Şimdi Ara

Yabancılaşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabacı, kapıcı, işçi, memur, tüccar... bütün bu insanların ben ve benim sevdiğim insanlar gibi yaşamadıklarını, bizim istediklerimizi istemediklerini ve bizim gittiğimiz yöne gitmediklerini anlamak için sokağa çıkıp kapı önünde bir saat oturmak yeterdi. Sevdiğim, saydığım, inandığım insanlarsa, kendilerini kuşatan çoğunluk içinde -karıncalar gibi didinip duran ve bin bir dalavereyle, iğrençlikle sürekli kendilerine bir şeyler edinmeye çabalayan çoğunluk içinde- yapayalnız ve yabancıydılar, kimselere gerekli değildiler. Hayat bana baştan sona saçma geliyordu... ve ölümüne sıkıcı. İnsanların yalnızca sözde acıyıcı ve sevgi dolu olduklarını görüyordum; gerçekteyse -belki kendileri bile bunun farkında değillerdi, ama- hayatın genel akışına teslim olmuşlardı.

• Bunu sen yazdıysan burada işin yok. Bir kitaptan alıntı bu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DambıIdor kullanıcısına yanıt

Burada işim yok zaten.

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Senin ki güzel ve senin yazdığın belli oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DambıIdor kullanıcısına yanıt

Ulan oğlum bunu ben yazdım demedim zaten. Sadece böyle bir pasaj paylaştım o kadar. Ben yazı yazsam böyle edebi içerikler yaratmam, doğrudan felsefi, daha soyut, anlaşılması zor yazılar yazarım. Zaten bu pasajı Google'da aratınca Maksim Gorki'ye ait olduğunu görürsünüz. Sanki büyük oyunu çözmüş gibi davranman komik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Toplum çok yozlaşmış
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.