Şimdi Ara

Yabancı Ülkedeki LPG Montajındaki Fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    webde gezerken şöyle bir fotoğraf buldum ve fotoğrafdaki boğaz kelebeğine bağlanan montaj dikkatimi çekti. LPG montajı yapan ustalarıma danışmak istiyorum, boğaza bağlanan bu hortum ve hortum üzerindeki rolanti motoruna benzeyen parça ne işe yarar. böyle bir montaj ilk defa gördüm, Türkiye'de yapılıyorsa cahilliğime verin. Şimdiden cevaplayan ustalarıma teşekkür ediyorum.

• sıralı olmayan sistemler için kullanılan yöntemdir. ülkemizdede sıkça kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brainiac_x -- 23 Haziran 2009; 0:53:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brainiac_x

sıralı olmayan sistemler için kullanılan yöntemdir. ülkemizdede sıkça kullanılır.

cevabın için teşekkürler usta, resimdeki araç benim aracımla aynı farkı bendeki sıralı sistem. yani enjeksiyonlu araca sıralı sistem değilde sıralı olmayan bir sistem (tek nokta enjeksiyonlu? karbüratörlü?) bağlanabiliyormuş! Peki araca sıralı sistem veya sıralı olmayan sistem bağlatmayı neye göre belirliyoruz?

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyinaygun

quote:

Orjinalden alıntı: brainiac_x

sıralı olmayan sistemler için kullanılan yöntemdir. ülkemizdede sıkça kullanılır.

cevabın için teşekkürler usta, resimdeki araç benim aracımla aynı farkı bendeki sıralı sistem. yani enjeksiyonlu araca sıralı sistem değilde sıralı olmayan bir sistem (tek nokta enjeksiyonlu? karbüratörlü?) bağlanabiliyormuş! Peki araca sıralı sistem veya sıralı olmayan sistem bağlatmayı neye göre belirliyoruz?

araca sıralı sistem lpg uygulamak için aracın çok nokta enjektörlü olması gerekir. pek tasvip edilen bi durum olmasada çok nokta enjektörlü bir araca yine sıralı olmayan sistemde uygulanabilir fakat pek sağlıklı olduğu söylenemez... resimdeki araç sıralı sisteme uygun yani çok noktadan enjeksyonlu fakak sıralı olmayan sistem uygulanmış.

• Bilgilendirme için teşekkürler usta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.