Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaynak olsa da dindar bir doktorun uydurmasıdır. Öyle şey olur mu ya. Böyle bir arastırma yapmak isteyen bilim adamına gülerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha götünü silmeyi bilmeyen adamlar var forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucra

meşhur muhalif heisenberg de geldi bir işi de muhalif olmamak için yap resmen muhalif olmak batı özentisi olmak için arkam pis geziyorum dedi

O mesajdan onu mu anladın çomar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu niye bu kadar uzadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

tokalasmayi sol elinle mi yapiyorsun???? egitim sart!!!!

bu isin araplikla ne alakasi var? bilim bile kanitladi bunu. sol elin urettigi ter mikrobu daha kolay olduruyor. o yuzden dinimizde sol elle yemek yenmez taharetlenildigi icin.

Kaynak var mı kaynak akit'in bunları biliyor musunuz tarzı haberi olmasın da

ne akit i kardas git arastir. bilimsel makale oku biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertuğrulgazi46

filmin ismi Mars değil, Marslı yanlış yazmışım
    Filmin Fragmanı :https://www.youtube.com/watch?v=KxLcajENM1M

Merci beaucoup Monsieur bonsoir

• Ben elime mok gelmesin diye 3-4 kat peçete yaparım , peçeteyi ıslatır kıcımı silerim o şekilde kaba psiliği alırım sonra aynı şekilde kuru peçeteyle siler kalkarım , hergün de duş alan biriyim kimsede kokuyorsun demedi. Elini direkt moka sürmek ne ıykkk

• Frenk taklitçisi taharetsizler toplanmış gene
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Tek olmadığımı görmek güzel. Abi peçetesiz olur mu 1-2 damla kalsa bile dona düşüyor ben çok fena rahatsız oluyorum bu yüzden peçeteyle siliyorum ucunu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

tokalasmayi sol elinle mi yapiyorsun???? egitim sart!!!!

bu isin araplikla ne alakasi var? bilim bile kanitladi bunu. sol elin urettigi ter mikrobu daha kolay olduruyor. o yuzden dinimizde sol elle yemek yenmez taharetlenildigi icin.

Kaynak var mı kaynak akit'in bunları biliyor musunuz tarzı haberi olmasın da

ne akit i kardas git arastir. bilimsel makale oku biraz

Billur mu geçiyosun lan poponden '' bilimsel bilgi '' uydurup benim kanıtlamamı bekliyorsun?

• Yahu tuvalet kağıdıyla al kabasını sonrasında ver taziği kurula bitsin.Elinle götünü bokunu kurcalamak ne ya?? Elinin kenarıyla darbe vurma durumu filan.. Sabah işini gör gir duşuna bu kadar. Onun dışında gün içersinde osurdun sanki gaz filtreden geçiyo hiç mikrop bulaşmıyo donuna ya.Bazı yorumlar ibretlik konuyu zevkle takip ediyorum
  • Bütün DH'nin moku burada toplanacak. DH'yi mok basacak.

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

Batı bizi kıskanıyor!

Aklı sıra küçük ergen doğuyla alay ediyor
  • Temiz olduğunu iddia eden müslüman milleti gibi duş almadan leş gibi günlerce ortalıkta gezmiyorlar çünkü kaptınız mı olayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 27 Aralık 2016; 21:39:38 >
  • Her gun dus alan lakin taharetsiz dolanan bir kiz arkadasiniz olurda dus almadan yataginiza girerse:

Iste o zaman gelin buraya yazin
  • Şunu iyi anlayın, hijyen toplum olarak hastalıkların yayılmasında %90 oranında etki yaratmaktadır. Bu konuyla bağımsız olarak el yıkama alışkanlığınızı arttırın. Kendinize ve karşınızdakine karşı olan saygınızı; tıpkı ülkenize olan saygınızı belli etmek için yere tükürmediğiniz, çöp atmadığınız şekilde, ellerinizi sık sık yıkayarak gösterin. Hani burada bazı şeylere elimizi sürmek istemememize çocukluk olarak bakılmış ya o açıdan söylüyorum... Hijyen insanın kendisine ve karşısındakine olan saygısıdır. Bunu hep hatırlayın.

Gelelim konuyla alakalı görüşüme. Bu mesaj büyük ihtimal toplasanız 1-2 kişi tarafından ya okunur ya okunmaz. O yüzden detaya girmeyeceğim...

Eğer elinizi bir şeylere sürdükten sonra hijyeninizi tazelemek için sabuna, suya güveniyorsanız; elinizi sürmeden o işi yapmak için bir tuvalet kağıdına da güvenebilir olmalısınız. Hayır bunun neyini açıklayayım o da garip, elini nasıl ıslatıyorsan tuvalet kağıdını 5 kat sararsın, öyle ıslatırsın. 21. yüzyılda, milletin uzayda bile bu işi bir şekilde halletiğini düşünün sizce bir kağıda muhalefet olmak ne kadar mantıklı?

• bu boktan konu bile tutmuş.
  • Hala tuvalet kagıdı girmeyen evler var demek
  • Peçeteyle kabası alınır

Eski üsül güzelce dübüre masaj yapılır pislik alınır

Sabunla yıkanır

Peçeteyle kurulanır

Bu arada ben Tuvalette ister avm ister evde

Donları çıkarım kilodu dahil şıçarım en az 20 dk

Çoğuzaman telefon ve laptop ile şıçarken film izlerim

Telefonsuz sıçmam sonra kilodu değiştirim evdeysem her mıçtıktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Bütün DH'nin moku burada toplanacak. DH'yi mok basacak.

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor

Ulan gece gece güldürdün

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.