Şimdi Ara

Yağ sıcaklığınız maximum kaç derece oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Arkadaşlar kış aylarında özellikle hassas bir konu olan yağ sıcaklığını anlatmaya çalıştım .

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama yağ sıcaklığını kontrol etmek özellikle kış aylarında aracınız da motor sağlığınız açısından çok önemli arkadaşlar

Sizin yağ sıcaklığınız maximum kaç derece oluyor ?

TEKNO WORMyoutube
    Araçlarda Motor Yağ Sıcaklığı Ne Olmalı ?
    https://www.youtube.com/watch?v=17fiSUylHw8&feature=youtu.be

iyi seyirler.

• Minimum 70, maksimum 120 gördüm... minimum 70 derken motor sıcaklığı 90 iken kastediyorum. Sıcak yaz aylarında uzun yolda saatlerce bastığımda 110-120 dereceyi görüyor... kışın ortalama 80-100 arası.
  • Şehir içinde 89-93 derece arası. Otobanda 130 km hızla giderken 101-103 derece arası. 200 kmh tapagaz gittiğimdede 118 dereceyi gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç normal çalışma sıcaklığına gelince kullanıma bağlı olarak 90-110 arası değişiyor. Stabil bir kullanımla 95-100arası..

• Bu arada birçok araçta motor yağının sıcaklığını göremiyorsunuz, yani çok önemli olduğunu yamzış konu sahibi, ama istese de çoğu kullanıcı kontrol edemez bile...
  • F30 316i den 130 civarını gördüm. Ordada yokuş yukarı toroslarda agresif kullanıyorudum. Hava desen 38-40 dereceydi.

Onun harici 115-120 yi geçmiyordu
  • 320ied de 120 nin 1 diş altını gördüm max

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi kaç derece olmalı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.