Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Islak mendil candır abi. Kuru peçete ile de olmaz, elle de olmaz o iş. İkisi de birbirinden pis, iğrenç. Zaten evinden başka yerde sıçmayan bir insanım sıkıntı yaşamadım hiç. Islak mendil + her sabah duş.
  • bu konu da her yıl açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Tras denen bir şey var. Jiletlemedikten sonra nasıl yıkarsan yıka kıllara takılır (dus altında hariç) Hatta tahminim odur ki bir sevgilim traşladığım için biseksuel olup olmadıgımı sordu. Olması gereken bu zaten.

yanlış etiketledin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

tokalasmayi sol elinle mi yapiyorsun???? egitim sart!!!!

bu isin araplikla ne alakasi var? bilim bile kanitladi bunu. sol elin urettigi ter mikrobu daha kolay olduruyor. o yuzden dinimizde sol elle yemek yenmez taharetlenildigi icin.

katılıyorum ayrıca adam üst mesajlarda diyorki ''650li yıllarda adamın biri pisliğini eliyle temizliyor'' demek kasttettiğin o adam o yılda işi çözmüş ama sene 2017 hala çözemeyenler var

• Yediğiniz bütün mevye ve sebze gübresini ne sanıyorsunuz siz ? Hayvan dışkısı kaliteli gübredir😄

Mars filminde adam yaşamak için arkadaşlarının dışkısını gübre olarak kullandı 😄

Sebze ve meyvede yemeyin oldu olacak
  • Böyle bk tan bir konu nasıl en popüler olabilir anlamıyorum sorunun cevabı ise basit yaz aylarında metrobüse ya da başka şehirde kalabalık olan bir hattaki otobüse binin ter kokusundan geçilmiyor avrupalıyı bırakalım da kendimizi düzeltelim önce
  • Asıl sorulması gereken soru yabancılarda teharet olmadıgı halde neden kokmadıklarıdır veya türklerde teharet oldugu halde neden koktukları.
  • Eliyle gotunun deligini su ile ovusturmak,sonra o eli ile cocugunun,karısının,sevgilisinin agzına dokunmak ,yemek yemek vs vs ve igrenc degil de,elin gavurunun tuvalet kagıdı ile makatını temizlemesi igrenc....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şayet "cennet" gercekten varsa,hurilerin alayı ve cennet hristiyanlara...Nurilerin tamamı ve cehennem de muslumanlara bilesiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
  • Yahu vallahi ne kadar pis adam varmış ülkede şimdi gördük.

Arkadaş temizlik imandan gelir,bok senin bokun zaten neyinden iğreniyorsun,kızların pembe sıctığına inanmak gibi bişi bu.Yıkarsın silersin sonrada elini güzelce yıkarsın,2 günde 1 de duşunu alıyorsan sıkıntı yok.

Gayette suyla temizlersin sonrada istersen peçete ile kurularsın olur biter. Her gün muntazam sıcmadığınıza göre,peçeteyle sürekli topak topak donunuzun içi peçete dolmuştur.

Bu kokma konusu ise ayrı bir konu,adamın dötünün temizliği ile ter kokmasını nasıl birleştirdiniz anlamış değilim.Siz her yabancının dötünü mü kokluyorsunuz da temiz olduğuna kanaat getirdiniz :) Bizim halkın pis kokmasının en büyük sebebi Deodorant'ın günah ve içinde alkol olduğunu uyduranların hurafeleri yüzünden.
    Türkiye'de hiç beklemediğiniz insanların zararlı veya günah-mekruh diye deodorant kullanmadığını görürsünüz.
    Eminim burada ahkam kesenlerin çoğuda pc başında sabahtan akşama kadar orasını burasını kaşıyıp,saçı komili sızma zeytinyağı gibi olmuş tipler kaynıyordur.

Bir de burada temizlenen Müslüman'ları beğenmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devoin -- 27 Aralık 2016; 17:10:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertuğrulgazi46

Yediğiniz bütün mevye ve sebze gübresini ne sanıyorsunuz siz ? Hayvan dışkısı kaliteli gübredir😄

