Şimdi Ara

Yabancı sınırı kesinlikle gelmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En büyük 5 kulüpten ilk 11 e çok iyi topçular çıkar. Ancak kalkıp bunu 5 yada 6 ile sınırlarsanız nasılsa bize muhtaçlar diye yatarlar ve gelişmezler kulüplerde alt yapıya önem göstermez. Ancak 8 ile sınırlar isek yerlilerde istikrar çalışma gözlemlenir ve fiyatları da absürt olmaz. E yabancı ülkelerden çıkan topçulardan takviye ile çok iyi milli takımımız olur. Bjk fb gs ve 2-3 kulüp ilk 11 i oluşturamıyorlarsa nasıl güvenirim ben bu yare?

• troll galiba önemsemeyin.
  • Sen böyle şeylere kafa yorma evlat,bak okullar açılacak az kaldı defter kalem felan varsa bu tür eksiklerin bunlara kafa yor sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan855 -- 5 Eylül 2017; 17:51:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makul rakam haklısın.
  • tamam kes hadi
  • Esas yerli sınırı gelmeli 2 yerliden fazlası oynamamalı takımlarda zira kanser ilaçlarının ödenmesi devlet tarafından daha masraflı
  • 11+6 olacaksa gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan855

Sen böyle şeylere kafa yorma evlat,bak okullar açılacak az kaldı defter kalem felan varsa bu tür eksiklerin bunlara kafa yor sağlıcakla.

bunu tartışan emekliler de okullar açılınca bu söylemleri bırakacaklar neden kafa yoruyorsun o zaman? Okul biteli 7 sene oldu. Sen kendini ne sanıyorsun? sadece 3 oyuncu için kalkıp kimseye 5-6 milyon verilmez. ayrıca oyuncu yetiştirmemiz dünyaya açılan marka demektir. ama malesef ülke olarak öz güvenimiz yerlerde olduğu için en basit olayda bile görmediğimiz insana yat uyu okula git vs deniliyor.
  • bence 8 + 3 olmalı yani maksimumum 3 yerli oynatabilirsin diye. Bakalım o zaman Burak, sabri vs gibiler ferarrilere binebiliyorlar mı ?
  • tatava yapma, blokla geç
  • Yabancı sınırı gelsin diyeni direk blokluyorum. Zeka ırkçısıyım dayanamıyorum buy tiplere.
  • Algıcılara inanıp gerçekten sorunun bu olduğuna inanan gariban beyin fakiri türk vatandaşı örneği , yazık la sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Algıcılara inanıp gerçekten sorunun bu olduğuna inanan gariban beyin fakiri türk vatandaşı örneği , yazık la sana.

Ben bir şeyi 50 milyon ihtimalle hesaplayan bir insanım. Öncelikle Türk insanı nasıldır onu bir düşün!

Sınır 5-6 olursa yatarlar. Ancak sınırsız olursa yine yatarlar. Çünkü umut kalmaz. Bir insana umut pompalarsan birşey elde edemez. Ancak hiç umut bırakmaz isen yine yatarlar ve milli takımdan cacık olmaz. Ancak şöyle kapı aralarsan o insan çalışır. Ben bu konuyu sizin gibiler değil yetkililer okusun diye açtım. Ha diğer bir ihtimal sınır olmasın evet ve Gerçekten umut yada umutsuzluğu kaale almayıp sadece işini yapanlar çıksın böyle 11 adam çıkamaz mı? Çıkar. Ancak dediğim daha uygun bu topraklara. Ayrıca kesinlikle gelmeli derken milli takımı düşünüp aynı zamanda sizin gibi takımlara zarar olacağını bile bile ve bunu isteye isteye yazmadığı mı nereden biliyorsun? Ben salak mıyım? Ama madem gelecek bu 5-6 a değil 8-9 da kalsın diye ön ayak algı operasyonu yapıyorum belki? Nerede sizde o beyin gerçi. Siz buraya itiraz ettiniz diye kural kanun koycaklar demi?

• Yabancı sınırı yok ve takımda tolga oynayabiliyor. O zaman neden bir sınırlama olsun ki?
  • Blok olayı tavan yapacak bu yabancı kuralı saçmalığı yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: gryp2100

quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Algıcılara inanıp gerçekten sorunun bu olduğuna inanan gariban beyin fakiri türk vatandaşı örneği , yazık la sana.

Ben bir şeyi 50 milyon ihtimalle hesaplayan bir insanım. Öncelikle Türk insanı nasıldır onu bir düşün!

Sınır 5-6 olursa yatarlar. Ancak sınırsız olursa yine yatarlar. Çünkü umut kalmaz. Bir insana umut pompalarsan birşey elde edemez. Ancak hiç umut bırakmaz isen yine yatarlar ve milli takımdan cacık olmaz. Ancak şöyle kapı aralarsan o insan çalışır. Ben bu konuyu sizin gibiler değil yetkililer okusun diye açtım. Ha diğer bir ihtimal sınır olmasın evet ve Gerçekten umut yada umutsuzluğu kaale almayıp sadece işini yapanlar çıksın böyle 11 adam çıkamaz mı? Çıkar. Ancak dediğim daha uygun bu topraklara. Ayrıca kesinlikle gelmeli derken milli takımı düşünüp aynı zamanda sizin gibi takımlara zarar olacağını bile bile ve bunu isteye isteye yazmadığı mı nereden biliyorsun? Ben salak mıyım? Ama madem gelecek bu 5-6 a değil 8-9 da kalsın diye ön ayak algı operasyonu yapıyorum belki? Nerede sizde o beyin gerçi. Siz buraya itiraz ettiniz diye kural kanun koycaklar demi?

50 MİLYON İHTİMAL

• Forumda ergen sınırı olsun diyenler..
  • Olm su yabancı sınırını destekleyenler tek bir konuda birlessin. Ayrı ayrı konulara girip blok atması acayip ugrastırıyor. Şu tarz mesajlar görmek dahi istemiyorum. Ne cok meraklısınız asgari ücretle calısan babanızın parasını yata yata milyon kazanan heriflere yatırmaya.

Kazansınlar eyvallah fakat adam gibi oynasınlar.
  • Yabancı sınırı gelsinde ozan gibi çöpe 8m ver de mi?

• Daha 10 sene öncesine kadar 4 yabancı falan oynayabiliyordu. Hani nerede 60 yıllık tarihte devasa başarılar.

Futbol alimlerinin bile tamamı komple sınırsız olmalı diyor ki dünya da böyle bu iş.

Yabancı sınırı yüzünden hasbel kader avrupaya yolladığımız oyuncuları zorla, önüne çuvalla para döküp geri çağırıyor ve ya gitmesini engelliyorduk.

Takımlarımızın borç batağında olmasının sebebi bile bu sınırdı.

Milyonlar döküp alt seviye oyuncular ile oynayıp avrupalı rakipler ile mücadeleye uğraşıyorduk. Sonra yarı hatta 4te 1 maliyetimizdeki takımlara elenince aaaa nasıl olur diyorduk.

1 vereceğin adama 6, 7 veriyorsun, senin kadro bütçen şişirme, o bütçenin takımı değilsin ki.

Bu ülke futbolu sınır yüzünden kendi kendine kazık attı, kaynakları çöp etti yıllarca.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.