Şimdi Ara

yağ filtresi elle nasıl sökülür ACİL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim komşu yağ ve filtre alıp gelmiş kendisi değiştiriyordu yağı boşaltmış ama filtreyi eliyle sökemedi . şimdi yani yağı boşaltsa filtre değişmezse olmaz. onu nasıl sökebilir . sanayide uzak işin kötü yanı usta getirtse en az 20-30 lira . bana sordu bende size sorayım dedim. üstüne sıcak su döksek sökülür mü acep. internette araştırdım zaten elle sıkıştırılıyormuş . adam kar edecem derken zarar edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAMİR KARA -- 10 Nisan 2012; 19:32:12 >

• Elle takılır ama elle kolay sökülmez. Bir filtre anahtarına ihtiyaç var. Veya yer müsaitse tornavidayı batırıp çevirin ama tecrübesiz için risklidir, parçalarsanız orada kalır. (Conta blokta kalırsa orada unutup yeni filtreyi üstüne vidalamayın.)

yağ filtresi elle nasıl sökülür ACİL...
  • peki boru anahtarıya sökebilirmiyiz . işin kötüsü adam yarın sabah 5'te yola çıkacaktı
  • Boru anahtarıyla falan sökülmez, filtre anahtarı lazım. Hırdavatçılarda satılıyor, 15-20 lira gibi fiyatlara.
  • biraz zor oldu ama tornavida yardımı ile söktük . ama acayip zevkli geçti benim için komşum sökemedikçe sinirlendi , sinirlendikçe elini ayağını yaraladı sakarlık hat safhalara geldi
  • yag makinasimidir nedir onunla yagı boşalttirmak zararli degilmi zararli olmasa bile yag içindeki tortular alt tapadeliginiden boşalirken üstten vakumla yagi boşaltan makine bu tortularida vakumlayabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

yag makinasimidir nedir onunla yagı boşalttirmak zararli degilmi zararli olmasa bile yag içindeki tortular alt tapadeliginiden boşalirken üstten vakumla yagi boşaltan makine bu tortularida vakumlayabilirmi ?

bilmem komşu altına yattı orada bi vida varmış onu söktü oradan boşalttı yağı. eli yüzü her yeri yağ oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 10 Nisan 2012; 21:45:28 >
  • kemerle de sökülüyor bilgi amaçlı hort mort yazmayın.
  • otomotorrte O kullanıcısına yanıt
    eyvallah , koskaca google da bulamadım bi sen yazmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.