Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum babadan oğula nesilmisiniz bir bitmediniz. Bunlar hep dış mihrakların oyunu toplumu başkalaştırma numaraları bunlar. Böl ve yönet taktikleri bunlar. Konuyu açanda kesin fetöcudur. Hüloooooooo. Reise selam çok yaşa uzun adam yolundayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi-Ay

Sayın DH üyeleri bu kadar bu konuyu tartışmışken şu konuyada bi açıklık getirseniz cidden merak ediyorum.

Ne kadar sallarsan salla donuna düşer son damla derler

Küçük ihtiyacınızı yaparken bu sorunu nasıl hallediyorsunuz?

Uzvunuzu tuvalet kağıdı ile sarın ve uç kısmı da geriye doğru kıvırın & paketleyin, Tampon yapın yani...
    40 Adım sonra atabilirsiniz artık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 27 Aralık 2016; 19:46:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

quote:

Sayın DH üyeleri bu kadar bu konuyu tartışmışken şu konuyada bi açıklık getirseniz cidden merak ediyorum.

Ne kadar sallarsan salla donuna düşer son damla derler

Küçük ihtiyacınızı yaparken bu sorunu nasıl hallediyorsunuz?

cidden bu konuyu bende yaşıyorum hele o sidiğin değdiği nokta bir süre sonra kaşınıyor o durumu bende yaşıyorum başka yaşayan varmı yeni konu filanmı açsak bizde

Konu çok b*ka sardı Azcık mevzuyu değiştirelim ama cidden merak konusu esas tartışılması gereken budur eminim çok yaratıcı fikirler çıkacak

Peceteyle silin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İtalya'da ikinci klozette dus yapmak icin demissiniz de klozetin icinde dus nasil yapiliyor hocam

• ulan ne pislik adamlar varmış lan şu dünyada.olum peçeteyle mi siliyorsunuz sadece.pislik herifler.alaturka tuvalette yaptığım yöntemi anlatıyorum beyler %10000 çalışıyor.

1-maşrapayı tuvalet musluğunun altına sinsice yaklaştırıyorsunuz.
    2-kıçınızdan avucunuzla(peçeteyle değil burası önemli) bok parçasını alıp musluğun altına tutuyorsunuz.ve bok maşrapanın içine doğru düşüyor.böyle bir kaç tekrarla temizlemiş oluyorsunuz ama acele etmeniz lazım çünkü suyu çok açmışsanız bok maşrapadan taşıyor.
    3-son olarak maşrapanın içindeki boklu suyu bokun temizlenmesi için tuvalete döküyorsunuz.
    4-daha sonra tuvaletten çıkıp elinizi sadece suyla yıkıyorsunuzu
    5-gün boyu eliniz ekşimiş bok kokuyor beyler bu kokuyu seven bi tek ben miyim?
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    kim onlar çabuk söyle ifşa ettim lan seni ordakilere söyliycem seni
  • filmin ismi Mars değil, Marslı yanlış yazmışım
    Filmin Fragmanı :https://www.youtube.com/watch?v=KxLcajENM1M
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Hasta olmuyoruz ve mutluyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Beyler ya aklınız almıyor ya da yaşınız ufak.

Suyla taharet alınır. Elinle makat bölgesini iyice temizlersin. Sonra elini sabunla güzelce yıkarsın. Olay budur yani. ASIL TEMİZLİK BUDUR. İşin doğrusu budur. Bunda utanılacak bir şey yok.

Sadece peçeteyle o işi gören adamın kıçında kurt yuva yapar.

Ortadoğu ülkesi olduğumuz bu mesaja gelen 400'e yakın artıdan belli.

• konuyu galiba gündemden kaldırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitkinronin

ulan ne pislik adamlar varmış lan şu dünyada.olum peçeteyle mi siliyorsunuz sadece.pislik herifler.alaturka tuvalette yaptığım yöntemi anlatıyorum beyler %10000 çalışıyor.

