Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mohawknife -- 27 Aralık 2016; 17:35:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

tokalasmayi sol elinle mi yapiyorsun???? egitim sart!!!!

bu isin araplikla ne alakasi var? bilim bile kanitladi bunu. sol elin urettigi ter mikrobu daha kolay olduruyor. o yuzden dinimizde sol elle yemek yenmez taharetlenildigi icin.

Sol el mikrobu sağ elden daha iyi öldürüyor he mi. Bir de bilim kanıtlamış. Hangi bilim kanıtlamış bunu anca taharete bilimsel kılıf uydurmak isteyen bir doktorun uydurmasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Senin gibi taharet musluğu derdine düşmüş adamlara bırakalım vatan toprağını evet çok mantıklı.

• Herkes biraz içine etmiş.. Konuşulacak Her şey bitti milletin g.. mu kaldi.
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    iyice islattiktan sonra siliyorum hocam.
  • Maksimum hijyen için en doğru yöntem;

1.AŞAMA: Ele kalınca tuvalet kağıdı sarılır, her silmede kağıt aşağı salınacak şekilde döndüre döndüre bok temizlenir. Yani, kağıdı malum bölgeden bir kere geçirdin mi, avucunun içinde döndür ki boklu kısım aşağıya tuvalet deliğine doğru sarksın ve temiz kısım yukarı gelsin. Kağıdı bu şekilde aşağı sala sala malum bölgeyi sil. Tuvalet kağıdına bok bulaşmadığı görüldüğü vakit 2. aşamaya geçilir. Son silmede bok görülmüşse, ele biraz daha kağıt sarılır ve kağıtta bok görülmeyene kadar silme işlemi devam ettirilir.

2.AŞAMA: Artık, ele bok bulaşmayacağı için, avuç içi yardımıyla malum bölgeye şap şap bol su vurularak yıkanır. (Çok sıçratmadan)

3.AŞAMA: Kış aylarında hasta olmamak için, tuvalet kağıdı tıpkı 1. aşamadaki gibi ele sarılıp malum bölge kurulama yapılır. Yazın kurulamaya gerek yok.

4.AŞAMA: Bilekleri, parmak aralarını ve tırnak önlerinide kapsayacak şekilde eller sabunla yıkanır ve durulanır. Ardından bir kez daha aynı şekilde yıkanır ve durulanır. Varsa kolonya ile ekstra hijyen sağlanır.

Böylece, sıfır bok temasıyla maksimum hijyen sağlanmış olur.

Kendimi bildim bileli bu şekilde yapıyorum. Ailem böyle öğretti.

Yaşa, taşa, ...a oturmayın. Kalın sağlıcakla.

• El değdirmemin hiçbir anlamı yok. Pislikten başka birşey değil su ve peçeteyle mümkün olduğunca el değmeden yapılmalı
  • Başka işimiz gücümüz kalmadı başka milletlerin götü ile ugraşıyoruz şurda yazık ölmüş buralar.
  • Burada şöyle yapıyom, böyle nasıl yapıyorsunuz diyenleri hele bi askere gidin neler ile karşılacaksınız haberiniz yok
  • Acarsın tazikli suyu hedefi sabitlersin o kaba pislik gider, sonra alırsın peçeteyi bi güzel silersin peçeteye bok gelmedigini görüncede işlem biter, isteyen ekstra olarak peçeteyı ıslatabilir ya da sabun sıkıp silebilir son kez.

Sizin o boklu ellerinizle tokalaşmadım umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamingLight kullanıcısına yanıt
    Bok kokusu 24 saat sonra mı yayılıyor? Ne saçma bir mantık. Haftada iki kere yıkanan adam, götünde bokuyla gezenden iyidir.

• Kurulama mühim bi olay yalniz, pişik olursunuz sonra
  • parfüm diye birşey var oolum çeşit çeşit evet geneli pis bizzat gördüm ben erasmusta yani malesef kızlarda bile en şatafatlı bir içim su olanlar bile insan gerçekten hayret ediyor makyaj parfüm sadece maske gibi iç dünyasına bakınca insan durup bir düşünüyor değer mi aslında hayal ettiklerimiz umduklarımız arzuladığımız kız kadın neyse gerçekten yakından bakınca tiksinme yaratmıyor değil
  • apokhan kullanıcısına yanıt
    Ben arabım ama böyle bir şey duymadım. Hala elle temizlenir yok sol elle yemek yenmez diyorsunuz. Sol elle yemek yenmez niye deniyor acaba bir düşünün? Kafanız hala 2 bin yıl öncesinde kalmış. O zaman böyle doğru düzgün temizleyebilmek için araç mı var? Doğru düzgün kaşık çatal mı var herkes eliyle yiyor. Sen hala dinimiz sol elle yemeyi yasaklıyor diyorsun. Ulan hala mı elle yiyorsunuz?

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    hocam siz kendinizi yormayın iş annede bitiyor artık annelerimiz babalar gibi çalışıyor. çocuklarına zaman ayırıp terbiye ve ahlak ögretecegi yerde daha iyi egitim alması için para biriktiriyor bundan dolayı diplama işe yaramıyor edep ahlak olmadıktan sonra saygılar
  • Avrupali olarak ne yapiyor hemserilerim anlatayim.

Almanyada Her tuvalette, klozette cozulebilen islak mendil mevcuttur. Isini gordukten sonra kuru kagitla kabayi alirsinz ustune islak mendille hem islatmis olur hem silmis olursun, ustune son dokunus ve kurulama icin yine wc kagidiyla son hamleleri yapar bitirirsin isi :)

Birde acikcasi tuvalet bi disiplindir :D saatleri bellidir... Avrupali genelde sabah kahvesini yapar kahvalti sonrasi gider tuvaletini yapar, akabinde dus alir cikar...Aksamda yemekten sonra bidaha tuvaletini yapar temizlenir yatar...

Italya ve Fransada ise neredeyse her tuvalette iki adet klozet bulunur.Biri tuvalet yapmak icin digeri oturup dus yaptirmak icin(sicak soguk musluklari mevcuttur)

Ulkemizde bu is taharet musluguyla hepsi bi arada gibi cozulmus ama bana hijyenik gelmiyor cunku ayakta isendiginde klozet kapagini kaldirdiginda bolgeler epey pislenmis oluyor. Taharetlendiginde kolzet kapagini kaldirdigin bolgeye oturup taharetleniliyor ve oturulan yer pis oluyor... Oysa cis&kaka yapilan yerle, totoyu yikadigin yer ayri olmasi bence en guzeli :)

Elini orasina surup temizleyenlere, nekadar sabunlarsaniz sabunlayin, tirnaklarinizda illa parcaciklar kalacaktir...Yanlis ogrenmissiniz, dogrusunu uygulayiniz derim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 27 Aralık 2016; 18:14:30 >

• Bu konu 34 sayfa olacak bir konu değil. Ekşiciler
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Hocam eline saglik. Cok guzel anlatmissin. Birde resimlerle olayi suslemelisin. 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

Bu yaşına kadar Avrupa'da yaşadın sanırım bu kadar şaşırdığına göre. Ne değişik insanlar var...

•  Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.