Şimdi Ara

Yabancı sınırı geldiğinde kimler gönderilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Feghouli, Maicon, Rodrigues ve Ndiaye kalmalı sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap verenin ağzına kurek ile vururum ☺

• Fernando gitsin yani

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Fernando gitsin yani

5 kişi olacaksa o da kalmalı. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

quote:

Fernando gitsin yani

Mariano ne olacak hocam peki ? o da mı gitsin

• quote:

quote:

quote:

Fernando gitsin yani

Mariano ne olacak hocam peki ? o da mı gitsin

O da kalsın.

• Yerliler gonderilmeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gomis nolsun hocam. odamı işe yaramaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki muslera
  • Önce şunlar cevaplanmalı;

1. Yabancı sınırı gerçekten gelecek mi?

2. Yabancı sınırlaması gelirse kaç yabancı oynatılabilecek?

3. Bu sınır gelecekse hangi tarihte gelecek?

4. En önemlisi, bu kadar yatırımdan sonra gelecek yabancı sınırlaması kuralından doğacak zararı kim karşılayacak?
  • Muslera hariç hepsi gidebilir. (mevzuyu bilmeyen hemen coşmasın)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Önce şunlar cevaplanmalı;

1. Yabancı sınırı gerçekten gelecek mi?

2. Yabancı sınırlaması gelirse kaç yabancı oynatılabilecek?

3. Bu sınır gelecekse hangi tarihte gelecek?

4. En önemlisi, bu kadar yatırımdan sonra gelecek yabancı sınırlaması kuralından doğacak zararı kim karşılayacak?

1. Er ya da gec gelecek orasi kesin.

2. Büyük ihtimal ekstrem bir sekilde 5+3 olarak gelecek.

3. Büyük ihitimal 2019-2020 sezonu icin gelecek.

4. Tabii ki de kulüpler karsilayacak.

Olmasi gerekenler ise:

- Yabanci siniri getirirken kesinlikle yedek/sahada/tribünde ayrimi yapilmamali. Takim icinde yok yere pozitif ayrimcilik. Kadroda olan her oyuncu performansina göre sahaya cikar. Aldigin adami kadroya sokamamak dünyanin en sacma uygulamasi. Henüz kadroya giremeyecek genc yabanci yatirimi yapiyorsan zaten kiraya gönderirsin. Lig kalitesini üst düzeyde tutmak adina bence 8 yabanci olabilir. Bunun sakatligi, cezasi, formsuzlugu var. Ortalamada yari yariya Türk oyuncu oynayacagini düsünüyorum.

- Bu kural gelecekse ligdeki en uzun yabanci oyuncu sözlesmesine baz alinmali. Bu da büyük ihtimalle 4 sezon olur. Yani bugün aciklansa en erken 2021-2022 sezonu icinde gecerli olmali. Böylece kimsenin zarari karsilanmak zorunda olmaz. Ikinci ihtimal olarak en uzun yabanci kontratlarina sahip kulüp baz alinabilir. Yani "kural devreye girdigi anda" hicbir sözlesmenin feshedilmesi gerekmez. GS'yi baz alirsak bu 3 sezondur. Bu durumda 2020-2021 sezonu olabilir.

• muslera hariç hepsi gidebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

muslera hariç hepsi gidebilir

.

• quote:

quote:

.

o değil de haci sana bir şey itiraf edeyim mi, bu sezon muslera acayip derecede kötü hatta bence en kötü performanslı yabancımız diyebiliriz..

ters totem mi yapıyordun napıyordun bilmiyorum ama bence yine aynısı yap o dönemler musleranın performansı fena değildi bu önümüzdeki 7 haftalık periyotta birilerinin ekstra performans göstermesi gerek umarım muslera eski performansına döner.

• quote:

quote:

quote:

.

o değil de haci sana bir şey itiraf edeyim mi, bu sezon muslera acayip derecede kötü hatta bence en kötü performanslı yabancımız diyebiliriz..

ters totem mi yapıyordun napıyordun bilmiyorum ama bence yine aynısı yap o dönemler musleranın performansı fena değildi bu önümüzdeki 7 haftalık periyotta birilerinin ekstra performans göstermesi gerek umarım muslera eski performansına döner.

