Şimdi Ara

Yabancı medyanın gözü yerel seçimimizde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı medyanın yerel seçimimiz ile ne alıp veremediği var veya ne yapmayı planlıyorlar. Erdoğan hakkında "büyük ihtimal büyükşehirleri kaybedeceği seçim yaklaşıyor" diye bir haber yapılmış sanırım bir yerde okudum. Şuanda İmamoğlu'nun açıklamalarını yayınlıyorlar bunu Fox haberde gördüm. Fox herhangi bir tarsf belirtmeden gosterdi ama işkillendim doğal olarak.

Parti tutmuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aklındakini bize anlatabilseydin güzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdogan rusyaya ve araplara yakin bir politika izliyor onlarsa çin rusya iran kuzey kore venezuela derken yeni bir bloğun dogdugu dunyada Türkiyeyi kaybetmek istemiyorlar bu yuzden secimler cok önemli onlar içinde

Türkiye ciddi hatalar yapıyor halk daha da ciddi hatalar yapiyor medeniyetsiz ulkelere yaklasmak devleti otoriterlestiriyor halk rahat ve demokratik yasamak istiyorsa demokrasi elzem bati bloğu elzem

Birleşik krallıgin abden ayrildigi su donemde ab ordusu kurulmaya calisilirken Türkiye hepten kiymete bindi ve biz basimizdaki dis politikadan bi haber el kadar suriye yuzunden basimiza binbir corap gecmesine neden olan politikacilara hala yuzde 51.5 oy veriyoruz

Firsatlar surekli kactikca kaciyor Türkiye bu dönemde abye giremezse daha da giremez kutuplaşma sirasinda saf almayi yuz yillardir beceremiyoruz her sey basladiktan sonra olaya girmeye calisiyoruz bu da cogu zaman ise yaramiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.