1-maşrapayı tuvalet musluğunun altına sinsice yaklaştırıyorsunuz.
    2-kıçınızdan avucunuzla(peçeteyle değil burası önemli) bok parçasını alıp musluğun altına tutuyorsunuz.ve bok maşrapanın içine doğru düşüyor.böyle bir kaç tekrarla temizlemiş oluyorsunuz ama acele etmeniz lazım çünkü suyu çok açmışsanız bok maşrapadan taşıyor.
    3-son olarak maşrapanın içindeki boklu suyu bokun temizlenmesi için tuvalete döküyorsunuz.
    4-daha sonra tuvaletten çıkıp elinizi sadece suyla yıkıyorsunuzu
    5-gün boyu eliniz ekşimiş bok kokuyor beyler bu kokuyu seven bi tek ben miyim?

Anlattıklarını hayal edince bastım kahkayı

• Adamlar bizim gibi gecenin 3'ünde 3 çeyrek kokoreç gömmedikleri için kakaları da kılçıksız çıkıyor..
  • KONU MOK KOKUYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Beyler ya aklınız almıyor ya da yaşınız ufak.

Suyla taharet alınır. Elinle makat bölgesini iyice temizlersin. Sonra elini sabunla güzelce yıkarsın. Olay budur yani. ASIL TEMİZLİK BUDUR. İşin doğrusu budur. Bunda utanılacak bir şey yok.

Sadece peçeteyle o işi gören adamın kıçında kurt yuva yapar.

Ortadoğu ülkesi olduğumuz bu mesaja gelen 400'e yakın artıdan belli.

Temizliğin ortadoğusu filan mı var?

Temizlikten haberi olmayan insanlar konuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 27 Aralık 2016; 20:42:09 >
  • _K_A_İ_N_ kullanıcısına yanıt
  • Dalga geçilmiş ama bence önemli bir konu. Amerikada work and travel esnasında öğretmen bir çiftin evinde 2,5 ay kadar kalmıştım. Çamaşır makinasına atarken görmüştüm iç çamaşırları midem bulandı resmen.Her gün duş almaya çalıştıkları için koku hissedilmiyor fakat 3-4 gün duş almasalar koku direk fark ediliyor. Mesela balıkcı tekneleri vardı. 5-6 gün denize gidiyorlardı geldiklerinde kokudan yanlarına yaklaşılmıyordu. Koku balık kokusu değildi, doğrudan konuda bahsedilen kokuydu.
    Böyle bir konuda hala su kullanmamaları gerçekten enterasan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 27 Aralık 2016; 20:48:38 >
  • Elim boklu gezip insanlarla tokalaşacağıma,yüzüme gözüme sürüp yemek yiyeceğime götüm boklu gezerim lan kimene.Kaldı ki en az 6-7 kez ıslak ve kuru tuvalet kağıdı ile üstünden geçiyorum iyice siliyorum.Ben temiz olduğuna eminim ki kaldı ki temiz olmasa bile makatım sürekli kullandığım bir organım değil.Elim boklu kalacağına götüm kalsın QQ
  • Mavi-Ay kullanıcısına yanıt
    Kagıt havlu, selpak ya da tuvalet kagıdı kullanıyorum. Pisuarlarda benden baska kullanan görmedim daha. (is yerinde ya da umumi tuvaletlere avcumda bunlardan biriyle giderim sonra da çöpe atarım daha pisuar kullanan kimsede görmedim böyle bir şey)

• meşhur muhalif heisenberg de geldi bir işi de muhalif olmamak için yap resmen muhalif olmak batı özentisi olmak için arkam pis geziyorum dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

tokalasmayi sol elinle mi yapiyorsun???? egitim sart!!!!

bu isin araplikla ne alakasi var? bilim bile kanitladi bunu. sol elin urettigi ter mikrobu daha kolay olduruyor. o yuzden dinimizde sol elle yemek yenmez taharetlenildigi icin.

Kaynak var mı kaynak akit'in bunları biliyor musunuz tarzı haberi olmasın da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.