Şimdi Ara

Yabancı ülkelerde asker olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ettiğim olaylardan biri ciddi ciddi, şimdi varsayalım ki ingiltereye gittik, askeriyeye başvurduk. İngiliz vatandaşı olmadığımız için direk ban mı yeriz yoksa vatandaşlığa geçmemiz mi istenir, kuzenim londrada yarı ingiliz vatandaşı askeriyeye kabul edilmiş ama, bunun anlamı bu kadar umursanmıyor sanırım. Bilgisi olan var mı ya?

• Sen simdi şöyle düşün önümüzdeki günlerde gittin ingiltereye yaptın askerliğini ondan sonra gittin amerikaya, tüm avrupa ülkelerinde askerlik yaptın hani mantıklı geliyormu sana bu ?
  • İngiltereyi bilmiyorum ama ya amerikada ya greencard gerekiyo yada çifte vatandaşlık eğer sağlık meslek lisesi veya doktorsan vatandaşı olmadanda alıyolar girsen bile paralı askerlik yapıyosun amerikan ordusunda vatan millet sakarya gibi bi anlayış yok
  • demonspeople kullanıcısına yanıt
    Hocam merak ettiğim olay şu, okulu bitirdim diyelim ki ingiltereye gidip askeriyeye orduya başvurmak istesem, bu adamlar çifte vatandaşlık isteyecek, çifte vatandaşlık alma koşulları da uymuyor bana 5 yıl ikamet etmemi ve oturma iznim olmasını istiyorlar. Diyorum ki direk orduya girsem bu adamlar bana çifte vatandaşlık verirler mi orduda olduğum için? Ve orduda kalabilir miyim?
  • amerika için sana yardımcı olabilirim.
    sana özet geçiyorum, yeşil kart sahibi olman şart !
    yeşil kartın çıktı diyelim, yada şöyle başa alalım. internetten us gov uzantılı green card başvurusu yaptın, gerekli işlemler tamam. aylar sonra baktın kazanmışsın,
    herşeyini ayarladın. gittin, öncelikle yazılı sözlü ders-mülakat oluyor. 6 tane soru var. amerika tarihi amerika başkanları vs, 5 tanesini bilmen " şart " bilirsen kart anında sende vın.
    diyelim herşeyi geçtin, biraz takıldın oralarda eş dost çevre yaptın. sonra gidiyorsun ya ordu yada donanma ( navy - ) donanma yani marines-navy direk başbakanlığa bağlı. recon birlikleri özel birlikler, max 24 yaş sınırı var.
    ordu yani army 32 yaşa kadar. toefl tarzı yazılı sınav var, matematik sınavları vs vs. sonra yüz yüze mülakat, onaylarlarsa direk askersin. türkçe bilmen müthiş artı, %90 afganistana gideceksin. 4 yıllık kontrat ile er rütbesiyle yaklaşık 3 bin dolar civarı maaşın var. o parayı harcayacak yer olmadığı için orada paranı bankada tutarsın. 4 yıl sonra veteran olarak bitirirsen ölmeden dönme oranın %50- 60 diyelim, ayrıca madalyalarında varsa iyi iş bulursun. ayrıca şöylede olabilir yeşil kart cıktığı an oraya gittiğin gibi orduya kayıt olabilirsin bu sefer 2 yada 3 yıldada çıkma durumu var. orduda olan türkler söyledi, diğer bilgileri yine orduda olan bir türk tanıdık söyledi. pek ayrıntı vermiyorlar internet üzerinden. ama sen önce green card hallet, sigorta - bankada gösterecek sağlam para vs. illa gidip orada savaşacam diye birşey yok. türkçe bildiğin için tercuman bile olabilirsin. merak ettiğin birşey varsa pm yolla
    edit : ne yapaksın kraliyet kuvvetlerini ? johhnyler varken kraliyet ordusu çok disiplinlidir. amerikan ordusunda arkadaşlık ve eğlence üst safhada. kısacası brotherhood.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoapGhost -- 1 Temmuz 2014; 10:56:04 >

• SoapGhost kullanıcısına yanıt
    Hocam pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.