Şimdi Ara

Yağ ölçer baskül aldım ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
49.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün yağ kas ölçer bir baskül aldım 40 liraya..Boyum 168 kilom 59 body yapıyorum ve kendime göre yağsız bir vücudum var sanıyorum.Karın kaslarım gözüküyor bazen kaburgalar bile belli oluyor yani yağlı olmam mümkün değil.Yağ oranım %20 çıktı biraz saçma geldi.Araştırmalarıma göre çıplak ayakla baskülün üstündeki metal parçalara basmak gerekiyormuş aynen uyguladım ama bişe farketmedi.Bu aletlerden daha önce kullanan ve mantıklı bir sonuç alan var mı? nerde hata yapıyorum acaba?

• çokmu %20
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbokerem55

çokmu %20

benim vücudum için imkansıza yakın bir rakam kaburgası gözüken adamda %20 yağ mı olur ya
  • güncel
  • hiç mi kullanan yok forumda
  • o tür makinalar kas ve yağ ayrımı yapamıyor.dediğin basküle bir nba oyuncusu çıksa obez gözükür orada yazanları kafaya çok takma
  • normal olması gereken odur zaten yağ az olursa iç organlara zarar görür, bide bodycisin... halter zart zurt yağ az olunca zarar verir iç organlara..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fautzin:
    o tür makinalar kas ve yağ ayrımı yapamıyor.dediğin basküle bir nba oyuncusu çıksa obez gözükür orada yazanları kafaya çok takma

Nasıl takmıyım normali 20 liraydı ben yağ ölçüyo diye bundan aldım 40 liraya
    quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

normal olması gereken odur zaten yağ az olursa iç organlara zarar görür, bide bodycisin... halter zart zurt yağ az olunca zarar verir iç organlara..

Yağ elbet lazım ama bodycide çok az olması lazım.Ne adamlar var yağ oranları %7 vücut kupkuru ama benimkini de en fazla %15 gözükmesi lazım en fazlaaa.

• Biz mutfak baskülünü 14 liraya almıştık. Yağ olcenini 40 liraya nereden aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Biz mutfak baskülünü 14 liraya almıştık. Yağ olcenini 40 liraya nereden aldın?

media markt bende aslında normal baskül de var dijital olmayan o da maşallah her çıktığımda farklı ölçüyor pervanes sağa sola kayıyo her çıktığımda ne tarafa kaydığını bilemediğim için bakış açımı ona göre ayarlayamıyorum diye elektronik alıyım dedim.Şuan 2 sinde tartılıyorum elektronik tartı 1.5 kg daha fazla gösteriyo beni kesin eski tartı yanlış tartıyo elimde ağırlığı net olan bişe yok ki deniyim elektronikte doğru mu diye
  • yağ illâ ki göbeğinde olacak değil ya. Bacak, baldır, popo buralara da bak. Hamur gibiyse orada da olabilir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 1 Şubat 2011; 17:47:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

yağ illâ ki göbeğinde olacak değil ya. Bacak, baldır, popo buralara da bak. Hamur gibiyse hepsi orada da olabilir :D

yok hamur gibi değil taş gibi :D zaten yağ bi bölgede toplanmaz dağılır komple :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

yağ illâ ki göbeğinde olacak değil ya. Bacak, baldır, popo buralara da bak. Hamur gibiyse hepsi orada da olabilir :D

yok hamur gibi değil taş gibi :D zaten yağ bi bölgede toplanmaz dağılır komple :)

Ben bu işlerden pek anlamam ama, yağın vücuda orantılı olarak dağılabilmesi için testesteron hormonunun normal ve yüksek olması gerekir.
  • Yağ ölçen diye sırf milleti kandırıp daha fazla para kazanmak için satıyorlar.
    O ekrana kilonun belli bi yüzdesini alıp yazmaktan bi işe yaradığı yok.
  • dostum o basküller yağ ve kası birbirinden ayıramıyor takma kafana
  • gitti boşa paralar ama 20 liralığı aldım ilkte salak gibi orda denemedim eve geldim ki bozuk gittim değiştirdim 20 liralıktan kalmamıştı benim de aklım bunda kalmıştı diye aldım bunu.Patates çuvalı koysam bile onun yağ oranını ölçüyo bu alet ileri teknoloji
  • Bu baskülün mantığını fiziki anlamda anlatabilecek varmı?

Baskül üzerine üst üste konulmuş iki cisim bırakıldığını düşünün. Bu alet iki cismin kilolarının nasıl ayırt edebilir ki? Alt tarafı basınca duyarlı sıradan bir alet değil mi?
  • spor salonuna yazılırken o dediğin baskülde ölçüm yaptılar bana

yaş 19
    boy: 1.76
    kilo :113.5
    yağ: 35.5
    Kas: 71

spor salonundaki diğer kişilerin kas oranına baktım 55-65 arası 70 ve üzeri olan 30 kişiden 4-5 kişiler... şuan 105 kiloyum gene ölçüme gideceğim.

anlatmak istediğim tartı doğru ölçüm yapıyor fakat sen sanırım biyerde yanlış yaptın %15 filan cıklması lazımdı

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Bu baskülün mantığını fiziki anlamda anlatabilecek varmı?

Baskül üzerine üst üste konulmuş iki cisim bırakıldığını düşünün. Bu alet iki cismin kilolarının nasıl ayırt edebilir ki? Alt tarafı basınca duyarlı sıradan bir alet değil mi?

Hocam tekrar h.g konu dışına
     Yağ ölçer baskül aldım ama?

baskülde sağ ve sol ayak için elektrik akımı veren yerler var mesela sağdan elektrik akımı verıyor sola gelene kadar yağ kas bilgisi filan gelıyor ama onu baskül gelen akıma göre anlıyor nasıl anlıyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Kruspe -- 1 Şubat 2011; 2:25:04 >

• Cihaz çalışıyor mu bir test etmek lazım,

öncelikle hakiki bir tereyağını tart yağ oranı %100'e yakın çıkıyorsa alet çalışıyordur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 1 Şubat 2011; 2:53:30 >
  • bunlar hangi mantıkla çalışıyor. çok saçma nereden anlasın yağ oranını.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.