Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birileri de çıkıp diyor ki bu milletin bir tek Totosu mu kaldı konuşulacak. Evet insanın 3 temel görevi var. Yemek, içmek- tuvalet- birde üreme....
    Asıl konuşulması gereken bu Türkiye'de bütün umumi tuvaletleri pislik götürüyor, bir tek benzin istasyonları ve AVM şerde biraz düzeldi. Camilerin tuvaletleri bile rezalet. Bunu konuşmaya konuşmaya kokan bir millet olduk. Bir de salgın hastalık falan olsa ayvayı yedik. Daha hala toplumun % 70 i en fazla haftada bir yıkanıyor. Asıl bu konuyu konuşmamız gerekiyor. İlk önce çocuklarımıza doğrusunu öğretmek gerekiyor.
    Ama konuyu b*ktan bir konu olarak görenler kimsenin elini sıkmayın kardeşim kendi mikrobumuzun bari etrafa yaymayın!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtalyanların özel klozet gibi bir musluk sistemi var taharet için hiç yok felan demeyin
  • Benim gözlemlediğim her sabah sıçıp duş alıyorlar
  • En azından eller bu şekilde iyice yıkanmalıdır. En az 1-2 dk. Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
  • Bazı arkadaşların sigara içtikten sonra da ağızlarını yıkaması lazım. Bildiğin lağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

tokalasmayi sol elinle mi yapiyorsun???? egitim sart!!!!

bu isin araplikla ne alakasi var? bilim bile kanitladi bunu. sol elin urettigi ter mikrobu daha kolay olduruyor. o yuzden dinimizde sol elle yemek yenmez taharetlenildigi icin.

bazı yerlerde taharetin vanası solda suyun ivmesini kontrol altında tutabilmek içinde elinin hep vanada kalması gerekiyor.

• Bir küçük kesinti : Gerçekte 3 tarafımız deniz be bir iç denizimiz ( marmara ) var ama gel gör yüzme bilme oranı Denizi olmayan Belçika'dan daha az... Yani teoride pis kokulması düşünebilir ama Kişisel temizliğin muslukla alakası yok...
  • Biri video cekip anlatmali :)))
  • Ben yapıyorum sonra donu çekip çıkıyorum ohh mis eller tertemiz oluyor napıyım popoyu popoyla mı tokalaşıp yemek yiyorum.
  • Müslüman olduklarini soyleyen iş arkadaslarim var namaz falan kilioz diyor

Ama magazada kimse yanlarına yaklasmiyor leş gibi kokuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klozet pisliktir bana göre.

Alaturka tuvalet var

Kakam biter tuvalet kagidiyla temizlerim ardindan hortumla popoma su tutar (asla temas yok)tuvalet kagidiyla durular elimi yikar giderim

Ben boyle ogrndim.

• fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Kdkdkdldkkdkdkdl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır konusu açılmışken temizlikten,

Yaz aylarında duş alın hergün lütfen toplu taşıma ahıra dönüyor(parfüm,kolanya) sigara içipte toplu taşımaya binmeyin lağıma dönüyor içerisi.
  • Sayın DH üyeleri bu kadar bu konuyu tartışmışken şu konuyada bi açıklık getirseniz cidden merak ediyorum.

Ne kadar sallarsan salla donuna düşer son damla derler

Küçük ihtiyacınızı yaparken bu sorunu nasıl hallediyorsunuz?

• El değdirmek

Elinin kenariyla darbe yurmak nedir ya.

Kimseyle selamlasmayacam

• Sonra kızlar neden donanımhabere uğramıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

El değdirmek

Elinin kenariyla darbe yurmak nedir ya.

Kimseyle selamlasmayacam

Leo kardeş sende bu mevzulara girdiysen vah halimize. Oscar aldı adam yav.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi-Ay

Sayın DH üyeleri bu kadar bu konuyu tartışmışken şu konuyada bi açıklık getirseniz cidden merak ediyorum.

cidden bu konuyu bende yaşıyorum hele o sidiğin değdiği nokta bir süre sonra kaşınıyor o durumu bende yaşıyorum başka yaşayan varmı yeni konu filanmı açsak bizde

• İnsan derin düşününce mevzu farklı noktalara gidiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi-Ay

Sayın DH üyeleri bu kadar bu konuyu tartışmışken şu konuyada bi açıklık getirseniz cidden merak ediyorum.

cidden bu konuyu bende yaşıyorum hele o sidiğin değdiği nokta bir süre sonra kaşınıyor o durumu bende yaşıyorum başka yaşayan varmı yeni konu filanmı açsak bizde

Konu çok b*ka sardı Azcık mevzuyu değiştirelim ama cidden merak konusu esas tartışılması gereken budur eminim çok yaratıcı fikirler çıkacak

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.