Beni anlayan biri çıktı sonuçta. Valla tebrik ederim.. Bir gif ile cevap vermek istiyorum.

/>

• İnsanlar bu tadı aldıktan sonra eski sistem gelirse ligi izlemeyi bırakır. Anadolu kulüpleri bile iyi kadro kurmaya başladı. Kural ilk geldiğinde bir anda bir değişim olmadı nedense ama bu sene özellikle çok güzel maçlar çıkıyor.

Zaten yabancı sınırı asıl problem değil. Kaç defa söyledim, gene söyleyeyim. Bu sistem çok mu güzel, değil. Bu sistem de gelirken kotalar konmalıydı. İlk 11'de en az 1 kendi altyapısında yetişen oyuncu oynamalı, 1 tane de Türkiye'de yetişen oyuncu oynamalı gibi. Kulüp toplam gelirinin belli bir yüzdesini altyapı harcaması olarak ayırmalı (yoksa TFF transfer yasağı koysun), altyapı hocaları eğitimli olmalı, ha bir de zemin konusu var (zemini düzeltmeyen takımın zemin giderinin 2 katını yayın gelirinden kes yarısına sen zemin yaptır diğer yarısını da zemini düzgün olan takımlara dağıt). 30 yaş üstü oyuncu kotası koy. Neyse liste uzar gider. Bunu benim önerilerimle yapmamalılar adam gibi bir futbol aklına danışıp yapmalılar. Çağır birkaç Alman, Fransız neyse kursun kurallarla bir sistem olsun bitsin. Denetimi de (harcama, zemin denetimi vs.) yabancı bir denetim firmasına bırak (TFF denetim yaparsa o iş yürümez).

Yine dramatik bir şekilde 5+3 falan gibi saçma bir sistem gelirse, kimse kusura bakmasın; ben bu ligi izlemem. Kimse de izlemez zaten şu futbolu gördükten sonra. Lig yeni yeni Fransa'larda falna yayınlanmaya başlanmış adamların yaptıklarına bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

İnsanlar bu tadı aldıktan sonra eski sistem gelirse ligi izlemeyi bırakır. Anadolu kulüpleri bile iyi kadro kurmaya başladı. Kural ilk geldiğinde bir anda bir değişim olmadı nedense ama bu sene özellikle çok güzel maçlar çıkıyor.

Zaten yabancı sınırı asıl problem değil. Kaç defa söyledim, gene söyleyeyim. Bu sistem çok mu güzel, değil. Bu sistem de gelirken kotalar konmalıydı. İlk 11'de en az 1 kendi altyapısında yetişen oyuncu oynamalı, 1 tane de Türkiye'de yetişen oyuncu oynamalı gibi. Kulüp toplam gelirinin belli bir yüzdesini altyapı harcaması olarak ayırmalı (yoksa TFF transfer yasağı koysun), altyapı hocaları eğitimli olmalı, ha bir de zemin konusu var (zemini düzeltmeyen takımın zemin giderinin 2 katını yayın gelirinden kes yarısına sen zemin yaptır diğer yarısını da zemini düzgün olan takımlara dağıt). 30 yaş üstü oyuncu kotası koy. Neyse liste uzar gider. Bunu benim önerilerimle yapmamalılar adam gibi bir futbol aklına danışıp yapmalılar. Çağır birkaç Alman, Fransız neyse kursun kurallarla bir sistem olsun bitsin. Denetimi de (harcama, zemin denetimi vs.) yabancı bir denetim firmasına bırak (TFF denetim yaparsa o iş yürümez).

Yine dramatik bir şekilde 5+3 falan gibi saçma bir sistem gelirse, kimse kusura bakmasın; ben bu ligi izlemem. Kimse de izlemez zaten şu futbolu gördükten sonra. Lig yeni yeni Fransa'larda falna yayınlanmaya başlanmış adamların yaptıklarına bak.

Herhalde yani şu saatten sonra kalkıp dandik yerlileri mi izleyeceğim. Oturup kendileri izlesinler. Alırım d-smart ingiltere ligi izlerim. Saatlerce dandik lig için zamanımı harcamam. Dünyaya kimse 2 kere gelmiyor.

• Yabanci siniri var zaten 14 yabanci siniri

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Yabanci siniri var zaten 14 yabanci siniri

Yabancılar gayet sakin. Ne siniri?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.