Şimdi Ara

Sürekli Yabancı ülkelerden aranıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
22.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugunlerde yabancı ülke numaralarından başım dertte.Son 24 saattir +370,+64,+381..gibi farklı ülkelerden aranıyorum.Turkcell'e vs. şikayet etsem işe yarar mı? Sizide arıyorlarmı? İnternet sitelerine tel. numaramıda yazmam kolay kolay.Geri de aramıyorum tl keser diye.Var mı bildiğiniz bir çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glikoz surubu -- 7 Nisan 2012; 23:34:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sürekli Yabancı Ülkelerden Aranıyorsanız İşte Nedeni

Günümüzde, sürekli yabancı ülkelerden arandığınızı fark ediyorsanız, bunun nedeni birkaç şey olabilir. İşte yabancı numaralardan aranmanızın en yaygın nedenlerinden bazıları:

• Spam aramaları: Dolandırıcılar ve telepazarlamacılar, otomatik çevirici sistemleri kullanarak yurtdışından rastgele numaralara arama yapabilirler. Bu aramalar genellikle robot sesli mesajlar veya istenmeyen teklifler içerir.
    • Sahtekarlık: Sahtekarlar, farklı ülkelerden gelen numaralar kullanarak kimlik avı veya dolandırıcılık yapmak için arayabilirler. Bu aramalar, hesabınıza erişmek, kişisel bilgilerinizi çalmak veya para talep etmek için tasarlanmıştır.
    • Uluslararası dolandırıcılık: Bazı yabancı dolandırıcılar, abartılı vaatlerle veya acil durumlardan bahsederek para sızdırmak için yurtdışından arayabilirler.
    • Hizmet sağlayıcılarının numara kiralaması: Mobil servis sağlayıcıları, farklı ülkelerden numaraları kiralayabilir ve bu numaralar müşterilerine uluslararası aramalar yapmak için kullanılabilir.
    • Bilinen numaralar: Yurtdışında yaşayan arkadaşlarınız, aileniz veya iş arkadaşlarınız arayabilir ve yabancı bir numara görünebilir.

Kendinizi Korumak:

Bu yabancı aramalardan kendinizi korumak için şu adımları atabilirsiniz:

• Bilinmeyen numaralardan gelen aramalara cevap vermeyin.
    • Tanımadığınız kişilerden gelen mesajlara veya e-postalara kişisel bilgilerinizi vermeyin.
    • Güvenilir olmayan web sitelerine veya uygulamalara kişisel bilgilerinizi girmeyin.
    • Mobil cihazınızdaki spam aramaları ve mesajları filtreleyen bir uygulama kullanın.
    • Şüpheli aramalarda yurtdışında yaşayan kişilerden geldiğini belirten uyarılara dikkat edin.
    • Sahtekarlık veya dolandırıcılık şüphesi varsa derhal yetkilileri bildirin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sen seçilmiş kişisin.Adım Garavel.Bul beni!
  • Dün arkadaşımı, bugün ise beni +385li bir numara aradı.

Geri dönmedik ama vardır bunun da bir hikayesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OO Adam Popi
  • Açmayın ve geri dönmeyin müşteri hizmetleri yardım eder mi bilmem ama bir bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lusscy

Dün arkadaşımı, bugün ise beni +385li bir numara aradı.

Geri dönmedik ama vardır bunun da bir hikayesi.

şeytan dürtüyo ara şunu kimmiş diye ama faturanın kabarık gelmesinden korkuyorum
  • sohbet etmek isteyen kızlar çıkıyo ülkesinden çıkabilmek için para istiyo falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forth Minor

Sen seçilmiş kişisin.Adım Garavel.Bul beni!

