Şimdi Ara

yabancı ulkeden ıpad getrsem turkıyede yasayacagım bır problem olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar suudı arabıstandan ıpad almayı dusunuyorum fakat daha onceden hıc yurt dısından urun almadım bu yuzden kafamda bır suru soru ısaretı var yardımcı olursanız cok memnun olurum (yasayacagım bır problem olurmu [garantı,pasaport]) gıbı Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3G li modellerden alırsanız pasaport kaydı lazım,sadece wi-fi lı modellerden alırsanız direk kullanabilirsiniz.Apple Store lardan alırsanız 1 yıl uluslararası garantisi olur,başka yerlerden alırsanız garanti ne olur bilmiyorum.
  • Anladım. bildiğim kadarıyla pasaport işletirsen 1 yıl uluslar arası garantisi olacaktır.. Peki modeller hakkında bi sorum olacak bilgin varsa çok sevinirim yeni Ipad yani (Ipad NEW) 2 modeli var biri görüntülü görüşme sağlana bilen (4g) diğeride görüntülü sohbet olmayan model bu 2 si arasında baska bir özellik farkı varmı (kusura bakmayın fazla arastıracak vaktim olmadığından dolayı net ortamında yardım istiyorum) İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim
  • ben geçen sene amerikadan 16gb wifi ipad 2 almıştım hala daha kullanıyorum.Bir sorun yok.Eğer 3g alacaksan pasaportta işletmen lazım bunu içinde ayrıca 100 tl ödersin.Wifi alırsan işletmeye gerek yok.Garanti olayında benm bildiğim Türkiyede geçerli değil.Yurtdışından aldığın cihazın garantisi Türkiyede geçmiyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: exesmall97

Anladım. bildiğim kadarıyla pasaport işletirsen 1 yıl uluslar arası garantisi olacaktır.. Peki modeller hakkında bi sorum olacak bilgin varsa çok sevinirim yeni Ipad yani (Ipad NEW) 2 modeli var biri görüntülü görüşme sağlana bilen (4g) diğeride görüntülü sohbet olmayan model bu 2 si arasında baska bir özellik farkı varmı (kusura bakmayın fazla arastıracak vaktim olmadığından dolayı net ortamında yardım istiyorum) İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim

GPS ve 4G hariç bir fark yok cihazlarda özellik olarak.
    iPhone'larda bir ara Arabistan'da satılanlarda Facetime yoktu galiba, bu cihazlarda da belki yoktur. Bilen birisinin yorum yapması sağlıklı olur.

• iPad garantisi geçiyor 1 yıl boyunca yurtdışından da getirsen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye arapça olur

• Benim Bildiğimde garanti olayı geçerli görüntülü görüstüğüm yok saten yorumlarınız için çok TEŞEKKÜR EDERİM fakat diğer arkadaslardanda yorum Bekliyorum Teşekkür ederim simdi de apple store den bakıyorumda Iphone 5 için 299 dolar yazıyo eğer öyleyse direk Iphone 5 alırım :) pek sanmıyorum fiyatının o olacağını türkiyeye giriste gümrükte gecirirler yine fiyatı da suan aklımda 3 secenek olustu 1) Ps 3 ama bilgisayarıda tv ye bağlarsan 2 kol alırsan aynı zevki yasatacağını düşünüyorum 2) Ipad çok heves yaptım fakat bunu yurt dısından geleceği için bir sürü soru işareti var aklımda 3) Iphone 5 içinde daha 1 ay once telefon aldım o yüzden kararsızım Beni yönlendirirseniz çok memnun olurum Çok teşekkür ederim...Klavye içinde cihaza format atsam düzelecektir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exesmall97 -- 5 Ekim 2012; 23:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

Klavye arapça olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.