Şimdi Ara

Yağ hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yağ motorsiklet için hayati önem taşıyor. 2 marka arasında sıkıştım şu anda motorumda 40-20 castrol var. Ençok tecih edilende castrol zaten ama
    Mobil kullananlar hep aynı şeyi söylüyorönce "castrol kullan sonra mobil kullan farkı gör"
    castrolcülerde kendine çok güveniyor. ölümüne castrol diyolar. zaten bu benim ilk motorum (imzadaki motor)
    1 kişide demiyorki ikiside iyidir. şu işe bilgili arkadaşların açıklık getirmesini rica ediyorum :D

bu arada biliyorum 40-20 kış mevsimi için uygun değilmiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo48 -- 6 Aralık 2012; 11:08:18 >

• ikiside iyi yağdır problem yaşamazsınız. 10w 40 yağ kullanmanı tavsiye ederim. zaten sizin kullandığınız motosiklet çok yüksek devir çevirmez. castrol alacaksanız power 1 serisini tavsiye ederim. marka sempazitanlarına fazla kulak asmayın, bugün mobil kullanır mobili över yarın castrol kullanır castrolu över. kullanacağınız yağ başka markada olsa API değerleri SJ ve üzeri olsun.
  • Iki markada orta seviye yaglar.kullanicisini uzmez.ben sahsen castrol kullaniyorm fakat imkan varsa ipone kullanilmasi cok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni aydınlattınız teşekürler. sizin gibi konuşan olmadı. herkez markada fanatiği olmuş ya reklamını yapıyolar sanki para alıyolar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.