Mars filminde adam yaşamak için arkadaşlarının dışkısını gübre olarak kullandı 😄

Sebze ve meyvede yemeyin oldu olacak

Film link atsana izleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuvalet kağıdı ile temizliyorum sonra açıyorum tazikli taharet musluğunu, tazikli suyu makata denk getirmeye çalışıyorum sonra bla bla....
    Kardeşim o tazikli suyun çarptığı yerdeki pislik direk aşağıya düşmüyor, teknik olarak açıklamak gerekirse "pislik" tazikli sudan aldığı momentumla sağa sola aşağıya yukarıya kontrolsüz bir biçimde her tarafa sıçrar. Etrafa sıçrayan bu pislikleri ne yapıyorsunuz??
  • Bu işte en iyi almanlardır, adamlar o kadar düzenliki her gün aynı saatte tuvalet yaparlar ve hemen duş alırlar, gerçek hijyen için duş yapmalısınız,

taharet bizler her gün duş almadığımız için yapılmış bir icattır, tuvalet kağıdıylada kalan suyu temizlersinizki su orada sıcakla birleşip mantar yapmasın, sadece peçeteyle silenlere göre taharetin daha temiz olduğu kesin, peçete ile temizlendikten sonra ister istemez bir artık mutlaka kalır, külottaki lekeler bundan oluşur,
    elinizi oraya götürmek istemeyenler ıslak mendil ile silebilir, hiç olmazsa kuru peçeteye göre daha az artık kalmış olur,

direkt suyun yerini hiçbirşey tutamaz, içinizden çıkan şey ilk başta mikropsuzdur hava ve oksijenle birleşince mikrop üretir, o yüzden ilk başta iyice temizlemeniz gerekir, elinizi değdirmeniz sizi kirletmez, fakat daha sonra mikrop ürememesi için elinizi iyice yıkayıp temizlemeniz gerekir,

• her sabah tahret musluğu olmadığı için, ihtiyaç giderdikten sonra mutlaka duşa girerim. eminim buradaki herkes böyle yapıyordur. türkiyede gördüğüm kadar insanlar pis kokmuyorlar. hatta pis kokan insan görmedim henüz. herkes kendine bakıyor. bulundukları ortamı belki pis bırakıyor olabilirler ama kendilerine ciddi anlamda iyi bakıyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 27 Aralık 2016; 17:25:50 >
  • İşte Türkiye'nin ve ne yazık ki içinde beraber yaşamak zorunda olduğumuz "güruhun" kısa bir özeti bu konu.

Ülke alev içerisinde, hergün bombalı terör eylemleri, büyükelçiye suikast, can çekişen bir ekonomi, Türk adına, şanına, şerefine yakışmayacak bir hale düşürülmüş Şanlı Türk Ordusu ve Mehmetçik...

Adamların tek derdi taharet musluğu...

Sizinle aynı havayı solumaya bile utanıyorum.
  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Kolayı var ülkeyi değiştirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Abi bu nedir kimsenin evinde alafranga tuvalet yok mu? Peçeteyle silmek elle dokunmak millet coşmuş. Alafranga tuvaletin taharet musluğu zaten tazyikli hiç elle dokunmanıza gerek yok isteyen denesin açsın sonra tuvalet kağıdıyla kurulasın ne pislik kalıyor ne de eliniz bir şeye değiyor.

Heh işte ulan bu kadar basit . Sabahtan beri bu yorumu arıyorum bu kadar ya ne kastınız . Musluk zaten pislik bırakmıyo gerekirse ıslak peçeteyle tekrar temizle , sonra bide kurula peçeteyle sonra bide elini iki üç kere yıka bitsin olay. Adam yazmış kuru peçeteyle kabasını al . Ne iğrençsiniz be abi
  • konuyu açan "bide" diye birşey duymamış,

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
  • Adam kalkmış gavurlar pis kokar diyor bunu diyen prenses gibi büyütülmüş herhalde hiç toplu taşımaya binmemiş o aracın içinin heleki yazın nasıl buram buram FARE ÖLÜSÜ gibi koktuğunu tecrübe edememiş.Pazardan pazara yıkanma kültürü olan bir milletiz biz kalkmış adam elin gavuruna laf ediyor kıçı kokuyor diyor.Hayır yani nasıl biliyorsa acaba gidip gavurların kıçını mı kokladı naptı nerden biliyorsa artık...

Taharet musluğuyla pisliği temizledikten sonra peçeteyle iyice temizliyorsunuz oluyor bitiyor işte yahu.Yok elini kıçına daldıranlar, yok sadece kuru peçeteyle silip kalkanlar...İğrençsiniz.Yazık aileniz tuvalet adabını öğretememiş size. Şimdi hastalıkların nasıl bu kadar çabuk yayıldığı ve toplu taşımanın BOK gibi koktuğunu daha iyi anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Aralık 2016; 17:37:47 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.