yaaaaaaaaaa ben yazacaktım.
  • Şaka bir yana,beni de 2-3 gün önce aradılar 385 falan daha önce bununla ilgili bir konu görmüştüm.Bu telefonları kesinlikle açmayın ve geri dönmeyin.
  • geri aramayın yüksek ücrete tabii fiyatlandırma yapılabilir. heleki faturalılar dikkat etsin. yasal olarak faturaya hiçbirşekilde itiraz edilemiyor. devlet ve operatörler çözüm bulamıyor. tek çare aranan kişinin cevap vermemesi yada varsa arayan numarayı bloke etme gibi bişey varsa yapın işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

geri aramayın yüksek ücrete tabii fiyatlandırma yapılabilir. heleki faturalılar dikkat etsin. yasal olarak faturaya hiçbirşekilde itiraz edilemiyor. devlet ve operatörler çözüm bulamıyor. tek çare aranan kişinin cevap vermemesi yada varsa arayan numarayı bloke etme gibi bişey varsa yapın işte.

Hocam peki numaramı biryerlerden mi buluyorlar yoksa sallamasyon mı arıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levopron

quote:

Orijinalden alıntı: DSM

geri aramayın yüksek ücrete tabii fiyatlandırma yapılabilir. heleki faturalılar dikkat etsin. yasal olarak faturaya hiçbirşekilde itiraz edilemiyor. devlet ve operatörler çözüm bulamıyor. tek çare aranan kişinin cevap vermemesi yada varsa arayan numarayı bloke etme gibi bişey varsa yapın işte.

Hocam peki numaramı biryerlerden mi buluyorlar yoksa sallamasyon mı arıyorlar?

numaralar çalınmış olabilir. satılmış olabilir. veya sallayarak seri şekilde girilmiş olabilir. ihtimaller çeşitli tek siz değilsiniz Türkiyedeki bütün numaralar ellerinde herkesi arıyorlar.
  • numaraları sallayarak buluyolar operatörler bişey yapamıyo ancak telefonun özelliği varsa engelleyebilirsin genelde normal yurtdışı ücreti uygulanıyo ama arayan bayanlar türkiyeye gelicem kalıcak yerim yok param yok vs. diyo sizinle msn de falan görüşmek istiyor kanmayın beyler para tuzağı bunlar
  • bunlar sinyalci sakın geri dönüş yapmayın çok kontörünüz gider,bulgaristan,yunanistan gibi ülkelerden arıyorlar amaç dolandırıcılık para isteme gelicem evlenicez ayakları işte duymuşsunuzdur.
  • Aç başak geç
  • Benide yurtiçinden birisi sürekli arıyor . Dün 3 kez aramış . Telefon uçak modunda olduğu için bana sadece aradığının bilgisi geliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

numaraları sallayarak buluyolar operatörler bişey yapamıyo ancak telefonun özelliği varsa engelleyebilirsin genelde normal yurtdışı ücreti uygulanıyo ama arayan bayanlar türkiyeye gelicem kalıcak yerim yok param yok vs. diyo sizinle msn de falan görüşmek istiyor kanmayın beyler para tuzağı bunlar
    Aynen. kafayı alıp kendine aşık edip para yollatığ engellitiyorlar. türkmen kızlarla konusuyorum bu aralar hep alayı aynı taktik takılıyor. dolar resmi atınca zaten

• 10 gundur surekli her gun aralıksız 1 veya 2 defa avrupa ulkelerinden ozellikle balkan ulkelerinden farklı numaralardan arıyorlar tam nedenini bilen var mıdır ? ne yapmak lazım ? bu sekilde aranan kişiler ne yaptı acaba ?

• Bende de aynı durum bir çözüm bulabildiniz mi

• nereye bulaştık ta arıyorlar acaba anlam veremiyorum, beni de son 1 hafta içinde +385, +382, +354, +370, +353, + 32, +49 ve +420'li ülkelerden aradılar bugün dayanamadım açtım güneydoğu şiveli biri "... bey mi bilmem ne kaydınız için arıyorum" diye sordu, yok dedim yanlış numara ama adımızı bile biliyorlar üçkaatçılar.

Numara engelledikçe yenileri türüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarumanjotun -- 3 Şubat 2021; 14:49:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.