye bahsediyorlar.
International filminin sonu İstanbul'da geçiyor. hatta Haluk Bilginer de oynuyor.
Arabistanlı Lawrence filminin neredeyse tamamında Osmanlılar var. hatta bizim paşaların tipler tam Enver Paşa :)
Midnight Express'i zaten bilmeyen yoktur...
braniac var ya dickovery'de orda da Türk döneriyle ilgili bi konu vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: copela
Hiç rastlamadım hangi bölüm?
Düzenleme buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 6 Ağustos 2009; 1:24:30 >
quote:
Orijinalden alıntı: Yigit`
quote:
Orijinalden alıntı: copela
Hiç rastlamadım hangi bölüm?
Düzenleme buldum
Buda var ama benim bahsettiğim bu değil,üzerine en çok dökülen yicekle ilgili bişeydi sanırım S:
taşıyıcıdaki o müslüm gürses ismail yk hiç gözüme çarpmadı.
oha konuya bak helal valla
Güya ilk sayfayı güncelledik.
Gerçektende süper bir çalışma olmuş emeği geçen arkadaşlara teşekkürler azğım açık izledim hani transporterde felan olduğunu biliyordumda bladede felan + rep felan olsa verirdim yani
Teşekkürler arkadaşlar. Güzel bir konu oldu bence de.
How I Met Your Mother - S3E3
quote:
Orijinalden alıntı: seocu
How I Met Your Mother - S3E3
bununda ilk sayfada olması lazım.Önceden bakmadın galiba
Resimsiz şekilde varmış. Dikkatimi çekmemişti.
usual suspects filminde keyser soze var, hikaye bir efsanevi bir suçlunun hakkında..