YAŞ:33 BOY:185 KİLO:93 BEL:94 hedef:89 kg'a kas kaybı olmadan yağ yakarak inmek....
3 AY ÖNCE 130 CM BEL İLE 119 KG'DIM, evde kendi çabamla yaklaşık 26 kilo verdim. ( p90x ve Les mells combat programları ile )
beslenmem sebze-tavuk-et-yumurta gibi protein ağırlıklıydı...fazla yağ tüketmedim, ekmek-makarna neredeyse hiç yemedim....
amaAAAA
hedefim olan kiloya yaklaşmışken alternatif beslenme arıyor insan...günde en az 1 saat p90x antremanım var, bu süreçte yağ yakımına devam etmek için neler yiyebilirim, nelerden uzak durmam gerekir...
örnek vermek gerekirse
pilav-makarna-ekmek gibi karbonhidratlar yağ yakımını çok etkiler mi, hafta da bir öğün yemenin etkileri ne olur...
kalori olarak 1700 civarı besleniyordum, ne kadar kalori almalıyım...?
tavsielerinizi bekliyorum...
abi p90x programınla beraber bi cardio yaparsan güzel olur.yağ yakımınada yardımcı olur.hatta p90xden önce yapsan ısınma niyetinede gider
quote:
Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin
abi p90x programınla beraber bi cardio yaparsan güzel olur.yağ yakımınada yardımcı olur.hatta p90xden önce yapsan ısınma niyetinede gider
p90x ile birlikte less mells combat programını uyguladım :). artık sabah p90x akşamları da 30 dk bisiklet...aklımdaki soru beslenmeyle ilgili...